Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Zimbabwe 100%
Thaiföld 100%Argentína 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Ausztrália 82%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Jordánia 73%
Szingapúr 67%Nicaragua 67%Olaszország 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Egyiptom 60%
Maldív-szigetek 60%Izrael 58%Liechtenstein 56%

nyitóoldal > ajánljuk > shop > Vásárlási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek:

A megrendelt árut a megrendelés beérkezését követõen egy héten belül postázzuk és azt a posta saját feltételei illetve díjszabása szerint szállítja ki. A megrendelt áru ellenértékét a postai szállítási költséggel együtt a szállítást teljesítõ postásnak kell megfizetni az áru átvételekor. Amennyiben a postás az áru átvételét azért nem tudja teljesíteni, mert a megadott szállítási címen kézbesítéskor nem talál senkit, akkor a csomagról értesítést hagy. A csomagot az értesítõn megadott postahivatalban és idõben lehet átvenni. Az át nem vett postai küldeményeket a posta saját Üzletszabályzatában megadott határidon belül küldi vissza a feladónak. Amennyiben a megrendelt áru átvételére nem kerül sor, az eladó jogosult a felmerült postaköltséget a Vásárló felé felszámolni, s errõl számlát küldeni. Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésre, akkor errõl 48 órán belül értesítjük a Vásárlót a várható szállítási határido megjelölésével.


Elállás a megrendeléstõl:

A megrendelt áruk kézhez vételétõl számított nyolc munkanapon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az eladó köteles a megrendelt áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésobb az elállást, illetve a megrendelt áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a megrendelt áru visszajuttatásának költségeit is a Vásárló viseli. FONTOS: Az eladó követelheti az áru nem rendeltetési használatából eredõ kárának megtérítését a Vásárlótól. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni hang-és képfelvételre vonatkozóan, ha a csomagolást már felbontotta.


Adatvédelem:

Az eladó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább.

Kutya vagy macska párti vagy?

Macska.
Kutya.
Nem szeretem az állatokat.
Mindegy, csak állat legyen. :)
korábbi szavazások