Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > ajánljuk > shop > Vásárlási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek:

A megrendelt árut a megrendelés beérkezését követõen egy héten belül postázzuk és azt a posta saját feltételei illetve díjszabása szerint szállítja ki. A megrendelt áru ellenértékét a postai szállítási költséggel együtt a szállítást teljesítõ postásnak kell megfizetni az áru átvételekor. Amennyiben a postás az áru átvételét azért nem tudja teljesíteni, mert a megadott szállítási címen kézbesítéskor nem talál senkit, akkor a csomagról értesítést hagy. A csomagot az értesítõn megadott postahivatalban és idõben lehet átvenni. Az át nem vett postai küldeményeket a posta saját Üzletszabályzatában megadott határidon belül küldi vissza a feladónak. Amennyiben a megrendelt áru átvételére nem kerül sor, az eladó jogosult a felmerült postaköltséget a Vásárló felé felszámolni, s errõl számlát küldeni. Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésre, akkor errõl 48 órán belül értesítjük a Vásárlót a várható szállítási határido megjelölésével.


Elállás a megrendeléstõl:

A megrendelt áruk kézhez vételétõl számított nyolc munkanapon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az eladó köteles a megrendelt áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésobb az elállást, illetve a megrendelt áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a megrendelt áru visszajuttatásának költségeit is a Vásárló viseli. FONTOS: Az eladó követelheti az áru nem rendeltetési használatából eredõ kárának megtérítését a Vásárlótól. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni hang-és képfelvételre vonatkozóan, ha a csomagolást már felbontotta.


Adatvédelem:

Az eladó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább.

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások