Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Venezuela 100%Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%
Argentína 100%Thaiföld 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Brunei 77%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%Jordánia 73%
Nicaragua 67%Szingapúr 67%Olaszország 64%
Namíbia 63%Ciprus 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Izrael 61%
Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%Kanada 56%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK)

2017.03.16., Ne bomolj, inkább használj biológialag lebomlót
tovább

Cudy Future Kft. jóvoltából az elmúlt hónapokban módunk nyílt megtapasztalni, milyen is biológiailag lebomló tisztítószereket használni. Szuper illatfelhő tölti be a teret, ami nemcsak mosolyra de optimizmusra is okot ad, hiszen nem szennyezzük a környezetünket, élővizeinket. Nagy kedvencem, hogy pár csepp elég a szivacsra és ragyog az edény.

2016.11.06., Stop and Smile
tovább

Stop and Smile játékot indítunk. A játék lényege, hogy válassz ki egy időpontot, amikor nem alszol :) és 1 percre hagyd abba amit csinálsz. Helyette mosolyogj. Mosolyogj, hiszen élsz. :) Stop and Smile (Hungary) csoport tagja az lehet aki bizonyítja (fotó, video, stb.), hogy mosolygása nem egyszeri alkalom, hanem legalább 1 hétig kitart. :)

2016.06.01., Ideiglenesen átköltöztünk
tovább

Ingyenes Dolphio hírfigyelő szolgáltatás szerver hiba miatt nem elérhető. A rendszerük helyreállításáig se maradunk Optimista Sajtófigyelés nélkül, hiszen a Facebook-on  létrehozott Optimista Klub-ban örömmel osztjuk meg pozitív híreinket. :) Ha tetszik ossza meg :) https://www.facebook.com/optimistaklub.hu

2014.09.23., Egy vagy több korty derű
tovább

V. Kulcsár Ildikót, mint a Nők Lapja legismertebb újságíróját kevés embernek kell bemutatni. Egyik könyvét, talán sokan olvasták már. Egy korty derű. Vajh miért ez a címe? Én tuti megkérdezem :) És ön (te) mit fogsz kérdezni? Ha visszaír(sz), akkor foglalok helyet, mert bevallom férfiasan sok optimista lesz jelen az eseményen. Fiatal nők, asszonyok. A sok optimista pasit én prezentálom. Szóval találkozzunk! 2014. szeptember 27-én (szombat) 17 óra. Helyszín: 1023 Budapest, Margit utca 9 - Margitkilenc Közösségi tér. Én ott leszek. És ön? Hozza el barátját, barátnőjét vagy ismerkedjen meg az eseményem az egyik optimista taggal. Addig is ne feledje, egy korty derűvel többet ér el mint gondolná.....

2014.06.30., Mosolyogj a világra, hisz nem tudod ki szeret beled
tovább

Tömeg-mosolyhoz te is kellesz!

Régóta látom, bőrömön tapasztalom, napjainkban nehéz ismerkedni. És most nem csak a férfi-női viszonyra gondolok, hanem a férfi-férfi ismerettségre, vagy nő a nővel beszélgetésekre. Sokan mondják és én is ezt vallom, hogy bárhol lehet ismerkedni. Bárhol ahol arra fogékony, befogadó ember van. Na de hol is van ez?

2014.02.05., Budapest 1033, Zab u. 5.
tovább

A magyarországi ingyenes megelőzési szűrővizsgálatokra (tüdő-, rákszűrés, vér- és vizeletvizsgálatok stb.) évek óta csekély, kb. 23 %-ban mennek az emberek, amely a sok reklám, meggyőzés és rábeszélés mellett alig vagy nem növekedik. Ám Németországban sokkal többen járnak a megelőzési szűrővizsgálatokra, mivel akkor kevesebb egészségbiztosítási díjat fizetnek a biztosítottak. Nálunk amiatt nincs ilyen ösztönző mód, mert nincs a tömegeknek a rezsi-számlákra se, pláne magánegészségbiztosításra se elég pénzük, emiatt ez a módszer nem vezethető be. Ám hasonló ösztönző módokat be lehetne vezetni, amelyekkel a súlyosbodó betegségek idejében való felfedezése és olcsóbb gyógyítása által kezdetileg pár 100milliárd Ft/év megtakarítás is elérhető:

2013.04.08., Történelem-történetem - Rózsahegyi Márk
tovább

Rózsahegyi Márk avagy Mr. Derű, 2013. április 3-án a Lánchíd rádióban beszélget Vass István Zoltán közel 1 órában az ő optimizmusáról, az Optimista Klubról a Történetem Történelem műsor keretein belül. Ha tetszett legyen ön is Mr/Mrs Derű.

http://mno.hu/lanchidradio/optimista-klub-tortenetem-tortenelem-szerda-1305-1148356

2012.05.24., Ujabb országokban olvashatnak a magyarok optimizmusáról
tovább

Fantasztikus hírrel szolgálhatunk optimistaklub tagjainknak. Mától holland és afrikaans nyelveken is olvasható a magyarok optimizmusa, és kitölthető a HUNOPTI optimizmust mérő kérdőívünk. Eme nem kis munkát, Osváth Dezső lelkes önkéntesünknek köszönhetjük, aki segít majd a holland nyelvű levelek megválaszolásában is. Munkáját, segítségnyújtását ebben a formában is nagyon köszönjük!

2012.04.27., Ők nem adták fel és nyertek! Ön is nyerhet!
tovább

Egy kis segítség - formanyomtatvány - azoknak, akik perelni szeretnék a bankjukat azért mert több pénzt követelnek rajta, mint amennyi jogos volna. 

Tudom csepp a tengerben, de ez is valami. Köszönöm akik nem adják fel és segítenek. Mert ma ön tud segíteni, holnap önnek lesz szüksége a segítségre.

2011.07.21., Uj videofilm került feltöltésre
tovább
2010.06.25., WE ARE THE WORLD DAY - Tégy jót egy idegennel nap
tovább

Valósítsuk meg együtt a We are the world címû dal üzenetét 2010. június 25-én!

Fogjunk össze és vállaljunk sorsközösséget a környezetünkben élõkkel.

Ezen a napon tégy jót Te is egy idegennel!

Egymást segítve alkossunk határokon átívelõ békeláncot, egy önzetlenebb és emberségesebb világért!

Emlékezzünk így Michael Jacksonra, és ezzel mondjunk köszönetet a Béke nagyköveteinek és mindazoknak, akiknek mindennapi törekvése, mások életének jobbá tételét szolgálja.

2010.01.07., Együttműködő iskola - együttműködő társadalom
tovább

7 lépés az együttműködő iskoláért

1. Légy számomra elérhető és megszólítható!

2. Avass be szándékaidba, adj nekem alapos tájékoztatást  mindarról, ami engem is érint!

3. Gondoskodj róla, hogy elvárásaid világosak és egyértelműek legyenek számomra!

4. Figyelj rám! Kérj tőlem gyakran visszajelzést!

5. Fogadd elfogulatlanul a viselkedésemet, kezeld tárgyszerűen a visszajelzéseimet!

6. Vedd figyelembe körültekintően a véleményemet, vonj be engem is a problémák megoldásába!

7. Válaszlépéseid legyenek irántam méltányosak és igazságosak!

2009.11.18., Meghívó - Optimizmussal a kirekesztés ellen
tovább

M e g h í v ó  -  Optimizmussal a kirekesztés ellen

Tisztelettel meghivjuk Önt a 2009 .nov.23 án 14 órától keződő szolidaritás labdarugó gálára, amelyet az ELTE Sport - 1119 Budapest, Mérnök utca 35. sz. alatti sportcsarnokban kerül megrendezésre.

2009.10.27., Uj termékek a Shopban!
tovább

Sokan szenvednek a rákban, korunk egyik ádáz ellenségében. Sokszor halljuk, hogy a kor legyőzhető. Jómagam több olyan embert ismerek, aki legyőzte. Egy a közös bennünk, mind OPTIMISTA. Bánszki Julianna könyvének olvasása közben szinte látjuk a sorsát magunk előtt, így nem kell az ádáz harcot megvívnunk helyette, viszont a sajátunkhoz erőt és kitartást meríthetünk. Optimista Shopunkon keresztül a könyv megrendelhető! Emlékeztetül az oldal elérhetősége: http://shop.optimistaklub.hu

 

2009.01.02., Optimista Könyvtár állománya ujabb könyvekkel bővült
tovább

Sziasztok, elkészült az Optimista Könyvtár állományát tartalmazó lista, mely elérhető, s letölthető a

2008.12.11., Uj képeslapok érkeztek! Küldj ismerőseidnek!
tovább

Küldj tőlünk díjmentesen képeslapot, szeretteidnek! Az új képeslapokat megtalálhatod képeslapküldő rovatunkban. Legyen szép és derűs a te Karácsonyod is!

2008.07.11., Uj termék
tovább

Optimista Shop-unk palettája uj termékkel bővült.

http://shop.optimistaklub.hu

A kicsiknek készült lazító gyakorlatokat segítő CD, már kapható 2490 Ft-os áron, amely megvásárlásával segíti Alapítványunk mükődését!

Laza, derűs napot kkivánunk!

2008.07.01., KROKO-t a tudományos életbe
tovább

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Szeretném segítségét kérni, hogy KROKO tesztünket (a kitöltő személy optimizmusát méri) bevezethessük a világ tudományos életébe. Ehhez szükségünk lenne 150-200 emberre, aki 3 különböző időpontban (2 hónapon belül) kitöltene Interneten keresztül 2 db tesztet, maximum 5 perc ráfordítást igényelve.

2008.06.16., Dr. Cronio Perez ma lenne 42 éves
tovább

Dr. Cronio Perez ma lenne 42 éves. Alapítványunk első elnöke, 5 évvel ezelőtt egy tragikus és máig sem tisztázott körülményben (kerékpározás közben) egy autó elütötte. A helyszínről rögtön az égi kávéházba távozott, s azóta onnan figyel minket, hogyan folytatjuk azt amit Ö elkezdett.

2008.04.21., OKÉS? 2008. május 8. 18 óra
tovább

Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Klub és az Optimista Ügynökség nevében mindenkit szeretettel hívunk és várunk


2008. május 8-án 18 órától az


OKES azaz Optimista Klub ESték rendezvényünkön. Az est vendége


Dr. Domján László orvos és agykontrolloktató

2008.03.31., OKÉS? 2008. április 17. 18 óra!
tovább

Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Klub és az Optimista Ügynökség nevében mindenkit szeretettel hívunk és várunk

2008. április 17-én 18 órától az OKES  azaz Optimista Klub ESték rendezvényünkön.

 

Az est vendége:V. Kulcsár Ildikó újságíró, a Nők Lapja főmunkatársa,

2008.01.07., Optimista Bibliográfia
tovább

Elkészült a 2007. december 31-éig feldolgozott Optimista Könyvtár állománya, mely elérhető a http://www.optimistaklub.hu/download/okkonyvek.pdf fájlból. Keresni és kölcsözözni is lehet. Természetesen személyesen avagy Postán lehet átvenni a könyvet. Ehhez szükséges a beíratkozás, hogy a költségeket fedezhessük.

2007.11.10., Pusztavacson lesz Mosoly-lak!
tovább

Alapítványunkat tíz éve hoztuk létre azzal a céllal, hogy változtasson az alapvetően pesszimista beállítottságú, borúlátó magyar társadalom gondolkodásmódján. Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány (országos hatókörű) működteti többek között a non-profit Optimista Klub-ot mely a www.optimistaklub.hu elérhető.

Ebbe az évben létrehozzuk Pusztavacson a "Mosoly Puszta, Pusztán Mosoly" elnevezésű házat, ahol nem csak fiataljaink, hanem az idősebb korosztály, a nevet-ősök is bemutatják, hogyan lehet az alagút végén a fényt meglátni. A munkában az Optimista Könyvtár állománya is segíti az érdeklődőket, akiknek az anonim pszichológiai tanácsadást is ingyenes nyújtjuk.

2007.07.31., Fórumba uj rovat indult!
tovább

Elindult a "Miért jó magyarnak lenni" rovat a Fórumban. Szeretnénk, ha ez nem egy politikai szócsatározás ujabb helyszíne lenne.

Ez egy olyan hely lenne ahol magyarokról, rólunk szóló irásokat kommentárokat tennénk közre, miért is jó nekünk, mi az amit magunk után itt hagyunk az utókor számára.

Amire büszkék lehetnek a gyermekeink, hisz nem véletlenül születtünk pont ide. Ön mit tett magyarként a magyarokért (akár áttételesen is), amire büszke?

Biztassuk, barátainkat, szomszédainkat, hogy mindenki kapjon teret, az "ön reklámozásra".

2007.05.01., Született kamaszok
tovább

A számítógépes világháló lehetővé teszi a tudás szabad áramlását: legalábbis azon családok számára, amelyek bátran fejest ugorhatnak az információ digitális folyójába. Egyre szélesebbre nyílik a virtuális olló: vannak, olyan fiatalkorúak, akiknek alanyi jogon jár az információ (családi háttér, olvasás- és íráskultúra, idegen nyelvek elsajátítása), mások viszont, bármennyire is szeretnék, nem részesülhetnek az információs társadalom áldásaiból. Azok az ifjak, akik hálópolgárokként élhetik mindennapjaikat, gyorsan felnőttekké válnak, míg az információtól elzárt felnőttekre, illetve gyermekeikre végzetes infantilizálódás vár: életfogytig tartó tanulás helyett lehetséges, hogy életfogytig tartó avulás.

2006.07.20., Optimista újságírói díj
tovább

 

Optimista újságíró díj (OUD) kezdeményezésünk lényege, hogy azon amatőr és profi újságírókat keressük és díjazzunk (pénzzel), akik egy már megjelent cikkeket úgy formálnak át, hogy nem a hír elferdítésével, hanem pozitív szövegkörnyezetre helyezik a hangsúly. Így az optimizmus és a pozitivitás „olvasható ki”. Célunk, a kezdeményezéssel, nem „hurráoptimizmus” népszerűsítése, hanem hogy ne csak a rosszat lássuk a hírekben.

Kezdeményezésünkben fontos szerepet kap a szakavatott zsűri tagok döntése mellett az olvasóközönség véleménye. Cikkeket a legnagyobb lapkiadó (Sanoma Budapest) által felajánlott újságokban fogjuk hetente közzétenni.

Pályázatra beérkező cikkeket a palyazat@optimistaklub.hu címre várjuk.

2005.07.12., Letölthető háttérképek
tovább

Mindenki megtalálhatja kedvenc háttérképét a letöltések menüpont alatt.

2005.07.11., Szavazz te is az általad legjobbnak tartott rajzra!
tovább

 „Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja” rajzpályázatra beérkezett legjobb rajzokból vándorkiállítást szervezünk.

2005.07.08., Online hírlevél megerősítés kérése
tovább

Az utóbbi hetekben érkezett hozzánk néhány észrevétel, amiben felhasználóink azt jelezték, hogy néhány esetben olyan személyek is kapják hírlevelünket, akik állításuk szerint nem iratkoztak fel.

2005.05.24., Új képeslapok érkeztek!
tovább

Küldj tőlünk képeslapot díjmentesen szeretteidnek! Az új képeslapokat megtalálhatod képeslapküldő rovatunkban.

2005.05.12., Szavazás - Megaport
tovább

Szavazz ránk te is a Megaport honlapján!

2005.05.03., Lehet, hogy te nyertél?
tovább

Optimista Klub tagjaink között lezárult a sorsolás. Gazdára találtak az Opel-Sztráda által felajánlott Opel-szerviz utalványok, melyeket a M3 kivezető szakaszán lehet beváltani.

2005.01.21., Iparművészeti kiállítás
tovább

Mindenkit szeretettel várunk Hellenbach Gabriella iparművész kiállításán. A kiállítás megnyitója Január 27.-én lesz 18.30 órai kezdettel a Jókai Klubba (1121 Budapest, Hollós út 5.)

2004.10.14., Krokovács Krokodizsi
tovább

A rajzfilm főhőse Krokodizsi, egy optimista krokodil-gyerek, akinek családi háttere azonban súlyos konfliktusokkal terhelt. Édesapja Krokovács úr, aki alkoholproblémákkal küszködik. Korábban úszómesterként tevékenykedett, hiszen akkor a teljes foglalkoztatás biztosítása a főkrokodilok fontos célkitűzése volt.

2004.10.07., Csevegés
tovább

Több száz internetes csevegőszobában, több ezer internetező cseveghet Magyarország most létrejött legnagyobb internetes társalgójában.

Mennyire tartod magadat tudatos embernek?

Igen. Tudatos vagyok az étkezésben.
Igen. Tudatos vagyok a környezetem védel/mében.
Igen. Tudatos vagyok a gondolataim befogadásában.
Nem tudom. Tudatosság? Az valami úri huncutság?!
Nem. Ahogy esik ugy puffanOK.
korábbi szavazások