optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK)

2017.11.18., Magas vagyok nem óriás
tovább

Tudod én többször is sorba álltam, mikor a magasságot osztották, ezért is gondolom, hogy aki(k)nek sok adatott, attól sok kéretik számon. Ha te is legalább olyan magas vagy, hogy kilógsz a sorból, akkor gyere és légy a MECCS közösség részese, akik magasok nem óriások.

2017.09.12., A legnagyobb ANTARES bútorgyártó segíti a legkisebb Optimista Klubot is.
tovább

Az 1990-ben létrejött Optimista Klub alakulása óta sok iroda-széket fogyasztott el, ezért is öröm, mikor irodaszék gyártókat, forgalmazókat kerestünk, akik önköltséges, avagy ingyenesen tudnak széket biztosítani részünkre, rátaláltunk az Antares cégre. Mikor választ kaptunk az Antares cégtől, nagyon megőröltünk, hiszen a cégek általában annyira elfoglaltak, hogy válaszra se méltatják a hozzájuk fordulókat, pedig egy automatikus üzenet sokat segít az emberek optimizmus szintjének alakulásában.

2017.07.31., Uj pozitív közösséghez építőket keresek
tovább

Nem tudom, hogy Te mennyire vagy Facebook fun, de azt már tudom, hogy ami ma közösségépítés gyanánt a Facebook - on zajlik az inkább elszomorít mint fénysugarat villantana és így reményt mutatna a pozitív jövőre. Amennyiben téged is zavar, hogy a 800 ismerősödből 5-10 tisztel meg azzal, hogy elolvassa a posztodat és kinyilvánítja a tetszését, és tenni akarsz azért, hogy ez megváltozzon, akkor GYERE!

2017.03.16., Ne bomolj, inkább használj biológialag lebomlót
tovább

Cudy Future Kft. jóvoltából az elmúlt hónapokban módunk nyílt megtapasztalni, milyen is biológiailag lebomló tisztítószereket használni. Szuper illatfelhő tölti be a teret, ami nemcsak mosolyra de optimizmusra is okot ad, hiszen nem szennyezzük a környezetünket, élővizeinket. Nagy kedvencem, hogy pár csepp elég a szivacsra és ragyog az edény.

2016.11.06., Stop and Smile
tovább

Stop and Smile játékot indítunk. A játék lényege, hogy válassz ki egy időpontot, amikor nem alszol :) és 1 percre hagyd abba amit csinálsz. Helyette mosolyogj. Mosolyogj, hiszen élsz. :) Stop and Smile (Hungary) csoport tagja az lehet aki bizonyítja (fotó, video, stb.), hogy mosolygása nem egyszeri alkalom, hanem legalább 1 hétig kitart. :)

2014.09.23., Egy vagy több korty derű
tovább

V. Kulcsár Ildikót, mint a Nők Lapja legismertebb újságíróját kevés embernek kell bemutatni. Egyik könyvét, talán sokan olvasták már. Egy korty derű. Vajh miért ez a címe? Én tuti megkérdezem :) És ön (te) mit fogsz kérdezni? Ha visszaír(sz), akkor foglalok helyet, mert bevallom férfiasan sok optimista lesz jelen az eseményen. Fiatal nők, asszonyok. A sok optimista pasit én prezentálom. Szóval találkozzunk! 2014. szeptember 27-én (szombat) 17 óra. Helyszín: 1023 Budapest, Margit utca 9 - Margitkilenc Közösségi tér. Én ott leszek. És ön? Hozza el barátját, barátnőjét vagy ismerkedjen meg az eseményem az egyik optimista taggal. Addig is ne feledje, egy korty derűvel többet ér el mint gondolná.....

2012.05.24., Ujabb országokban olvashatnak a magyarok optimizmusáról
tovább

Fantasztikus hírrel szolgálhatunk optimistaklub tagjainknak. Mától holland és afrikaans nyelveken is olvasható a magyarok optimizmusa, és kitölthető a HUNOPTI optimizmust mérő kérdőívünk. Eme nem kis munkát, Osváth Dezső lelkes önkéntesünknek köszönhetjük, aki segít majd a holland nyelvű levelek megválaszolásában is. Munkáját, segítségnyújtását ebben a formában is nagyon köszönjük!

2010.06.25., WE ARE THE WORLD DAY - Tégy jót egy idegennel nap
tovább

Valósítsuk meg együtt a We are the world címû dal üzenetét 2010. június 25-én!

Fogjunk össze és vállaljunk sorsközösséget a környezetünkben élõkkel.

Ezen a napon tégy jót Te is egy idegennel!

Egymást segítve alkossunk határokon átívelõ békeláncot, egy önzetlenebb és emberségesebb világért!

Emlékezzünk így Michael Jacksonra, és ezzel mondjunk köszönetet a Béke nagyköveteinek és mindazoknak, akiknek mindennapi törekvése, mások életének jobbá tételét szolgálja.

2010.01.07., Együttműködő iskola - együttműködő társadalom
tovább

7 lépés az együttműködő iskoláért

1. Légy számomra elérhető és megszólítható!

2. Avass be szándékaidba, adj nekem alapos tájékoztatást  mindarról, ami engem is érint!

3. Gondoskodj róla, hogy elvárásaid világosak és egyértelműek legyenek számomra!

4. Figyelj rám! Kérj tőlem gyakran visszajelzést!

5. Fogadd elfogulatlanul a viselkedésemet, kezeld tárgyszerűen a visszajelzéseimet!

6. Vedd figyelembe körültekintően a véleményemet, vonj be engem is a problémák megoldásába!

7. Válaszlépéseid legyenek irántam méltányosak és igazságosak!

2009.11.18., Meghívó - Optimizmussal a kirekesztés ellen
tovább

M e g h í v ó  -  Optimizmussal a kirekesztés ellen

Tisztelettel meghivjuk Önt a 2009 .nov.23 án 14 órától keződő szolidaritás labdarugó gálára, amelyet az ELTE Sport - 1119 Budapest, Mérnök utca 35. sz. alatti sportcsarnokban kerül megrendezésre.

2009.01.02., Optimista Könyvtár állománya ujabb könyvekkel bővült
tovább

Sziasztok, elkészült az Optimista Könyvtár állományát tartalmazó lista, mely elérhető, s letölthető a

2008.01.07., Optimista Bibliográfia
tovább

Elkészült a 2007. december 31-éig feldolgozott Optimista Könyvtár állománya, mely elérhető a http://www.optimistaklub.hu/download/okkonyvek.pdf fájlból. Keresni és kölcsözözni is lehet. Természetesen személyesen avagy Postán lehet átvenni a könyvet. Ehhez szükséges a beíratkozás, hogy a költségeket fedezhessük.

2007.07.31., Fórumba uj rovat indult!
tovább

Elindult a "Miért jó magyarnak lenni" rovat a Fórumban. Szeretnénk, ha ez nem egy politikai szócsatározás ujabb helyszíne lenne.

Ez egy olyan hely lenne ahol magyarokról, rólunk szóló irásokat kommentárokat tennénk közre, miért is jó nekünk, mi az amit magunk után itt hagyunk az utókor számára.

Amire büszkék lehetnek a gyermekeink, hisz nem véletlenül születtünk pont ide. Ön mit tett magyarként a magyarokért (akár áttételesen is), amire büszke?

Biztassuk, barátainkat, szomszédainkat, hogy mindenki kapjon teret, az "ön reklámozásra".

2005.05.03., Lehet, hogy te nyertél?
tovább

Optimista Klub tagjaink között lezárult a sorsolás. Gazdára találtak az Opel-Sztráda által felajánlott Opel-szerviz utalványok, melyeket a M3 kivezető szakaszán lehet beváltani.

2004.10.14., Krokovács Krokodizsi
tovább

A rajzfilm főhőse Krokodizsi, egy optimista krokodil-gyerek, akinek családi háttere azonban súlyos konfliktusokkal terhelt. Édesapja Krokovács úr, aki alkoholproblémákkal küszködik. Korábban úszómesterként tevékenykedett, hiszen akkor a teljes foglalkoztatás biztosítása a főkrokodilok fontos célkitűzése volt.

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások