Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Vitálisan szép az élet!

Vitálisan szép az élet!

2008.12.01.

Tisztelt Optimista Klub vezető Úr!

Az imĂ©nt láttam a VitalTv - ben, Ă©s Ă©rtesĂĽltem a "dologrĂłl", ami önmagában - nem hiszem, hogy tudom rá a jĂł szĂłt, hogy ne legyen fellengzĹ‘s, nyalizĂłs, vagy patetikus, szĂłval -   elemi emberi szĂĽksĂ©gletet, mármint az optimizmus tudatosĂ­tani, Ă©s erĹ‘sĂ­teni (pl.: azzal hogy nem vagyok egyedĂĽl az optimizmusommal sem Ă©s általában sem…)  ha Ă–n hĂ­vĹ‘ lenne, Ă©s a hit  terjesztĂ©se okán tennĂ©, akkor kĂĽldetĂ©snek, vagy elhĂ­vásnak nevezhetnĂ©m,  de Ă­gy egyetemes Ă©s termĂ©szetes igĂ©nyre válaszol

Ami igazán fontos, az valahogy nagyon egyszerű, Ă©s amikor ilyen egyszerű csodák szĂĽletnek, hitem szerint a szeretĹ‘ Ă©s mindenhatĂł Isten keze van a dologban: (bár Ă©n ma már inkább szemĂ©lyes kapcsolatkĂ©nt Ă©lem meg a hitem) amikor a világ művĂ©szeti lkotásainak gyöngyszemeire emlĂ©kszem, de ha a tudományba tekintek, vagy bármi emberi alkotásegyszer csak valami idĹ‘tállĂł, vagy örökĂ©rvĂ©nyű,egyetemes Ă©s termĂ©szetes, kiragyog a kĂłrusbĂłl azt gondolom, hogy lĂ©tezik szeretĹ‘, gondoskodĂł mindenhatĂł Isten, aki jelen van Ă©s vezet minket a boldogulásunk felĂ©, ha hagyjuk. És! a minket Ă©rt rosszat is valami nemessĂ©, Ă©rtĂ©kkĂ© kĂ©pes emelni, ha hagyjuk. 

Az emberi kapcsolataim közĂĽl  számomra is gyermekeim az elsĹ‘k. MĂ©gsem neveznĂ©m felhĹ‘tlennek - mint minden emberi kapcsolat, inkább ritmikusan hullámzĂłnak mondanám. De már kezdem belátni; lehet, hogy ez a termĂ©szetes.

Hiteles szemĂ©lyisĂ©g kĂ©pviselte az elhangzottakat az ön szemĂ©lyĂ©ben. Ĺ‘SZINTE a hibáival egyĂĽtt is, aki elĂ©g erĹ‘s vállalni a sebezhetĹ‘sĂ©gĂ©t, a fájdalmát de ezzel egyĂĽtt pĂ©ldát ad arra, nincs az a mĂ©lysĂ©g amibĹ‘l ne lehetne felkelni. Nem ismerem Ă–nt, de tisztelem, Ă©s valamiĂ©rt azt gondolom, hogy Ă–n is tisztel másokat. Ez már önmagában jĂł alap bármilyen emberi kapcsolatra. MegĂ©rdemli, hogy megtalálják egymást emberi Ă©s szakmai örömeivel. Ja Ă©s majd az Ă©n MindenhatĂłm figyelmĂ©be ajánlom Ă–nt ez ĂĽgyben.

Tisztelettel Barika

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások