ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyit√≥oldal > hirek > Leveles l√°da > Tov√°bbi nek√ľnk √≠rt leveleitekbŇĎl:

Tov√°bbi nek√ľnk √≠rt leveleitekbŇĎl:

2005.06.06.

Nem b√°ntam meg, hogy az Optimista szab√°lyzatot kiraktam a falamra √©s √≠gy 39 √©vesen is gyakorlom. Osztogatom az ismerŇĎseimnek,bar√°taimnak.......

√ĖsszegyŇĪjt√∂ttem teljes eddigi levelez√©s√ľnket √©s programle√≠r√°saitokat is.

Üdvözlettel: Nagy Péter


Az Any√°k Lapj√°ban olvastam egy cikket a klubr√≥l, √©s nagyon j√≥ kezdem√©nyez√©snek tartom. √ögy gondolom, a magyar mentalit√°snak sz√ľks√©ge van ilyen √©s ehhez hasonl√≥ optimista megerŇĎs√≠t√©sre. Sok sikert!

Szirbik Nóra


ŇĎszinte l√©ny, vagyunk ilyenre
√ľldŇĎg√©lhetunk b√°gyadtan
v√°rva az igenre
történhet váratlan
csöpp esemény, mire nem gondoltam
s felzaklat némi cifra remény
tétlenségre kárhoztam
többet teszek, mint gondolok
de t√ľrelmes vagyok, v√°rok
míg összejönnek a gondolatpárok
melyek jobb √ļton szebbet rem√©lnek
bár érzéseim igen-igen félnek
leszorítom magam tipikus önmegtartoztatással
találkozom talán még ilyen gondolattársítással.
Szifo


Nem is tudom hol kezdjem, hirtelen annyi gondolat kavarog a fejemben. Tal√°n kezdem azzal hogy NAGYON tetszik ez a kezdem√©nyez√©s, sajnos valoban kicsiny orsz√°gunkban uralkod√≥ n√©zet lett a pesszimizmus (ez a saj√°t meg l√°t√°som) ami ellen el√©g neh√©z tenni, b√°r igaz hogy √©n nem vagyok szakember tal√°n ez√©rt olyan neh√©z, (ha pesszimista lenn√©k azt mondan√°m hogy lehetetlen) a k√∂rnyezetemben √©lŇĎ emberek n√©zet√©t kicsit optimist√°v√° tenni. Sz√≥val √∂r√ľlŇĎk az optimista klub l√©tre j√∂tt√©nek √©s rem√©lem hogy siker√ľl nagyban hozz√° j√°rulnia hogy az emberek jobban √©rezz√©k magukat. EgyelŇĎre ennyi. Sok sikert √©s minden j√≥t k√≠v√°nok.


A MOSOLY √ČRT√ČKE

Semmibe se ker√ľl, de sokat ad.
Gazdaggá teszi azokat akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat akik adják.
Egy pillanatig él csak de az emléke örökre meg marad.
Senki sem olyan gazdag hogy meglehetne n√©lk√ľle, √©s senki sem olyan szeg√©ny hogy ne lenne gazdagabb tŇĎle.
Boldoggá teszi az otthon, táplálja a jó akaratot és a barátság biztos jele.
Nyugalom a megf√°radtnak, napf√©ny a cs√ľgged√∂nek, vil√°goss√°g a szomorkod√≥nak √©s a term√©szet legjobb orvoss√°ga a bajok ellen. M√©gsem lehet meg venni, elk√©rni, k√∂lcs√∂n adni vagy ellopni
CSAK √ĖNK√ČNT LEHET ADNI.
EZ√ČRT H√ĀT MOSOLYOGJ!

√ľdv√∂zlettel: HŇĎs K√°roly

Tisztára jópofa ez a hely, nagyon tetszik!!
Nagyon jó kedvem lett, amíg itt voltam!
Sziasztok!
Barnab√°s


I am Arpad and I was born in Holland in 63. I came to Budapest in august 1997 to set up a company for RTL club, the TV station. So I found out that I like it here dispite the problems and differences compared to Holland. I do speak Hungarian because my parents are from here, but they were forced to leave in 1956. But my Hungarian is far from perfect, so is the writing. I do have some Hungarian friends and it seems that they all have problems, and the lack of possitisme to handle it, but my Dutch mentality tells me that problems are normal and to be solved, not to run away from, because it will stick to your back. So I find your site and Idea good and in place, the question is, are the Hungarians ready for it? I think so, cause they are developing fast and looking for solutions more and more. The way you bring is also good, its modern and friendly, not to strict and doctor like. I o­nly had a quick look at it but I will see it again when I have more time. But I like the thema because I had a lot of thought about the Hungarian pessimism. So good luck and take care. Arpad Hatvari.

Ott voltam cs√ľt√∂rt√∂k√∂n d√©lut√°n az ismertetŇĎn, √ļgy gondolom, nagyon klassz dolog amit kital√°lt√°l, bennem is beind√≠tott a dolog n√©hany √∂tletet... P√©ld√°ul szeretn√©k aj√°nlani egy csod√°latos gondolatot, amit ajand√©kba adn√©k mindenkinek, aki szereti a nyelvi fejt√∂r√©st √©s v√°gyik az optimizmus logikai igazol√°s√°ra:
"Sosem szabad visszas√≠rni a m√ļltat, mert bizonys√°gom van r√°, hogy a j√∂vŇĎ is sz√©p lesz: az a m√ļlt, amit most, a jelenben visszas√≠runk, egykor j√∂vŇĎ volt, s akkor m√©g nem sejtett√ľk, hogy azt a j√∂vŇĎt, sz√©ps√©ge miatt, majd egy jelenben, mint m√ļltat s√≠rjuk vissza!"
Ezzel a gondolattal m√°r sokaknak siker√ľlt mosolyt var√°zsolnom az arc√°ra, szerintem kedves sz√≥fordulatokkal tŇĪzdelt √©s igaz mond√°sr√≥l van sz√≥! A gondolat tŇĎlem sz√°rmazik , rem√©lem tetszik.
√Ėr√∂mmel v√°rom a tov√°bbi eredm√©nyeiteket.

Üdvözlettel: Jung Csilla


ElŇĎsz√∂r is szeretn√©m √°tadni F. Zoli √ľdv√∂zlet√©t, aki felh√≠vta a figyelmemet az Optimista Klubra. A gondolat (ami ink√°bb egy √©let√©rz√©s, vagy √©letpolitika), amit √°tadtok oldalaitokon kereszt√ľl, nagyon tetszik. √Čn is pr√≥b√°lom optimist√°n √©lni az √©letemet, √©s megtal√°lni azt a harm√≥ni√°t, ami hiszem, hogy mindenkiben benne van. Sajnos vannak dolgok, amik ezt felbor√≠tj√°k √©s √∂sszezavarj√°k az ember √©rz√©seit, gondolatait. Az optimizmus az a dolog, ami seg√≠t megmutatni a (visszavezetŇĎ) utat a belsŇĎ harm√≥ni√°hoz. Nagyon √∂r√ľltem a honlapotokon a sok j√°t√©knak, ez hi√°nyzik sok felnŇĎtt ember √©let√©bŇĎl. Pedig seg√≠tenek megtartani azokat a tulajdons√°gokat √©s √©rz√©seket, amik egy gyermekben m√©g benne bannak. Ezen kereszt√ľl n√©zve a vil√°g sokkal var√°zslatosabb, gazdagabb. Nekem a Kisherceg h√≠vta fel erre a figyelmemet. Pr√≥b√°lom nem meg√∂lni magamban a gyermeket. Tal√°n csin√°lhatn√°tok egy m√°sik verzi√≥t is, ami a "felnŇĎttebb" embereket c√©lozza meg,. Ez a fajta megjelen√©s (az eg√©sz honlap j√°t√©kos hangulata) nem biztos, hogy mindenkit megfog. Akik egy√©bk√©nt is fog√©konyabbak ezekre a gondolatokra, azokat biztosan, de gondolom, hogy a c√©lotok a "t√∂bbiek"-nek is √°tadni ezt az √©rz√©st. Att√≥l tartok, k√∂nnyen √°tl√©pnek rajta, nem b√∂ng√©szgetik, olvass√°k el. Rakhatn√°tok fel egy olyan oldalt, ahol gyakorlati seg√≠ts√©get is kaphatnak azok, akik erre r√°szorulnak. Drog- √©s lelki seg√©lyszolg√°latok c√≠m√©re, telefonsz√°m√°ra, programokra, klubokra stb. gondolok. Csupa olyan hely, ahova ha az ember elmegy, seg√≠ts√©get kap, vagy hasonl√≥ gondolkod√°s√ļakkal tal√°lkozik. Ezek voltak az elsŇĎ gondolataim, amiket √©bresztettetek bennem. Rem√©lem el√©g optimist√°k. Sz√°mtalan gondolatot √©bresztettetek bennem, √©s sz√≠vesen seg√≠tek, ha √ļgy gondolj√°tok, hogy √©rdemes a tan√°csomat megfogadni. Rem√©lem hamarosan elk√©sz√ľl az √©n honlapom is, ahova sz√≠vesen feltenn√©m az Optimista Klubot.
M. Rita

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok