Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Zimbabwe 100%
Thaiföld 100%Argentína 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Ausztrália 82%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Jordánia 73%
Szingapúr 67%Nicaragua 67%Olaszország 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Egyiptom 60%
Maldív-szigetek 60%Izrael 58%Liechtenstein 56%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK) > Pusztavacson lesz Mosoly-lak!

Pusztavacson lesz Mosoly-lak!

2007.11.10.

Alapítványunkat tíz éve hoztuk létre azzal a céllal, hogy változtasson az alapvetően pesszimista beállítottságú, borúlátó magyar társadalom gondolkodásmódján. Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány (országos hatókörű) működteti többek között a non-profit Optimista Klub-ot mely a www.optimistaklub.hu elérhető.

Ebbe az évben létrehozzuk Pusztavacson a "Mosoly Puszta, Pusztán Mosoly" elnevezésű házat, ahol nem csak fiataljaink, hanem az idősebb korosztály, a nevet-ősök is bemutatják, hogyan lehet az alagút végén a fényt meglátni. A munkában az Optimista Könyvtár állománya is segíti az érdeklődőket, akiknek az anonim pszichológiai tanácsadást is ingyenes nyújtjuk.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy támogatni tudja, szervezetünket, a ház átépítéséhez szükséges építőanyaggal vagy munkájával esetleg kedvezményes árú beszerzésével, úgy, mint bejárati ajtók, ablakok, beltéri ajtók, laminált parketta, járólap, csempe, szaniterek, rézcső, kombi gázkazán, radiátorok, falfesték, ereszcsatorna, cserép valamint a kertbe örökzöld kérem, jelezze.

Az átadott értékért "cserébe" igazolást adunk, mely adójóváírást tesz lehetővé. Minden elérhető fórumon keresztül reklámozzuk a tevékenységet, mely vállalkozása számára pozitív megítélést eredményez. Néhány példa ezekIgy néz ki a fürdőszoba (egyenlőre) ! közül: - Weboldalunk havi látogatottsága 50.000 fő, - Regisztrált klubtagjaink száma megközelíti a 10.000 főt, - Hírlevelünkre feliratkozottak száma meghaladja a 6.500 főt, - IWIW-en ( Optimista Klub ) közel 6.000-n olvassák híreinket. És ez napról, napra bővül!

Jelenleg az optimistaklub.hu oldal fejlesztésén dolgozik a Playhold, aki sok pozitív funkcióval bővíti ki portálunkat, melynek látogatottsága reményeink szerint rövid időn belül túlszárnyalja a havi 100.000 főt.

MOSOLYPONTOK.HU
portálunk, melyet a First Class Group készít, hamarosan megnyitja virtuális kapuit a nagyérdemű előtt, mely egy újabb bizonyíték, lehet építő híreket írni, amelyekpozitív irányba változtatják az olvasói szokásokat, ezzel is segítve az egyén harmóniáját önmagával.


Legyen szép és derűs napja!
Felhívásunk .pdf formátumban letölthető:  ide kattintva !

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Szabo Magda, 2011.04.10. 18:36:05
En szerintem a magyar nep illetve az os magyarok nagyon optimistak voltak , mikor a Hunokkal a Magorok es meg tobb mas torzsek a 800-as evek vegen betortek Europaba es a Magorok itt is maradtak.Dacara ,hogy keletrol a Besenyok nyugatron a szaszok eszamon es delen a szlav nepek gyilkos tamadasainak voltak kiteve nem tudtak kiverni oket .120 ev telt el miutan felvettek a katolikus vallast es Vajkbol Istvan lett Europa befogadta oket
Egy primitiv analfabeta torzs igy fenn tudta tartani magat ez csoda es nagy optimizmusra vall

Kutya vagy macska párti vagy?

Macska.
Kutya.
Nem szeretem az állatokat.
Mindegy, csak állat legyen. :)
korábbi szavazások