optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Optimista Klub nem végez politikai tevékenységet

Optimista Klub nem végez politikai tevékenységet

2011.09.24.

 Budapest, 2011. szeptember 23., péntek (OS) - Az index.hu oldalon megjelent cikkben a szerző tévesen próbálja elhitetni az olvasóval, hogy az Optimista Klub politikai tevékenységet végez, miszerint is Gödöllőn egy olyan rendezvényt szervezett, amelyen a volt miniszterelnök az est főszereplője. Optimista Klub nem végzett és nem is fog semmilyen politikai tevékenységet végezni, megmarad az, aminek, annak idején megálmodtuk az azóta elhunyt dr. Cronio Pérezzel.

    A cikk írója, a Művelődési Ház portáján egy szórólapot talált, amelyben egy Betéti Társaság,  Kelj fel Jancsi – Optimista Klub   logóval népszerűsíti az egyik helyi rendezvényét. Optimista Klub alapítójaként, felháborít, hogy a több évtizedes munka, a megannyi energia - pénz amelyet a magyar emberek optimista szemléletmódjának fejlesztésére fordítottam, s többen mai fordítunk azt egy gazdasági társaság saját maga javára, önös céljainak elérése érdekébe használja és talán kihasználja.

http://os.mti.hu/hirek/70668/optimista_klub_nem_vegez_politikai_tevekenyseget

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti
Faragó István, 2011.09.26. 12:10:45
Mint a program főszervezője én is személyesen szeretnék tiltakozni. Cégünk egészségfejlesztéssel és egészségvédelemmel foglalkozik, üzleti és magánszemélyek részére kínálunk szolgáltatásokat.

A tervezett programot olyan magánszemélyek részére állítottuk össze, akik úgy érzik nyitottak olyan készségek, és tudás elsajátítására, mely segítségével eredményesebben és hatékonyabban lesznek képesek megoldani a pénzügyi, párkapcsolati, vagy más aktuális problémáikat.

A kérdéses napon semmilyen előadás nem zajlott le. Akiket érdekel a program bővebb információkat talál a www.selfness-4u.hu weboldalon.

A névhasználattal kapcsolatban egyeztetek az érintettekkel.

Személyesen pedig az alábbi telefonszámon vagyok elérhető:
36 709 678 110

Üdvözlettel:
Faragó István

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások