Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Zimbabwe 100%
Thaiföld 100%Argentína 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Ausztrália 82%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Jordánia 73%
Szingapúr 67%Nicaragua 67%Olaszország 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Egyiptom 60%
Maldív-szigetek 60%Izrael 58%Liechtenstein 56%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Optimista Klub nem végez politikai tevékenységet

Optimista Klub nem végez politikai tevékenységet

2011.09.24.

 Budapest, 2011. szeptember 23., péntek (OS) - Az index.hu oldalon megjelent cikkben a szerző tévesen próbálja elhitetni az olvasóval, hogy az Optimista Klub politikai tevékenységet végez, miszerint is Gödöllőn egy olyan rendezvényt szervezett, amelyen a volt miniszterelnök az est főszereplője. Optimista Klub nem végzett és nem is fog semmilyen politikai tevékenységet végezni, megmarad az, aminek, annak idején megálmodtuk az azóta elhunyt dr. Cronio Pérezzel.

    A cikk írója, a Művelődési Ház portáján egy szórólapot talált, amelyben egy Betéti Társaság,  Kelj fel Jancsi – Optimista Klub   logóval népszerűsíti az egyik helyi rendezvényét. Optimista Klub alapítójaként, felháborít, hogy a több évtizedes munka, a megannyi energia - pénz amelyet a magyar emberek optimista szemléletmódjának fejlesztésére fordítottam, s többen mai fordítunk azt egy gazdasági társaság saját maga javára, önös céljainak elérése érdekébe használja és talán kihasználja.

http://os.mti.hu/hirek/70668/optimista_klub_nem_vegez_politikai_tevekenyseget

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Faragó István, 2011.09.26. 12:10:45
Mint a program főszervezője én is személyesen szeretnék tiltakozni. Cégünk egészségfejlesztéssel és egészségvédelemmel foglalkozik, üzleti és magánszemélyek részére kínálunk szolgáltatásokat.

A tervezett programot olyan magánszemélyek részére állítottuk össze, akik úgy érzik nyitottak olyan készségek, és tudás elsajátítására, mely segítségével eredményesebben és hatékonyabban lesznek képesek megoldani a pénzügyi, párkapcsolati, vagy más aktuális problémáikat.

A kérdéses napon semmilyen előadás nem zajlott le. Akiket érdekel a program bővebb információkat talál a www.selfness-4u.hu weboldalon.

A névhasználattal kapcsolatban egyeztetek az érintettekkel.

Személyesen pedig az alábbi telefonszámon vagyok elérhető:
36 709 678 110

Üdvözlettel:
Faragó István

Kutya vagy macska párti vagy?

Macska.
Kutya.
Nem szeretem az állatokat.
Mindegy, csak állat legyen. :)
korábbi szavazások