Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > Optimista Híreket Mondunk.

Optimista Híreket Mondunk.

2015.09.22.

Optimista híreink röviden:

:) V. Kulcsár Ildikó Nők Lapja cikk.
:) Regionális Optimista Klubok létrejötte.
:) Google Inc. támogatás.
:) Babzsák fotel felajánlás.
:) Nevetés CD vásárlás.

~~~~~~~~

Akkor egy kicsit bővebben, hiszen beköszöntött az ősz és ezzel az újabb optimista hírözön:

• Az elmúlt időszakban igen sok pozitív esemény következett be az immár 20 esztendős Optimista Klub háza táján. Többek között V. Kulcsár Ildikó, a Nők Lapja egyik legismertebb újságírója cikket írt rólunk, mely ezen a linken elolvasható aki már hiába kereste az újságárusoknál az ujságot: http://optimistaklub.hu/hirek/hogy_jobban_szeressunk_az_eletet

~~~~~~~~

• Lehetőségünk volt a fenti cikkben elmondani, amit már sokan tudnak, hogy a 2015 az összefogás, a megújulás éve, ezért olyan civil szervezetek, optimista önkéntesek jelentkezését várjuk, akikkel együttműködve eredményesebben juttathatjuk el pozitív üzenetünket: „Egy mosollyal többet érsz el, mint gondolnád. Egy kis humor, pozitív hozzáállás segíteni fog, hogy mindig tudd: AZ ÉLET SZÉP." Többen jelentkeztek, akik segítenek beindítani és működtetni egy-egy regionális Optimista Klubot, elsőnek Budapesten az V., VII. valamint XXI. kerületben. Ezért felhívást intézünk minden fenti kerületben élő optimistához, aki a virtualitás falait kiterjesztve, szeretne pozitív gondolkodású emberrel találkozni, velük közös programokon részt venni jelentkezzen a http://optimistaklub.hu/uzenj_nekunk weboldalon keresztül a megfelelő regionál! is Optimista Klub építő közösségébe. A szándék most kevés, tettekre van szükség! A részleteket a klubvezetők fogják megadni, akik bemutatkoznak az általuk írt néhány sorral:

:) Csepel Optimista Klub azaz CSOK szervezője:
64 éves boldog, optimista nyugdíjas külkereskedő vagyok. Talán alapból (családi örökség) optimistán szemlélem a világot. Mindig volt/van/lesz célom, amiért esetleg keményen küzdeni kell, de megéri :) Optimizmusom igyekszem átadni másoknak is, ismerősöknek és ismeretleneknek is, akik pl. az utcán kéretlenül is elmesélik gondjukat, bajukat, próbálom valami jóra is ráirányítani a figyelmüket és máris mosoly jelenik meg az arcukon :) És ezzel nem csak az Ő, de az én napom is szebb lett ! Üdv. Emília

:) Belvárosi Optimista Klub azaz BOK szervezője:
Ügyvédként mentem nyugdíjba. Két sikertelen házasságból két nagyon sikeres gyermekem 4 unoka él 2 éve külföldön. Azóta vagyok teljesen egyedül. Amúgy mozgékony, művelt, jól nevelt, irodalomfaló, kirándulást kedvelő vagyok. Üdv. Ibolya

:) Erzsébetváros Optimista Klub azaz EBOK szervezője:
Erika vagyok, 47 éves. Mint mindannyiunknak, nekem is megvan a magam mesébe illő története. Sok minden van már a batyumban, most csak pár szót. 9 éve élek Budapesten, gyerekkori álmom volt a főváros nyüzsgő forgatagában lakni. Hiszem, hogy mindenki képes az optimizmusra, hiszem, hogy egy közösséghez tartozni a mai rohanó világban nagyszerű dolog. Ez a téma áll a legközelebb hozzám. Szeretem az embereket. Megtisztelő, hogy az Optimista klub növekedéséhez hozzájárulhatok. Ehhez nyújtom segítő kezeimet. Tegyünk együtt valami jót!

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket, akik kedvet éreznek és van némi szervezőképességük, hogy más optimista emberrel karöltve szebbé tegyük a közvetlen környezetünket, az emberek hétköznapját. Ez lehet egy kirándulás, egy b! eszélgetés, egy közös színház, de lehet bármilyen esemény, interakció, ami pozitív és előremutató.

~~~~~~~~

• Köszönjük a Google Inc. globális vállalat-csoportnak ami elkötelezett az újító és jobbító tevékenység mellett, hogy 2015 márciusa óta több millió forint reklámmegjelenést biztosít az optimistaklub.hu weboldal számára. Ennek a reklámnak köszönhetően naponta 20-30.000-el többször jelenhet meg az érdeklődők képernyőjén pozitív üzenetünk mely önmagában is remek, ám igazán nagy örömben azoknak van része, akik ránk kattintanak, mert így kitölthetik a saját fejlesztésű HUNOPTI kérdőívünket, mely segít az önértékelés fejlesztésében is.

~~~~~~~~

• 20 éve elköteleztük magunkat a környezetvédelemért, melyet mi sem bizonyít jobban, 9. pontunk: " Védd a természetet, csak így élhetsz harmóniában környezeteddel". Egy ideje kerestük a megoldást az épület külső falá! n lévő hungarocell újra felhasználására, így mikor rátaláltunk a http://designmania.hu/ weboldalra, s annak tulajdonosára Antal Virág-ra aki felajánlott egy Fatboy kültéri használatra alkalmas babzsák fotelt, melybe polisztirol gyöngyöt /hungarocell alapja/ töltenek, akkor nagy kő esett le a vállunkról. Köszönjük!

Mivel sok tábla maradt a falon, ezért egy apróhirdetési oldalra töltöttük fel a felajánlásunkat /ingyen elviheti, aki lebontja/ így a közel 20.000 érdeklődőből végül ketten éltek a lehetőséggel. Mire is lehet használni a hungarocellt? Hungarocell nagyobb része egy hűtőautó belső burkolataként a többi egy toldalék épület külső burkolataként született újjá. Mi így védjük a környezetet, hiszen a komposztálás és a szelektív hulladékgyűjtés már szinte a vérünkben van.

~~~~~~~~

• Ha remek ajándékot szeretne e! gy kevésbé optimista ismerősének, barátjának akkor itt a kiváló! alkalom egy Nevetés CD megvásárlására az http://optimistaklub.hu/shop weboldalunkon keresztül, mellyel kezdeményezésünk fejlesztését támogatja. Előre is köszönjük!

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne üzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások