Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Zimbabwe 100%
Argentína 100%Ruanda 97%Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%
Panama 93%Ausztrália 82%Amerikai Virgin-szigetek 77%
Brunei 77%Jordánia 73%Olaszország 67%
Nicaragua 67%Szingapúr 67%Ciprus 63%
Finnország 63%Namíbia 63%Görögország 62%
Írország 61%Maldív-szigetek 60%Egyiptom 60%
Liechtenstein 59%Izrael 54%Svédország 53%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK) > Online hírlevél megerősítés kérése

Online hírlevél megerősítés kérése

2005.07.08.

Az utóbbi hetekben érkezett hozzánk néhány észrevétel, amiben felhasználóink azt jelezték, hogy néhány esetben olyan személyek is kapják hírlevelünket, akik állításuk szerint nem iratkoztak fel.

Nekünk természetesen nem célunk, hogy bárkinek is akaratán kívül küldjük el tájékoztatóinkat, viszont az eddigi rendszerünk alapján nem állapítható meg 100%-os biztonsággal, hogy ki iratkozott fel saját szándékból és ki az, akit más valaki írt fel. A helyzet kezelésének első lépéseként átalakítottunk regisztrációs rendszerünket, így a jövőben csak az e-mail címek jogos tulajdonosai tudnak feliratkozni hírlevelünkre.
Második lépésként jelen pillanatban passziváltuk minden felhasználónk hírlevél-regisztrációját, így jelen pillanattól kezdve senki - így Ön sem - kap hírlevelet, egészen addig, amíg feliratkozási szándékát meg nem erősíti.

Ezzel kapcsolatos hírlevelünket mindenkinek elküldtük, amiben szerepelnek a feliratkozáshoz, illetve leiratkozáshoz szükséges linkek. Illetve a hírlevél rovatunkban lehet fel illetve leiratkozni a rendszeres tájékoztatónkról.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Mit vársz a 2017-es évtől?

Nem várok semmit; lesz ami lesz.
Szerintem remek év lesz.
Megnősülök, férjhez megyek.
Külföldre költözöm.
Passz, nem vagyok jós, de megyek és megkérdem.
korábbi szavazások