ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyit√≥oldal > hirek > Leveles l√°da > Nem vagyok t√°vol az emberektŇĎl

Nem vagyok t√°vol az emberektŇĎl

2015.12.04.

Gondoltam, hogy a teszt kit√∂lt√©s nem fogja mutatni azt ami az igazi hozz√°√°ll√°som a vil√°ghoz.¬†Nem √©rzem magam t√∂k√©letesnek √©s nem is t√∂rekszem r√°, nem gondolom, hogy ez a dolgom.¬†Ami√≥ta egyre intenz√≠vebben foglalkozom spiritu√°lis filoz√≥fi√°val, (elsŇĎ "tan√≠t√≥m" Rudolf Steiner) dolgokkal, siker√ľl folyamatosan v√°ltoznom. T√©nyleg ott tartok, hogy a dolgokat, esem√©nyeket nem probl√©mak√©nt √©rz√©kelem, hanem egy √ļtnak. A gondok, betegs√©gek mindig elgondolkoz√°sra k√©nyszer√≠tenek. hogy mit kell ebbŇĎl megtanulnom, mi√©rt ez a probl√©ma j√∂tt el√©m?

Nem vagyok t√°vol az emberektŇĎl, nyugd√≠jas tan√°r vagyok √©s az √©letem aj√°nd√©ka, ha r√©gi tan√≠tv√°nnyal vagy sz√ľleikkel tal√°lkozom, mert annyi szeretetet adnak √≠gy ut√≥lag is, hogy el√©rz√©keny√ľl√∂k tŇĎle.

Gyakran elŇĎfordul, hogy emberek j√°rmŇĪveken mell√©m √ľlnek √©s elkezdenek velem besz√©lgetni.
Nem v√°rom √©s nem is gondolom, hogy velem csak j√≥ dolgok t√∂rt√©nhetnek, √©s nem is t√∂rt√©nnek. Van egy p√°rom, aki t√ļl van egy infarktuson, van h√°rom gyerek√ľnk √©s kilenc unok√°nk tele napi gondokkal, √©s val√≥ban azokon nem jajgatok, hanem √°t√©rzem √©s pr√≥b√°lok seg√≠teni.

Nem voltam mindig ilyen kiegyens√ļlyozott.SŇĎt! ¬†Ment√°lisan hossz√ļ utat tettem meg (volt r√° idŇĎm, 70 √©ves vagyok) √©s ezt √©rz√©keli a k√∂rnyezetem is √©s igenis l√°tom, hogy √©n is egyre erŇĎsebben hatok r√°juk.¬†Hisztis voltam, hamar feladtam, nem volt el√©g √∂nbizalmam, kitart√°som, tele voltam g√°tl√°ssal, sokat √°lmodoztam, de a seg√≠tŇĎk√©szs√©g mindig bennem volt. A v√°ltoz√°somban sokat seg√≠tett, hogy elv√©geztem a pszichodr√°ma 3 √©ves tanfolyam√°t, amiben volt m√°sf√©l √©v kŇĎ kem√©ny √∂nismereti r√©sz.
FŇĎ c√©lom hogy kiiktassak az √©letembŇĎl minden hazugs√°got (ez m√°r siker√ľlt), az elv√°r√°sokat (nagyr√©szt OK), a megfelel√©si k√©nyszert (m√©g ebben van a legt√∂bb elmarad√°som).

Sok bar√°tom van √©s k√∂z√∂sen alakulunk. Igaz v√°gyam, hogy az √©letfiloz√≥fi√°mat mind t√∂bb embernek vonz√≥v√° tegyem √©s √°tadjam. Ezt nem akarom erŇĎszakkal, hanem k√©rdezz√©k √©s √©rdeklŇĎdjenek, hogy seg√≠thessek.

√Ėr√ľl√∂k, hogy R√°tok akadtam, √≠gy tal√°n megismertek egy m√°sik √©rt√©kel√©si vonalat is nem csak azt, amit r√≥lam felt√©teleztek.

Boldogg√° tenne, ha kapcsolatban maradn√°nk √©s seg√≠tŇĎ m√≥don esetleg m√©g a munk√°tokba is bekapcsol√≥dhatn√©k.

V. I. Zs.

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

gusztávné encz, 2015.12.30. 16:29:37
√©n cliff righard k√∂nyv√©bŇĎl tal√°ltam r√° J√©zusra. k√∂z√©tek t√≠z √©vig j√°rtam, de most is benne b√≠zom, s hallgatom a tan√≠t√°sokat, s √©neklem az Ňźt dics√©rŇĎ dalokat. √°ldott √ľnnepeket k√≠v√°nok mindenkinek! enczn√© marika
V.I.Zsóka, 2015.12.08. 12:25:51
Kedves Tam√°s!
Várom jelentkezésedet email címemen, zsoo45@gmail.com
√Ėr√∂mmel elbesz√©lgetek Veled.
Sz√≠vesen olvasn√©k R√≥lad bŇĎvebben. √Ėlellek. Zs√≥ka
Kl√°ra, 2015.12.08. 12:15:32
Kedves Kl√°ra!
Bár mennyire szeretnék, nem tudok segíteni, legfeljebb gondolatokat indukálni benned amiknek a segítségével magad fogod feldolgozni a veszteségedet.
B√°rmilyen neh√©z, √©rdemes a h√°l√°ra koncentr√°lni, hogy eddig veled volt √©s a megbocs√°t√°s a legfŇĎbb seg√≠ts√©g. K√∂nnyen besz√©lek, ne haragudj ez√©rt r√°m, rem√©lem meg√©rzed azt az erŇĎt amivel gondolok R√°d.
√Čn gyakran √©lek azzal a seg√≠ts√©ggel, hogy elk√©pzelem magam egy hegytetŇĎn √©s a szitu√°ci√≥t fel√ľlrŇĎl megvizsg√°lom. gyakran sz√ľletik bennem ilyenkor megold√°s.
A m√°sik seg√≠tŇĎ m√≥dszerem, hogy egy igaz√°n, sz√°momra √©rt√©kes tartam√ļ k√∂nyvet al√°zatos sz√≠vvel kinyitok √©s mindig kapok seg√≠tŇĎ mondatokat. Szeretettel √∂lellek. Zs√≥ka
Kl√°ra, 2015.12.07. 21:37:00
Kedves V.I.Zs.!
Jó volt olvasni a leveledet, mert sok közös van a sorsunkban.
64 √©ves vagyok, nyugd√≠jas tan√≠r√≥nŇĎ. Sok mindent √ļgy √©rzek, ahogy Te. Csak a p√°rom nagyon hi√°nyzik, aki 3 √©vvel ezelŇĎtt elhagyott
valaki más kedvéért. Sajnos ezt azóta sem tudtam feldolgozni.
Tudsz ebben segíteni?
Email címem: weszelyklara@citromail.hu
Antal Szil√°rd Tam√°s , 2015.12.06. 20:37:58
J√≥ volt olvasni sorait, √©n is sz√≠vesen velvenn√©m a kapcsolatot √Ėnnel. √údv Antal Szil√°rd Tam√°s
Varga Imréné Zsóka, 2015.12.05. 13:09:07
Kedves Ibolya!
√Ėr√∂m√∂t okozt√°l nekem, hogy felkeresel. Email c√≠mem: zsoo45@gmail.com
optimistaklub.hu admin, 2015.12.05. 9:50:59
Kedves Ibolya. Fenti levelet al√°√≠rta a k√ľldŇĎ amit nek√ľnk k√ľld√∂tt, csak mi tett√ľk ki monogrammal, hiszen a tartalom a l√©nyeg. :) Ha szeretn√© ŇĎ megadja az el√©rhetŇĎs√©g√©t, hiszen olvassa az oldalt.
Kocsisn√© Sz√∂llŇĎsi Ibolya, 2015.12.05. 9:22:42
Elárulnád,hogy ki vagy?Nem írtad alá, az igen érdekes cikkedet.Hogy lehet Veled felvenni a kapcsolatot.
√údv:Ibolya

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok