optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Mulat(OK) - Kaleidoskop

Mulat(OK) - Kaleidoskop

2005.06.13.

Optimista Zenés Találkozó Mulat(OK) Fellép az Irish Feet Ír sztepp tánccsoport.... kaleidoskop kulturális webmagazin programajánlója.

SmileSírva vigadunk? Sokszor mondtuk már magunkról. Talán ez a magyarok nagy titka. Aki fájdalmában nevetni tud, az már megtette az első lépést, hogy ismét egyensúlyba kerüljön. Mármint lelkileg. Nem arra bíztatom az Olvasót, hogy csak és kizárólag akkor kacagja el magát, amikor már benne csücsül a gödörben és úgy érzi egy csepp reménye sem maradt. Nem, nem. Nevessünk sokat, mindig, mindenkor. Ha nincs rá különösebb okunk, akkor keressünk. Nem is kell messzire mennünk az Optimista Klub tálcán kínálja a lehetőséget, avagy stílusosan a Mulat(OK) esti programot.

 


Június 17-én 19.00 órai kezdettel a Jókai Klubban
(XII. kerület, Hollós út 5.) kerül megrendezésre az optimista zenés találkozó, amelyen fellép az Irish Feet ír sztepp tánccsoport. A csoport műsorában a tradicionális ír táncokon kívül a riverdance produkció részlete is szerepel. A zenét az Irka-Firka adja, akik az ír kocsmazenén kívül pergő ritmusú, dinamikus instrumentális számokat játszanak. Akik ilyen zene mellett ülve tudnak maradni, azok igazán megérdemlik a petrezselyem díjat. Természetesen lassúbb, lírai számokat is hallhatunk majd, hogy szívünk megdobogjon egy kicsit. Az estét táncház zárja, ahol mindenki elsajátíthatja az ír sztepptánc alapjait.


Forrás: link

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások