optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Zimbabwe 100%Venezuela 100%Argentína 100%
Szamoa 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Namíbia 63%Ciprus 63%Olaszország 63%
Írország 62%Görögország 62%Finnország 62%
Izrael 61%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > Megkövesedés vagy áramlástan

Megkövesedés vagy áramlástan

2011.09.15.

Újrakezdeni/újrakalibrálni valamit a régi eltávolításával lehetséges. A változást elfogadni mindannyian tudjuk mennyire munkás dolog. Állandóan figyelni meg végiggondolni mitől lettem dühös egy beszélgetés közben, mi okozta kibillenésemet tényleg macerás. Az egyensúly hiányát viszont nem vennéd észre másként. Mert poláris a világ, amiben boldogulni kell. Két látszólag ellentétes pólus között lavírozunk épülésünk érdekében. Kilégzés és belégzés, egészség és betegség egymást kölcsönösen feltételező polaritások, amelyek egymásból élnek.

A vergődéseid közben feltételezhető, hogy megnyerhető a béke. Hurrá és akkor mihez kezdjél? Reménytelen állapot nincs, csak látásmód, amitől elkeserít szakításod, eladósodásod, félelemkeltő főnököd. Ha a dolgot láthatod ilyennek, akkor láthatod olyannak is. A lényeg: foglalkozni kéne azzal, ami zavar, ami kibillent egyszerűen azért, mert rezonáltál rá, és hogy a libikókán megint felülre kerülj. Életed állandó ritmikus áradás, amint elkezdesz ragaszkodni egy férfihoz, egy jó álláshoz, a horoszkóphoz, egy szimpatikus véleményhez, vagy ellenkezőleg valamiért belegondolni se vagy hajlandó, miért tartasz ott, ahol - no akkor elkezdesz hasonlítani egy kőhöz a folyóban.

A cikk teljes terjedelmében itt elolvasható: http://www.storyonline.hu/ezo/minden_jo_valamire/36557/

 

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások