optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Még hogy a 80-an éveseké a világ? IGEN !

Még hogy a 80-an éveseké a világ? IGEN !

2008.03.28.

Kedveseim! Köszönöm, hogy soraitok közé fogadtatok, de bemutatkozásként el kell mondanom, hogy én sok felé vagyok elkötelezett, mert mint 80 évesként nyilvántartott akvi bejegyzett, ott vagyok, ahol tudom, hogy - ha picikét is, de úgy segíthetek - adott esetben pl.! - hogy elviszem jó hirneveteket, ill. jó hírnevünket és Nektek is elmondhatom, hogy sokan vagyunk béke, hit, remény, szeretet, a jövendő érdekében minden nemes célt felvállaló földiek és nagyon-nagyon sok közöttünk a fiatal!  

Személyesen nem igen járok el mert iró, költő vagyok és a Magyar kultúra Lovagjaként a feladatunk: a béke követei vagyunk. A Lovagrend nemzetközi méretű és ott is olyan példamutató a Lovagrend vezetője és vezetői, akik mellett a becsület az egyik legfőbb erény  és mint egy nagy család - nemzetközi méretben - olyan ami Rendünk. Hála a Jó Istennek, egyre több és jó szándékban gazdagabb a létszámokk, mégha különböző címek, nevek fémjelezik is a jóra való törekvést!  Van néhány hely, ahol elkötelezett vagyok, de utazgatásokaz nincs időm és "elhívatottságom" sem vállalni, inkább írásban vállalok feladatot, amennyi kevés időmből - napi 5 óra alvás éjszakánként - kitelik. Becsülettel a valóságnak megfelelően írtam le életrajzi programomat. 

Isten áldásával minden jót kivánok Mindenkinek! (B.P.E)

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások