Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Még hogy a 80-an éveseké a világ? IGEN !

Még hogy a 80-an éveseké a világ? IGEN !

2008.03.28.

Kedveseim! Köszönöm, hogy soraitok közĂ© fogadtatok, de bemutatkozáskĂ©nt el kell mondanom, hogy Ă©n sok felĂ© vagyok elkötelezett, mert mint 80 Ă©veskĂ©nt nyilvántartott akvi bejegyzett, ott vagyok, ahol tudom, hogy - ha picikĂ©t is, de Ăşgy segĂ­thetek - adott esetben pl.! - hogy elviszem jĂł hirneveteket, ill. jĂł hĂ­rnevĂĽnket Ă©s Nektek is elmondhatom, hogy sokan vagyunk bĂ©ke, hit, remĂ©ny, szeretet, a jövendĹ‘ Ă©rdekĂ©ben minden nemes cĂ©lt felvállalĂł földiek Ă©s nagyon-nagyon sok közöttĂĽnk a fiatal!  

SzemĂ©lyesen nem igen járok el mert irĂł, költĹ‘ vagyok Ă©s a Magyar kultĂşra LovagjakĂ©nt a feladatunk: a bĂ©ke követei vagyunk. A Lovagrend nemzetközi mĂ©retű Ă©s ott is olyan pĂ©ldamutatĂł a Lovagrend vezetĹ‘je Ă©s vezetĹ‘i, akik mellett a becsĂĽlet az egyik legfĹ‘bb erĂ©ny  Ă©s mint egy nagy család - nemzetközi mĂ©retben - olyan ami RendĂĽnk. Hála a JĂł Istennek, egyre több Ă©s jĂł szándĂ©kban gazdagabb a lĂ©tszámokk, mĂ©gha kĂĽlönbözĹ‘ cĂ­mek, nevek fĂ©mjelezik is a jĂłra valĂł törekvĂ©st!  Van nĂ©hány hely, ahol elkötelezett vagyok, de utazgatásokaz nincs idĹ‘m Ă©s "elhĂ­vatottságom" sem vállalni, inkább Ă­rásban vállalok feladatot, amennyi kevĂ©s idĹ‘mbĹ‘l - napi 5 Ăłra alvás Ă©jszakánkĂ©nt - kitelik. BecsĂĽlettel a valĂłságnak megfelelĹ‘en Ă­rtam le Ă©letrajzi programomat. 

Isten áldásával minden jót kivánok Mindenkinek! (B.P.E)

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások