Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Pályázat(OK) > Lásd optimistán a világot!

Lásd optimistán a világot!

2002.03.06.

Pályázhatnak: Mindenki korosztályi megkötés nélkül részt vehet.

Beadási határidő: 2002. június 10.

"Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja".

Az "Egy Optimista Magyarországért" Közhasznú Alapítvány kezdeményezésére 2001. május 25-én először országszerte megünnepeltük az optimizmus napját. Mint ismeretes, a 2001. évet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az egészséges életmód évének nyilvánította, ezért is szerepel a mentálhigiénés program céljai között az egészséges életmód kialakításának elősegítése, az ifjúság nevelése, a szenvedélybetegségek megelőzése, a humor, a jókedv fontosságának hangsúlyozása, csakúgy, mint az, hogy alternatívát nyújthassunk a jelentkezőknek szabadidejük tartalmas eltöltésére. Szeretnénk az ünneplést minden évben május utolsó péntekén megismételni.

2002-ben május 31-én ünnepeljük a Mosoly Napját.

A Mosoly Napjához kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetünk. A "Lásd optimistán a világot!" című rajzversenyt az optimizmus, a jókedv, a pozitív gondolkodás jegyében indítjuk útjára.

Az alábbi témákban várunk alkotásokat:

I. A legvidámabb dolog, ami történt, történik vagy történni fog velem!

Ebben a kategóriában olyan események vagy képzeletbeli történetek rajzban történő megjelenítését várjuk, melyek a családdal, a barátokkal kapcsolatosak, illetve kapcsolódnak alapítványunk optimista eszméihez (optimisták 10 pontja, optimista horoszkóp, emberi jogok stb.).

II. Mosoly Nap jelképe:

Mivel a Mosoly Napját szeretnénk minden évben megrendezni, a rajzversenyre várunk olyan pályaműveket is, melyek a Mosoly Nap jelképének, kabalafigurájának megtervezésére irányulnak. Itt csak a képzeleted szab határt!

III. Miért jó a Mosoly Napja?

Biztosan gondolkoztál már azon, miért van az, hogy az emberek keveset mosolyognak, gyakran negatívan látják életüket, nem bíznak önmagukban, terveik megvalósulásában. Ebben a kategóriában azokat a pályaműveket várjuk, melyek a szomorúság leküzdésére, a vidám életre szólítanak fel. Arról szólnak, miért érdemes élni, mennyi izgalmas dolog van a világon, és ha mi optimistán közelítünk a dolgokhoz, mennyivel könnyebben oldhatjuk meg problémáinkat is!

Pályázhatnak:

A rajzversenyen mindenki korosztályi megkötés nélkül részt vehet. A szükséges adatok: név, cím, életkor, telefonszám, e-mail cím, illetve, hogy a pályázó klubtag-e vagy még nem. A rajzversenyre a nevezés ingyenes!

Nyeremények:

Korosztályi kategóriánként értékes nyereményekre számíthat minden résztvevő, többek között 100 db AVANGLION UV-szűrős napszemüveget ajándékozunk a nyerteseknek!

Minden résztvevő helyezéstől függetlenül optimista igazolványt kap, ha még nem klubtag.

Eredményhirdetés:

2002. június 27-én a rajzpályázat 100 nyertesének nevét és a legszebb elektronikus alkotásokat az Optimista Honlapon tesszük közzé.

Formai követelmények, határidők:

A pályaművek bármilyen technika alkalmazásával készülhetnek, postai úton vagy elektronikus formában egyaránt beadhatók!

(Elektronikus formátum: gif, jpg ajánlott, lehetőség szerint 300 kb-nál kisebb fájlban.) A rajzok ajánlott formátuma A/4-es.

Feladási határidő 2002. június 10.

e-mail:

levélcím: Optimista Klub 1378 Budapest, Pf. 4.

www.optimistaklub.hu

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások