optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Írország 62%Görögország 62%Finnország 62%
Izrael 61%Maldív-szigetek 60%Azerbajdzsán 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > Kutya mosolyt fakaszt!

Kutya mosolyt fakaszt!

2006.01.30.

Gyurcsányék kedvence lett Totó, a fekete puli

Blikk, 2006-01-30

Budapest - Örömében elsírta magát a miniszterelnök kislánya, Anna, amikor először megpillantotta a család új tagját, a 8 hetes lány pulikutyát. Gyurcsány Ferenc (44) csütörtökön a 2012-es közös horvát-magyar labdarúgó-Európa Bajnokság pályázatának előkészítőitől kapta a kis bogáncsot”. A politikus nem szólt az otthoniaknak az ajándékról, lett is nagy öröm a családban, amikor este beállított vele. A két kisebb gyerek, Tomi (9) és Anna (8) majd kiugrott a bőréből.

 

- Ha tudtam volna, hogy ilyen boldogságot szerzek nekik, már sokkal hamarabb veszünk egy kutyát - magyarázta Gyurcsány.

A legnagyobb gondot - ahogyan az ilyenkor lenni szokott - először a névadás okozta. A pulit eredetileg Ebinek hívták, ám a kormányfő átkeresztelte Stoplinak. Csakhogy két nagyobb fia az Ördög nevet szerette volna adni a kutyusnak, Anna viszont a Totót. A nagy névháborút végül a kislány nyerte.

A legújabb családtag egyelőre nem rágott még össze semmit, viszont az összes helyiséget kisebb-nagyobb kupacokkal megjelölte magának. Totó az előszobában alszik, és naponta többször a kertben szaladgál. Az utcára még ilyen kis korában nem merik kiengedni, mert megbetegedhet. El is vitték állatorvoshoz, s az ő tanácsai alapján nevelik. Így már tudják, hogy 3 hónapos kora előtt nem viselhet bolhairtó nyakörvet, nem ehet tejterméket, édességet és fűszereket, s oltásra kell vinni. Egyelőre kiskutyáknak való tápon él.

Egyébként nemcsak a Gyurcsány család örült Totónak, hanem az otthonukat biztosító kormányőrök is. Napközben, amíg a gyerekek iskolába mennek, ők vigyáznak rá.

F. B.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások