Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Seychelle-szigetek 100%Thaiföld 100%Zimbabwe 100%
Argentína 100%Venezuela 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%
Ruanda 97%Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Olaszország 64%Namíbia 63%Ciprus 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 61%
Izrael 61%Egyiptom 60%Azerbajdzsán 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > 2016. november 2 - Hírlevél

2016. november 2 - Hírlevél

2016.11.02.

Kedves Optimista Barátunk! Talán meglepő a téli kép, ám sokan nem voltak itthon az elmúlt hetekben, így lemaradtak a hírről, hogy a hegyekben már havazott. Igaz nálunk végig sütött a nap. :) Gondolom nálad is, hiszen ettől vagyunk mi mások, hogy meglátjuk a felhők felett a derűs égboltot.

Eredeti Hírlevél IDE kattintva olvasható!

Ebben a formában is köszöntjük a rengeteg új klub - tagot, akik az elmúlt hónapokban regisztráltak az Optimista Klub weboldalára, ami nagy öröm számunkra, hiszen így rácáfolunk a magyar valóságra, hogy az optimizmus, a pozitív gondolkodás ideje lejárt. Magyarország mosoly térképén az látszódik, hogy az országban elharapódzott a negatív hozzáállás és a maroknyi optimista csapatunknak nagyobb fordulatszámra kell kapcsolni, hogy győzzük a negatív áradatot. Ezért is biztatunk mindenkit, hogy "Terjessze a jót, mert így lassabban terjed a rossz".

Sok új apróhirdetést töltöttek fel tagjaink, amik között érdemes böngészni, hiszen optimistától vásárolni nagyobb öröm, mert biztosak lehetünk az adott szó erejében. Közelgő ünnepekre tekintettel már most érdemes szétnézni a Webshopunkba kapható termékek között, és rendelni belőle egyet-kettőt, hiszen ilyen mosolyt - fakasztó termék máshol nem kapható.

Nagy öröm számunkra, hogy a Google naponta 333USD értékű támogatást nyújt a weboldalunk népszerűsítésére, melynek eredményeként októberben átléptük a havi 132.000 látogatót. Ha így folytatjuk, pár év alatt a teljes magyar lakosságot elérjük, és akkor már senki nem védekezhet azzal, hogy "neki senki nem mondta, hogy optimistán könnyebb az élet". :)

Nagy öröm a rekord magasságokba emelkedő HunOpti ingyenes, anonim önismereti tesztünk kitöltőinek száma, hiszen így sokkal több embernek segíthetnek önkéntes szakembereink. Az ő munkájukért nemcsak mi, de a hozzánk fordulók is hálásak, melyet jól mutat a ma kapott egyik köszönő levél. "Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan válaszolt levelemre. Köszönöm a figyelmet és a jó tanácsokat Igyekszem élni velük, amennyire csak képes vagyok. Gabi"

Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk a követező Optimista Klub ESténken, de addig is .... csatlakozzon a napi mosolyért az alábbi csoportjaink valamelyikéhez: FB/Oszd meg a mosolyod ill. FB/optimistaklub.hu. Amennyiben feliratkozik YouTube csatornánkra, nem marad le egy optimista videó anyagról sem.

Remélem 2017-ben elkészül az új weboldalunk, melyhez keressük a támogatót, együttműködő partnereket, mert hiszünk abban, hogy a jó meghozza a jutalmát. :)

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Rózsahegyi Márk, 2017.05.12. 7:09:06
Együttműködő partnert keresek, aki probono elkészíti az Optimista Klub 4.0-s verziojú weboldalát, melybe helyet kap három uj feljesztésünk (OUD, APT, és NMT) melynek eredményeként a napi 5-6000 látogatót garantáltan megtizszerezzük. Weboldal látogatottságot ezen a linken ön is ellenőrizheti: http://optimistaklub.hu/webstat/ A fenti kulcsszavak Optimista Ujságíró Díj, Anonim Pszichológia Tanácsadás, Nemzetközi Mosolytérkép és a bónusz Optimista Társkereső.

Mennyire tartod magadat tudatos embernek?

Igen. Tudatos vagyok az étkezésben.
Igen. Tudatos vagyok a környezetem védel/mében.
Igen. Tudatos vagyok a gondolataim befogadásában.
Nem tudom. Tudatosság? Az valami úri huncutság?!
Nem. Ahogy esik ugy puffanOK.
korábbi szavazások