Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > 2016. november 2 - Hírlevél

2016. november 2 - Hírlevél

2016.11.02.

Kedves Optimista Barátunk! Talán meglepő a téli kép, ám sokan nem voltak itthon az elmúlt hetekben, így lemaradtak a hírről, hogy a hegyekben már havazott. Igaz nálunk végig sütött a nap. :) Gondolom nálad is, hiszen ettől vagyunk mi mások, hogy meglátjuk a felhők felett a derűs égboltot.

Eredeti Hírlevél IDE kattintva olvasható!

Ebben a formában is köszöntjük a rengeteg új klub - tagot, akik az elmúlt hónapokban regisztráltak az Optimista Klub weboldalára, ami nagy öröm számunkra, hiszen így rácáfolunk a magyar valóságra, hogy az optimizmus, a pozitív gondolkodás ideje lejárt. Magyarország mosoly térképén az látszódik, hogy az országban elharapódzott a negatív hozzáállás és a maroknyi optimista csapatunknak nagyobb fordulatszámra kell kapcsolni, hogy győzzük a negatív áradatot. Ezért is biztatunk mindenkit, hogy "Terjessze a jót, mert így lassabban terjed a rossz".

Sok új apróhirdetést töltöttek fel tagjaink, amik között érdemes böngészni, hiszen optimistától vásárolni nagyobb öröm, mert biztosak lehetünk az adott szó erejében. Közelgő ünnepekre tekintettel már most érdemes szétnézni a Webshopunkba kapható termékek között, és rendelni belőle egyet-kettőt, hiszen ilyen mosolyt - fakasztó termék máshol nem kapható.

Nagy öröm számunkra, hogy a Google naponta 333USD értékű támogatást nyújt a weboldalunk népszerűsítésére, melynek eredményeként októberben átléptük a havi 132.000 látogatót. Ha így folytatjuk, pár év alatt a teljes magyar lakosságot elérjük, és akkor már senki nem védekezhet azzal, hogy "neki senki nem mondta, hogy optimistán könnyebb az élet". :)

Nagy öröm a rekord magasságokba emelkedő HunOpti ingyenes, anonim önismereti tesztünk kitöltőinek száma, hiszen így sokkal több embernek segíthetnek önkéntes szakembereink. Az ő munkájukért nemcsak mi, de a hozzánk fordulók is hálásak, melyet jól mutat a ma kapott egyik köszönő levél. "Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan válaszolt levelemre. Köszönöm a figyelmet és a jó tanácsokat Igyekszem élni velük, amennyire csak képes vagyok. Gabi"

Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk a követező Optimista Klub ESténken, de addig is .... csatlakozzon a napi mosolyért az alábbi csoportjaink valamelyikéhez: FB/Oszd meg a mosolyod ill. FB/optimistaklub.hu. Amennyiben feliratkozik YouTube csatornánkra, nem marad le egy optimista videó anyagról sem.

Remélem 2017-ben elkészül az új weboldalunk, melyhez keressük a támogatót, együttműködő partnereket, mert hiszünk abban, hogy a jó meghozza a jutalmát. :)

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Rózsahegyi Márk, 2017.05.12. 7:09:06
Együttműködő partnert keresek, aki probono elkészíti az Optimista Klub 4.0-s verziojú weboldalát, melybe helyet kap három uj feljesztésünk (OUD, APT, és NMT) melynek eredményeként a napi 5-6000 látogatót garantáltan megtizszerezzük. Weboldal látogatottságot ezen a linken ön is ellenőrizheti: http://optimistaklub.hu/webstat/ A fenti kulcsszavak Optimista Ujságíró Díj, Anonim Pszichológia Tanácsadás, Nemzetközi Mosolytérkép és a bónusz Optimista Társkereső.

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne üzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások