Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Argentína 100%
Thaiföld 100%Zimbabwe 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Brunei 77%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%Jordánia 73%
Szingapúr 67%Nicaragua 67%Olaszország 64%
Ciprus 63%Namíbia 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít

Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít

2006.10.19.

Budapest, 2006. október 17., kedd (OS) - Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimistaklub (www.optimistaklub.hu) Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít. A tréningsorozat lényege, hogy az apák ne szakadhassanak el gyermeküktől, s ne a nőgyűlölet, hanem a nyitottság legyen a fontos. Ehhez olyan már jól bevált módszereket alkalmazunk, melyet Optimista Tesztünk is mér. Megküzdés, önértékelés, közvetlen optimizmus. Nem csodára törekszünk, megelégszünk a lehetetlennel is! Hiszünk és bízunk abban, hogy némi törődéssel, megváltoztatható és pozitív irányba fordítható a kialakult negatív válási tendencia.

Soha ne add fel! Optimista szabályzatunk első pontja.

A tréning, pasztorál-pszichológus, pszichológus és gyámügyi szakemberek, bevonásával valósul meg, kezdetben Budapesten, majd a sikeres elindulást követően több helyen az országban. A szakemberek munkáját és tréning sikerét optimista aktivisták segítik.

Jelentkezni rövid bemutatkozó levéllel lehet, melyet az címre kérünk. A levélben kérjük, jelezzék elérhetőségüket és a települést, ahol élnek valamint azt, hogy milyen változásnak örülnének, és ezért mit tesznek, tennének meg?

Az Optimistaklub aktivista munkájába bárki bekapcsolódhat, aki küld egy levelet az címre. Ahogy a régi mondás tartja nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, s ezért tenni, tenni kell!” Hogy hogyan akarjuk, és ezért mit teszünk meg, az RAJTUNK MÚLIK!

Kiadó: Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Mennyire tartod magadat tudatos embernek?

Igen. Tudatos vagyok az étkezésben.
Igen. Tudatos vagyok a környezetem védel/mében.
Igen. Tudatos vagyok a gondolataim befogadásában.
Nem tudom. Tudatosság? Az valami úri huncutság?!
Nem. Ahogy esik ugy puffanOK.
korábbi szavazások