Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

2005.11.16.

Kedves klub vezetők - tagok!   Azt gondolom, annak, aki Isten kezében van, ill. a saját életét leteszi Elé, és teljes szívéből vágyik az Általa elrendelt tervekre, annak igen is van oka optimistának lenni. Sőt, annak a személynek az életében, van egyfajta folyamatos békesség és ÖRÖM, ami kifogyhatatlan, bármilyen körülmények között. Hiszen, ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

A Biblia Isten szerelmes levele, mert ő szenvedélyes szeretettel van az ember iránt. Jézust odaadta értünk, hogy ne kelljen a bűneinkért nekünk vezekelni, ami tulajdonképpen itt a Földön, a mi rossz döntésünk alapján, az Isten nélküli élet, utána pedig a pokol. De, ha elfogadjuk a megváltásunkat, itt a Földön, igen is lehet fantasztikus, értékekkel teli teljes élet, és utána pedig jöhet az örök boldogság, aminek a szépségét most még fel sem tudjuk fogni, de a Bibliában erre is találunk utalásokat. Az én életem, amíg nem akartam elfogadni, azt amit nekem ő adni akar, maga volt a reménytelenség, a kudarc, örömnélküliség és az üresség, talán az volt a legrosszabb, az üresség és a magány, a jó társaság ellenére is.Ez természetes, hiszen az űret mindenkiben az ő hiánya okozza, amit megpróbálunk betölteni ezzel-azzal: ital, munkamánia, drog...Most viszont boldog vagyok, és abszolút bizakodó, mert nem a saját, vagy más gyarló természetébe vetem a bizalmam, hanem Istenben bízom, aki engem átformált, és minden nap megáld, gondoskodása alázatra índít, és arra, hogy ezt elmondjam másoknak is, hiszen mindez AJÁNDÉK!Nagyon sokan imádkozunk Magyarországért, a bölcs vezetésért, azért, hogy az emberek szeressék egymást, de előbb meg kell változni, mert csak úgy lehetséges a jobb világ, ha Jézussal találkoznak, és Isten, mint egy szeretet csatornaként alkalmaz mindenkit, mert ő azt akarja, hogy senki sem vesszen el!Tisztelettel: D. B.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne üzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások