Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%Argentína 100%
Thaiföld 100%Zimbabwe 100%Ruanda 97%
Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%Brunei 77%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%Jordánia 73%
Szingapúr 67%Nicaragua 67%Olaszország 64%
Ciprus 63%Namíbia 63%Finnország 62%
Görögország 62%Írország 61%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

2005.11.16.

Kedves klub vezetők - tagok!   Azt gondolom, annak, aki Isten kezében van, ill. a saját életét leteszi Elé, és teljes szívéből vágyik az Általa elrendelt tervekre, annak igen is van oka optimistának lenni. Sőt, annak a személynek az életében, van egyfajta folyamatos békesség és ÖRÖM, ami kifogyhatatlan, bármilyen körülmények között. Hiszen, ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

A Biblia Isten szerelmes levele, mert ő szenvedélyes szeretettel van az ember iránt. Jézust odaadta értünk, hogy ne kelljen a bűneinkért nekünk vezekelni, ami tulajdonképpen itt a Földön, a mi rossz döntésünk alapján, az Isten nélküli élet, utána pedig a pokol. De, ha elfogadjuk a megváltásunkat, itt a Földön, igen is lehet fantasztikus, értékekkel teli teljes élet, és utána pedig jöhet az örök boldogság, aminek a szépségét most még fel sem tudjuk fogni, de a Bibliában erre is találunk utalásokat. Az én életem, amíg nem akartam elfogadni, azt amit nekem ő adni akar, maga volt a reménytelenség, a kudarc, örömnélküliség és az üresség, talán az volt a legrosszabb, az üresség és a magány, a jó társaság ellenére is.Ez természetes, hiszen az űret mindenkiben az ő hiánya okozza, amit megpróbálunk betölteni ezzel-azzal: ital, munkamánia, drog...Most viszont boldog vagyok, és abszolút bizakodó, mert nem a saját, vagy más gyarló természetébe vetem a bizalmam, hanem Istenben bízom, aki engem átformált, és minden nap megáld, gondoskodása alázatra índít, és arra, hogy ezt elmondjam másoknak is, hiszen mindez AJÁNDÉK!Nagyon sokan imádkozunk Magyarországért, a bölcs vezetésért, azért, hogy az emberek szeressék egymást, de előbb meg kell változni, mert csak úgy lehetséges a jobb világ, ha Jézussal találkoznak, és Isten, mint egy szeretet csatornaként alkalmaz mindenkit, mert ő azt akarja, hogy senki sem vesszen el!Tisztelettel: D. B.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Mennyire tartod magadat tudatos embernek?

Igen. Tudatos vagyok az étkezésben.
Igen. Tudatos vagyok a környezetem védel/mében.
Igen. Tudatos vagyok a gondolataim befogadásában.
Nem tudom. Tudatosság? Az valami úri huncutság?!
Nem. Ahogy esik ugy puffanOK.
korábbi szavazások