ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyit√≥oldal > hirek > Leveles l√°da > Egy pozit√≠v v√©lem√©ny, kicsit m√°s megvil√°g√≠t√°sban! EttŇĎl vagyunk egyediek!

Egy pozit√≠v v√©lem√©ny, kicsit m√°s megvil√°g√≠t√°sban! EttŇĎl vagyunk egyediek!

2005.11.16.

Kedves klub vezetŇĎk - tagok!   Azt gondolom, annak, aki Isten kez√©ben van, ill. a saj√°t √©let√©t leteszi El√©, √©s teljes sz√≠v√©bŇĎl v√°gyik az √Āltala elrendelt tervekre, annak igen is van oka optimist√°nak lenni. SŇĎt, annak a szem√©lynek az √©let√©ben, van egyfajta folyamatos b√©kess√©g √©s √ĖR√ĖM, ami kifogyhatatlan, b√°rmilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Hiszen, ha Isten vel√ľnk, ki lehet ellen√ľnk?

A Biblia Isten szerelmes levele, mert ŇĎ szenved√©lyes szeretettel van az ember ir√°nt. J√©zust odaadta √©rt√ľnk, hogy ne kelljen a bŇĪneink√©rt nek√ľnk vezekelni, ami tulajdonk√©ppen itt a F√∂ld√∂n, a mi rossz d√∂nt√©s√ľnk alapj√°n, az Isten n√©lk√ľli √©let, ut√°na pedig a pokol. De, ha elfogadjuk a megv√°lt√°sunkat, itt a F√∂ld√∂n, igen is lehet fantasztikus, √©rt√©kekkel teli teljes √©let, √©s ut√°na pedig j√∂het az √∂r√∂k boldogs√°g, aminek a sz√©ps√©g√©t most m√©g fel sem tudjuk fogni, de a Bibli√°ban erre is tal√°lunk utal√°sokat. Az √©n √©letem, am√≠g nem akartam elfogadni, azt amit nekem ŇĎ adni akar, maga volt a rem√©nytelens√©g, a kudarc, √∂r√∂mn√©lk√ľlis√©g √©s az √ľress√©g, tal√°n az volt a legrosszabb, az √ľress√©g √©s a mag√°ny, a j√≥ t√°rsas√°g ellen√©re is.Ez term√©szetes, hiszen az ŇĪret mindenkiben az ŇĎ hi√°nya okozza, amit megpr√≥b√°lunk bet√∂lteni ezzel-azzal: ital, munkam√°nia, drog...Most viszont boldog vagyok, √©s abszol√ļt bizakod√≥, mert nem a saj√°t, vagy m√°s gyarl√≥ term√©szet√©be vetem a bizalmam, hanem Istenben b√≠zom, aki engem √°tform√°lt, √©s minden nap meg√°ld, gondoskod√°sa al√°zatra √≠nd√≠t, √©s arra, hogy ezt elmondjam m√°soknak is, hiszen mindez AJ√ĀND√ČK!Nagyon sokan im√°dkozunk Magyarorsz√°g√©rt, a b√∂lcs vezet√©s√©rt, az√©rt, hogy az emberek szeress√©k egym√°st, de elŇĎbb meg kell v√°ltozni, mert csak √ļgy lehets√©ges a jobb vil√°g, ha J√©zussal tal√°lkoznak, √©s Isten, mint egy szeretet csatornak√©nt alkalmaz mindenkit, mert ŇĎ azt akarja, hogy senki sem vesszen el!Tisztelettel: D. B.

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok