Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Zimbabwe 100%
Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%Venezuela 100%
Ruanda 97%Kongói Dem. Közt. (Zaire) 96%Panama 93%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Olaszország 64%Ciprus 63%Namíbia 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 61%
Izrael 61%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK) > Csevegés

Csevegés

2004.10.07.

Több száz internetes csevegőszobában, több ezer internetező cseveghet Magyarország most létrejött legnagyobb internetes társalgójában.

A chatelés az internet egyik legalapvetőbb felhasználási módja: megismerkedni sok ismeretlen emberrel, beszélgetni velük, s mindezt anélkül, hogy elárulnánk, kik is vagyunk valójában, pl. fiúk-e vagy lányok. Ilyen az [origo] megújult Társalgója is, amely a napokban kapcsolódott össze Magyarország legrégibb és legnépszerűbb chatszolgáltatásával, a trefort.net-tel,  amely százezer feletti regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Ehhez adja az [origo] napi félmilliós olvasótáborát és a magyar neten egyedülálló publicitását: napi négymillió letöltött oldalon jelenhet meg az új társalgóra mutató link. A designjában egyaránt megújult Társalgó oldalain egyazon időpontban több ezer internetező cseveg több száz szobában.

Az egyedülálló internetes közösségi felület most új eseményekkel és szolgáltatásokkal is bővül majd. Ilyen például az interaktív interjúk és beszélgetések lehetősége, amelyek során a meghívott hírességeknek a látogatók o­nline tehetnek fel kérdéseket. A napi kvízek a játékos kedvű felhasználóknak biztosított szellemi vetélkedők, amelyek kérdéseit önjelölt „műsorvezetők” állítják össze. A lényeg itt is ugyanaz, mint a televízióban: a különböző témájú kérdéscsoportokra minél gyorsabban válaszolni. Az ismeretségek és a közösségi összetartozás elmélyítését szolgálják a rendszeres chatbulik: ilyenkor meg lehet tudni, kik is rejtőznek az egyes becenevek („nickek”) mögött.

És egy tipp: nem csak ismerkedés céljából érdemes benézni egy erre szakosodott szobába, hanem ha problémák vannak a számítógépünkkel: a szintén o­nline beszélgető informatikus ifjaknak jóleső kihívás, ha segíthetnek megoldani az internetes közösség tagjainak technikai problémáit.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Mennyire tartod magadat tudatos embernek?

Igen. Tudatos vagyok az étkezésben.
Igen. Tudatos vagyok a környezetem védel/mében.
Igen. Tudatos vagyok a gondolataim befogadásában.
Nem tudom. Tudatosság? Az valami úri huncutság?!
Nem. Ahogy esik ugy puffanOK.
korábbi szavazások