ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > CSAK optimistán

CSAK optimist√°n

2017.09.26.

A boldog emberek nem csak a birtok√°ban vannak a nagy titoknak, ami a boldogs√°g el√©r√©s√©hez sz√ľks√©ges, de haszn√°lni is tudj√°k. Nem atomfizika, a t√∂bbs√©gnek m√©gis kif√ľrk√©szhetetlennek tŇĪnik, hogy mik√©nt √©lhet meg minden napot csodak√©nt. √ĖsszegyŇĪjt√∂tt√ľk azokat a tulajdons√°gokat, amiket az √©letvid√°m, kiegyens√ļlyozott emberek sosem csin√°lnak.

1. Nem √ľtik bele az orrukat m√°s dolg√°ba

A boldog emberek abban hisznek, hogy minden embernek a saj√°t felelŇĎss√©ge a boldogs√°g megteremt√©se, ez√©rt nem √ľtik bele az orrukat m√°sok dolgaiba, nem fŇĪznek k√©retlen komment√°rokat egy adott szitu√°ci√≥hoz, csak akkor avatkoznak be egy-egy esem√©ny t√∂rt√©n√©seibe, ha ez ŇĎket is √©rinti, vagy valaki seg√≠ts√©get k√©r tŇĎl√ľk. Sok bosszankod√°st√≥l √©s konfliktust√≥l k√≠m√©lik √≠gy meg magukat.

2. Nem pletyk√°lnak

Nem fecsegnek m√°sok h√°ta m√∂g√∂tt, nem besz√©lik ki ismerŇĎseiket, sokkal ink√°bb az ŇĎszintes√©g, az egyenes besz√©d h√≠vei. Ha valamilyen okn√°l fogva elt√©rŇĎ v√©lem√©nyen vannak valakivel, √©s nem tudj√°k ezt megbesz√©lni a c√©lszem√©llyel, akkor sem pocskondi√°zz√°k m√°sok elŇĎtt ŇĎket, ink√°bb megtartj√°k maguknak a v√©lem√©ny√ľket. Feleslegesen pedig v√©gk√©pp nem gener√°lnak probl√©m√°kat a pletyk√°lkod√°sukkal.

3. Csak optimist√°n

A boldog emberek igyekeznek minden rosszban megl√°tni a j√≥t, a negat√≠v helyzetekbŇĎl is elŇĎnyt kov√°csolni, vagy a sir√°nkoz√°s helyett, a probl√©ma megold√°s√°ra t√∂rekedni. Ami nem √∂l meg, az megerŇĎs√≠t elvet mindig szem elŇĎtt tartj√°k.

4. Nem bossz√ļ√°ll√≥k

Soha nem olyan kicsinyesek, hogy visszav√°gjanak, ha valaki √°rt nekik, sokkal nagyvonal√ļbbak, √©rettebbek enn√©l, √©s √©ppen ettŇĎl tiszteletrem√©lt√≥ szem√©lyis√©gek.

5. Nem marcangolják magukat a végtelenségig

Ha hib√°znak, elismerik, v√©giggondolj√°k, hogy legk√∂zelebb mit √©s hogyan kellene m√°sk√©pp, eln√©z√©st k√©rnek, de nem r√°g√≥dnak napokig, ak√°r hetekig, √©s nem em√©szti fel ŇĎket a lelkiismeret. El tudj√°k engedni a negat√≠v √©rz√©seket, √©s tanulva a m√ļlt hib√°ib√≥l tov√°bbl√©pnek.

6. Nem féltékenykednek

Ez p√°rkapcsolati szinten √©s a norm√°l √©letben egyar√°nt √©rtendŇĎ. P√°rkapcsolati t√©ren b√≠znak magukban annyira, hogy ne rettegjenek att√≥l, hogy elhagyj√°k, megcsalj√°k ŇĎket, √≠gy nem rendeznek feleslegesen jelenetet. √Āltal√°nos felfog√°sban pedig nem irigyek m√°sok sikereire, ŇĎszint√©n egy√ľtt tudnak √∂r√ľlni a k√∂rnyezet√ľkben √©lŇĎkkel.

7. K√©pesek elengedni a m√ļltat

A boldogs√°ghoz az egyik legfontosabb kulcs, hogy el tudjuk engedni a m√ļlt esem√©nyeit, fŇĎk√©nt s√©relmeinket. Fontos feldolgozni ezeket az √©lm√©nyeket, de tudni kell tov√°bbl√©pni, √©s √ļj fejezetet nyitni az √©let√ľnkben.

8. Nem aggodalmaskodnak feleslegen

Megk√≠m√©lik magukat a g√∂rcs√∂l√©stŇĎl, a sz√ľks√©gtelen idegesked√©stŇĎl, fŇĎleg, ha olyan probl√©m√°r√≥l van sz√≥, amit rajtuk k√≠v√ľl √°ll√≥ esem√©nyek befoly√°solnak. Elfogadj√°k a t√©nyt, ha k√©ptelenek v√°ltoztatni egy adott szitu√°ci√≥n, hiszen sokszor csak ki kell v√°rni, hogy az idŇĎ m√ļl√°s√°val minden helyre√°lljon.

9. Nem követik birka módjára a tömeget

Saj√°t elveik, elk√©pzel√©seik vannak, amelyek mellett szil√°rdan kitartanak, nem hagyj√°k befoly√°solni magukat m√°sok √°ltal, nem olvadnak bele sz√©les t√∂megekbe k√∂vetŇĎk√©nt.

Term√©szetesen nincs t√∂k√©letes ember, aki ezekhez mindig minden k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt tudja tartani mag√°t, de ha igyekszel ezek szerint az elvek alapj√°n √©lni, igen hamar meg fogod tapasztalni, hogy mennyivel boldogabban √©led a mindennapokat.

Forrás: stylemagazin.hu

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Budai D√°niel, 2017.10.23. 7:43:16
Ha igaz√°n boldog akarsz lenni akkor a M√ĀT√Č EVANG√ČLIUM 5-IK R√ČSZT V√ČGIG OLVASD EL BOLDOGMOND√ĀSOK.DE BETARTANI LEHETETLEN KIV√ČVE HA FELNŇźTT KORODBAN MEGKERESZTELKEDSZ AZAZ MEGT√ČRSZ J√ČZUSHOZ √ČS SZENT SZELLEMMEL BETŇźLTEKEZEL
Nagy Zolt√°n., 2017.09.28. 8:39:14
Minden ember boldog akar lenni,de nem tudja miért nem boldog.
Tomcs√°nyi √Āgnes, 2017.09.26. 18:59:15
Minden szavával egyet értek!
kiss éva, 2017.09.26. 18:46:25
Koszonom,h emlékeztetnek ezekre a dolgokra amit tud az ember csak nem mindig gyakorolja,udv.

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok