ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyit√≥oldal > hirek > Optimista sajt√≥figyel√©s > Az ŇĎszint√©n elbŇĪv√∂lŇĎ emberek 10 szok√°sa

Az ŇĎszint√©n elbŇĪv√∂lŇĎ emberek 10 szok√°sa

2016.08.26.

AlapvetŇĎen olyan emberekkel szeret√ľnk kapcsolatot l√©tes√≠teni, akik mellett √ļgy √©rezz√ľk, nem kell feszengen√ľnk, nyugalom √©s melegs√©g j√°r √°t, akik √©rdeklŇĎdnek ir√°ntunk, √©s akiknek √©rdekel a mondand√≥juk. Term√©szet√ľkbŇĎl fakad√≥an elragad√≥ emberekkel szeretj√ľk k√∂r√ľlvenni magunkat. Milyenek ŇĎk?¬†Sz√°nd√©kosan megmutatj√°k, hogy ŇĎk is sebezhetŇĎek;¬†Ňźszint√©n √∂r√ľlnek, hogy tal√°lkoztak veled;¬†Ellentmond√°s helyett egyet√©rt√©st keresnek....

AlapvetŇĎen olyan emberekkel szeret√ľnk kapcsolatot l√©tes√≠teni, akik mellett √ļgy √©rezz√ľk, nem kell feszengen√ľnk, nyugalom √©s melegs√©g j√°r √°t, akik √©rdeklŇĎdnek ir√°ntunk, √©s akiknek √©rdekel a mondand√≥juk. Term√©szet√ľkbŇĎl fakad√≥an elragad√≥ emberekkel szeretj√ľk k√∂r√ľlvenni magunkat.

Sz√°nd√©kosan megmutatj√°k, hogy ŇĎk is sebezhetŇĎek.

Az elragad√≥ emberek nem pr√≥b√°lnak semmif√©le viaskod√°sban fel√ľlkerekedni. Udvariasak √©s puszta l√©ny√ľk lenyŇĪg√∂z. Ha arr√≥l van sz√≥, elismerik, ha t√©vedtek, bevallj√°k gyenges√©geiket.

Tegy√ľk fel, hogy tal√°lkozol egy ismeretlennel, aki √≠gy pr√≥b√°l besz√©lget√©st kezdem√©nyezni veled: ‚Äě√Čpp tegnap √©rtem haza a h√°rom h√≥napos √°zsiai k√∂rutamr√≥l, k√©t nap m√ļlva pedig indulok Dubaiba h√°rom h√©tre. Mit tehetn√©k, ha egyszer ilyen szuper munk√°m van?" Ne pr√≥b√°lj nyerni, hagyd r√°. Reag√°lj valahogy √≠gy: ‚ÄěRemek√ľl hangzik! Mindig is el akartam jutni √Āzsi√°ba, csak √ļgy s√°rgulok az irigys√©gtŇĎl. Milyen √°ll√°ssal siker√ľlt mindezt ny√©lbe √ľtn√∂d?"

Az elbŇĪv√∂lŇĎ emberek el√©gg√© magabiztosak ahhoz, hogy b√°torkodjanak megmutatni, sebezhetŇĎk. Tudj√°k, n√©h√°nyan tal√°n el√°mulnak a felsz√≠ni csillog√°st√≥l, de hossz√ļ t√°von mindenki az eredetis√©get, a val√≥dis√°got kedveli √©s √©rt√©keli.

√Ėszint√©n √∂r√ľlnek, hogy tal√°lkoztak veled.

A szemedbe n√©znek. Mosolyognak, ha mosolyogsz; homlokukat r√°ncolj√°k, ha homlokodat r√°ncolod, √©s b√≥lintanak, ha b√≥lintasz. EgyszerŇĪ, nonverb√°lis m√≥don ut√°nozz√°k a mimik√°dat ‚Äď nem majmolnak, csup√°n viselked√©sedre f√≥kusz√°lnak, figyelik, mit mondasz. Az effajta visszajelz√©s seg√≠t k√©t ember k√∂z√∂tt kapcsolatot kialak√≠tani, a kapcsolatteremt√©s pedig a b√°j esszenci√°ja.

Ellentmondás helyett egyetértést keresnek.

A v√©lem√©ny-√∂sszek√ľl√∂nb√∂z√©s kedvelt eszmecsere. Az elbŇĪv√∂lŇĎ emberek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ v√©lem√©nyek helyett k√∂z√∂s pontokat keresnek.

Nem riadnak vissza az √©rint√©s erej√©tŇĎl.

Az √©rint√©s befoly√°solja a viselked√©st, n√∂veli az egyet√©rt√©s es√©ly√©t, a testi kontaktot l√©tes√≠tŇĎ embert bar√°ts√°gosnak tŇĪnteti fel, sŇĎt mi t√∂bb, az √ľzletk√∂t√©sben, √©rt√©kes√≠t√©sben is seg√≠t.

Mondjuk, ha √©pp gratul√°lsz valakinek, a szavaid ŇĎszintes√©g√©t t√°masztja al√°, ha kezet is r√°ztok, vagy gyeng√©den v√°llon is veregeted az illetŇĎt.

Gyakran nevetnek saját gyengeségeiken.

Nem f√©lnek olykor-olykor boh√≥k√°snak tŇĪnni. Mikul√°s jelmezben s√≠elni elvetem√ľlt √∂tletnek tŇĪnhet, de az elragad√≥ emberek nem b√°nj√°k, ha olyan szitu√°ci√≥ban tal√°lj√°k magukat, amiben nem legjobb oldalukat mutatj√°k. Mikor gyenges√©geiden nevetsz, az emberek nem rajtad nevetnek, hanem veled. R√°j√∂nnek, nem a vil√°g v√©ge leengedni n√©ha a saj√°t maguk k√∂r√© √©p√≠tett falakat.

A szoci√°lis Jiu-Jitsu mesterei.

N√©h√°ny embernek ravasz tr√ľkk√∂k lapulnak a zseb√ľkben, amivel r√°vesznek, hogy ŇĎszint√©n besz√©lj √∂nmagadr√≥l. Ňźszint√©n tudni akarj√°k, mit gondolsz, √©s ez meglepŇĎen nyitott√° var√°zsol t√©ged. √ögy √©rzed, te vagy a vil√°g leg√©rdekesebb embere a f√∂ld√∂n. √Čs roppant h√°l√°s vagy nekik, ami√©rt a seg√≠ts√©g√ľkkel √≠gy √©rezhetsz.

A ‚Äěfelszolg√°l√≥-teszt"-en is √°tmennek.

Elm√©sz vacsor√°zni valakivel, aki var√°zslatosan kedves veled, m√≠g elutas√≠t√≥an, undok m√≥don besz√©l a felszolg√°l√≥val. Ezt nevezz√ľk a felszolg√°l√≥-tesztnek. Az elbŇĪv√∂lŇĎ embernek √ļgy gondolj√°k, mindenki tiszteletet √©s kedvess√©get √©rdemel, √©s ehhez m√©rten kommunik√°lnak az ŇĎket k√∂r√ľlvevŇĎkkel.

Jó a névmemóriájuk.

Az elragad√≥ embernek nem csup√°n nevekre eml√©keznek kifog√°stalanul, de gyakran az apr√≥ r√©szleteket is megjegyzik. EttŇĎl jobban √©rezz√ľk saj√°t magunkat, ezt az apr√≥s√°got √ļgy dek√≥doljuk magunkban, hogy sz√°m√≠tunk, ha csup√°n a legkisebb m√©rt√©kben is. √Čs term√©szetesen ez√°ltal az √©rz√©st kiv√°lt√≥ embert is jobban kedvelj√ľk.

Nem hencegnek.

Talán ismernek híres embereket, talán nem, nem kötik az orrodra. Hisz nem ebben rejlik természetes bájuk.

Hagynak téged kiteljesedni.

√Čs ettŇĎl k√ľl√∂nlegesnek √©rzed magad. Mert az is vagy.

Forr√°s: style.hu

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Csaba, 2016.08.26. 13:17:04
Sapere aude, incite
Péter, 2016.08.26. 11:50:40
Felszolg√°l√≥-teszt? Szerintem aki elbŇĪv√ľlŇĎ az nem j√°tszm√°zik, igy a felszolg√°l√≥kkal se teszi. Ez szerintem olyan mint a t√ľk√∂r. Ha belen√©z√ľn k√©s kedves√©get l√°tunk, akkor azt fogjzuk visszakapni. Ha meg nem, akkor se lesz√ľnk pokr√≥cok... :)

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok