Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Pályázat(OK) > Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja

Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja

2003.04.10.

Az  "Egy  Optimista  MagyarországĂ©rt"  KözhasznĂş  AlapĂ­tvány  kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©re   2001. május 25-Ă©n országszerte megĂĽnnepeltĂĽk a Mosoly Napját.

Mint ismeretes, a 2001. évet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az egészséges életmód évének nyilvánította, ezért is szerepel a mentálhigiénés program céljai között az egészséges életmód kialakításának elősegítése, az ifjúság nevelése, a szenvedélybetegségek megelőzése, a humor, a jókedv fontosságának hangsúlyozása, csakúgy, mint az, hogy alternatívát nyújthassunk a jelentkezőknek szabadidejük tartalmas eltöltésére. Szeretnénk az ünneplést minden évben május utolsó péntekén megismételni.

2003-ban május 30-án ĂĽnnepeljĂĽk a Mosoly  Napját. A Mosolyhadjárat cĂ­mű országos optimista turnĂ©hoz Ă©s a Mosoly Napjához kapcsolĂłdĂłan rajzpályázatot hirdetĂĽnk. A rajzversenyt az optimizmus, a jĂłkedv, a biztonságos közlekedĂ©s, a pozitĂ­v gondolkodás jegyĂ©ben indĂ­tjuk Ăştjára.


Az alábbi témákban várunk alkotásokat:


I. A legvidámabb dolog, ami történt, történik vagy történni fog velem!


Ebben a kategóriában olyan események vagy képzeletbeli történetek rajzban történő megjelenítését várjuk, melyek a családdal, a barátokkal kapcsolatosak, illetve kapcsolódnak alapítványunk optimista eszméihez.


Biztosan gondolkoztál már azon, miért van az, hogy az emberek keveset mosolyognak, gyakran negatívan látják életüket, nem bíznak önmagukban, terveik megvalósulásában. Ebben a kategóriában azokat a pályaműveket várjuk, melyek a szomorúság leküzdésére, a vidám életre szólítanak fel. Arról szólnak, miért érdemes élni, mennyi izgalmas dolog van a világon, és ha mi optimistán közelítünk a dolgokhoz, mennyivel könnyebben oldhatjuk meg problémáinkat is!


II. Biztonságos közlekedés


Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság
2003-ban széles körű kampányt indít a balesetmentes közlekedésért. E programban Alapítványunk is közreműködik, a második pályázati kategóriát e témakörben írjuk ki.


Egy optimistára nemcsak az jellemző, hogy kedvező dolgokat vár a jövőben, hanem meg is teszi a szükséges lépéseket kellemetlen szituációk elkerülése érdekében.


Szerinted hogyan lehet megelőzni bizonyos baleseteket, ha autóval vagy gyalog közlekedünk? Hogy néz ki a kedvenc autót, ki a kedvenc autóversenyződ?


Pályázhatnak:


A rajzversenyen mindenki korosztályi megkötés nélkül részt vehet. A szükséges adatok: név, cím, életkor, telefonszám. A rajzversenyre a nevezés ingyenes!


Nyeremények:


Korosztályi kategóriánként értékes nyereményekre számíthat minden résztvevő, többek között 200 db AVANGLION UV-szűrős napszemüveget ajándékozunk a nyerteseknek!


Kisorsolunk továbbá a legsikeresebb pályázók között 3 db Vodafone mobiltelefont VitaMAX előfizetés-csomaggal, valamint a Cora áruházak, a Signal ajándékcsomagait, egy Opel Sztráda Merivát és egy Daewoo Sztráda Kalost egy családi hétvégére.


Eredményhirdetés:


A rajzpályázat nyerteseknek nevét és a legszebb elektronikus alkotásokat 2003 júniusában az optimista honlapon tesszük közzé!


Formai követelmények, határidők:


A pályaművek bármilyen technika alkalmazásával készülhetnek, postai úton vagy elektronikus formában egyaránt beadhatók!


(Elektronikus formátum: gif, jpg ajánlott, lehetőség szerint 300 kB-nál kisebb fájlban.)


A rajzok ajánlott formátuma A/4-es. Feladási határidő 2003. június 10.


e-mail:
levélcím: Optimista Klub Budapest, 1384, Pf. 755.
www.optimistaklub.hu

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások