ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > Az életedet TE teremted

Az életedet TE teremted

2016.10.01.

"Az √©letedet TE teremted". Lehet, hogy unod m√°r ezt a mondatot olvasni vagy hallani, de nem lehet el√©gszer hangs√ļlyozni. Aki hallott m√°r a Th√©ta HealingrŇĎl, vagy r√©szt vett tanfolyamon az tudja, hogy √©let√ľnk minden pillanat√°t mi teremtj√ľk meg. Mindegy, hogy ezt tudattalanul, vagy tudatosan tessz√ľk, de a k√∂r√ľlm√©nyeink mindk√©t esetben gondolkod√°sunk √©s √©rz√©seink, illetve tudatos √©s tudatalatti hitrendszereink kivet√ľl√©sei.

M√©gis nagy divat m√©g mindig a panaszkod√°s, legyen az sz√≥ban, vagy az internetes oldalakon, ahol naponta le√≠rjuk, hogy mennyire gy√∂trelmes √©s szomor√ļ az √©let√ľnk egyed√ľl, √©s mindenf√©le hi√°nnyal. Azt felejtj√ľk el, hogy mindek√∂zben √©ppen ezt teremtj√ľk √ļjra, jelen esetben a ‚Äěnincs-et". Amikor folyamatosan a hi√°nyra f√≥kusz√°lunk, akkor m√©g t√∂bb hi√°nyt teremt√ľnk. Ne felejts√ľk el a mond√°st, hogy ‚Äěahol a figyelem, ott az energia". Amikor teh√°t a hi√°nyra figyel√ľnk, annak adunk m√©g t√∂bb energi√°t.

Ami miatt m√©gis legt√∂bben szenvednek, az a t√°rstalans√°g. Rossz egyed√ľl, nem tal√°ljuk hely√ľnket a vil√°gban, √©s nem √©rtj√ľk, mi√©rt nem j√∂n m√°r az az ember, aki ut√°n sz√≠v√ľnk v√°gyakozik. Ha v√©gre itt lenne, egy csap√°sra megold√≥dna minden gondunk-bajunk, hisz m√°r nem vagyunk egyed√ľl. V√©gre van ki√©rt √©lni.

A t√©v√ļt azonban √©ppen az, hogy m√°sok√©rt, m√°s√©rt akarunk √©lni, tenni, nem √∂nmagunk√©rt.

Sokan vannak, akik ha elvesz√≠tik t√°rsukat, hirtelen anyagi k√∂r√ľlm√©nyeik is hanyatl√°snak indulnak. Vannak, akik ilyenkor bez√°rk√≥znak, nincs kedv√ľk semmihez. Amikor megk√©rdezem, mi√©rt teszik ezt, azt v√°laszolj√°k, mert nincs ki√©rt dolgozni, menni, tenni.

Ism√©t az √∂rd√∂gi k√∂r√∂ket futjuk, vagyis nem saj√°t magunk√©rt tesz√ľnk valamit. Kliensekkel val√≥ besz√©lget√©sekbŇĎl kider√ľl, hogy sokan m√°sokhoz m√©rten gondolkodnak √∂nmagukr√≥l. Vagyis, ha van valaki mellettem, akkor √©rek valamit, ha pedig nincs mellettem senki, akkor √©rt√©ktelen vagyok.

Szomor√ļ, boldogtalan rengeteg ember. V√°rj√°k a t√∂k√©letes t√°rsat, √©s ha nem j√∂n, akkor v√°rakoznak tov√°bb, boldogtalanul. ‚ÄěMajd ha meg√©rkezik, akkor v√©gre boldog leszek" ‚Äď mondj√°k. De addig szomor√ļ arccal j√°rnak a vil√°gban, √©s v√°rakoznak.

Mindezzel csak egy baj van. Ha meg is √©rkezik, nem fog sok√°ig maradni. Ugyanis a t√°rsad, m√©g ha a val√≥ban hozz√°d illŇĎ t√°rs lenne is, nem tud neked boldogs√°got adni. Hatalmas teher lesz neki, hogy tŇĎle v√°rod a megv√°lt√°st, √©s nem tud majd megfelelni ennek az elv√°r√°sodnak. √Čs igaz√°b√≥l nem is kell, hogy megfeleljen neki. Mert a boldogs√°god forr√°sa nem ŇĎ. Nem ŇĎ hi√°nyzik ahhoz, hogy te j√≥l √©rezd magad. Nem tŇĎle leszel √©rt√©kes, √©rt√©ktelen, vagy elfogadhat√≥. A hi√°ny belŇĎled fakad, vele csak p√≥tolni akarod azt, amit nem tal√°lsz. √Ėnmagadat. Az elveszett r√©szeidet, az √©let√∂r√∂m√∂det. Ha boldogtalan vagy nem tud hozz√°d kapcsol√≥dni, egy m√°sik, boldog ember. Esetleg egy m√°sik boldogtalan, aki szint√©n keres valamit, √©s p√≥tolni szeretn√© a hi√°ny√°t. Veled. √ćgy azt√°n csak p√≥tl√©kok lesztek egym√°s √©let√©ben. A hi√°nyt ne egy m√°sik emberrel pr√≥b√°ld kit√∂lteni, mert ez a pr√≥b√°lkoz√°s kudarcra lesz √≠t√©lve. A hozz√°d illŇĎ t√°rsat is be tudod vonzani az √©letedbe, de elŇĎtte magadban kellene rendet tenni.

N√©zz k√∂r√ľl a lelkedben. Ha m√©g egyed√ľl vagy, nem az√©rt van, mert √≠gy ver t√©ged a Sors. Hanem az√©rt, mert √≠gy d√∂nt√∂tt√©l. M√©g egyed√ľl akarsz lenni. M√©g nem vagy k√©sz egy kapcsolatra, m√©g hi√°nyzik valami. Lehet, hogy egy eg√©szen kicsi darabka csak. Ha megszŇĪnik a hi√°ny, ha a boldogtalans√°g helyett az √©let√∂r√∂m veszi √°t a helyet a lelkedben, meg√©rkezik Ňź is. Akkor m√°r lesz helye, akkor m√°r tud kapcsol√≥dni, akkor m√°r √©rezni fogja a h√≠v√°st. Akkor m√°r nem hi√°nyt p√≥toltok egym√°s √©let√©ben, hanem kieg√©sz√≠titek egym√°s boldogs√°g√°t.

Forr√°s: harmonet.hu

Ingyenes, anonim HunOpti √∂nismereti teszt√ľnkbŇĎl te is megtudhatod mennyire l√°tod optimist√°n a jelened. Kit√∂lthetŇĎ ak√°r ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

Sarolta, 2016.10.02. 11:27:39
√Čn v√°l√°s ut√°n vagyok, bab√°val. Nekem is furcsa a f√©rjem hi√°nya, tudom ŇĎ is szenved. Tegnap nagyon szomor√ļ voltam, baba is s√≠rt a hasa miatt, de ma reggel csak nevetett. Csak le kell z√°rni az elŇĎzŇĎ kapcsolatot, √©s j√≥l √©rezni magadat. Szerintem minden att√≥l f√ľgg hogyan √°llsz hozz√°. Szeretn√©k j√≥kedvŇĪ bar√°tokat szerezni, tal√°lni egy k√∂z√∂ss√©get, ahol j√≥l √©rezn√©m magam. Sz√≠vesen besz√©lgetn√©k √©rdekes dolgokr√≥l, h√°zass√°gom alatt nagyon z√°rk√≥zott voltam.
Rebeka, 2016.10.02. 1:52:23
Most,hogy olvastam ezt a cikket..iszony√ļ f√°radt voltam-lelkileg..fizikailag is.(meg TE tudod, m√©g beteg is vagyok...m√©gis mire v√©g√©re √©rtem..k√∂zben gondolkodtam az √©letemrŇĎl..s r√°j√∂ttem,hogy M√ĀSNAK m√©g SOKKAL ROSSZABB..akkor rosszabb! Akkor nekem NEKEM - nincs jogom reklam√°lni..semmit.(Unoka √Ėcs√©m elvesztette mindk√©t l√°b√°t, nem l√°t..cukor beteg..magas v√©rnyom√°sa van...m√©gis j√≥kedvŇĪ..el√©g sokszor..igaz van Feles√©ge- sz√©p Csal√°dja..kis Unok√°ja ...aki "csicsereg neki.."SZERETIK...Akkor √©n ? mi√©rt panaszkodn√©k...? "F√°j a gerincem-nagyon..szedem az orvoss√°got, glut√©n √©rz√©keny vagyok, (nem h√≠zom el...)vashi√°nyos √©s v√©rszeg√©ny vagyok..de a sz√≠vem J√ď...FIZIKAILAG √©s lelkileg is...Csal√°dom is szeret- Unok√°im is
J√≥k-sz√©pek- szorgalmasak....T√°rsam -sajnos m√°r 9-ve..NINCS..Pedig j√≥ lenne.. ha VALAKI..reggelente-egy puszit adna..egy simogat√°st- s lenne kinek: SZ√ČP REGGELT-k√≠v√°nni...
De "mag√°nyosnak nem √©rzem magam-csak egyed√ľl!!!!√©lek..De OPTIMISTA VAGYOK..LESZ M√ČG "VALAKI aki r√°m mosolyog..Pedig TE (SzerzŇĎ!!) tudod,hogy "NEM 20 √ČVES VAGYOK...!" a NAPOKBAN OLYAN kedvess√©get-tiszteletet kaptam...hogy ....csak √∂r√∂m√∂m volt...Nem ismeretlen volt az IlletŇĎ..de szem√©lyesen akkor ismertem meg..B√°tran mondom, az Unok√°m is "majdnem lehetne"..De tisztelete,embers√©ge, figyelmess√©ge....nagyon -nagy erŇĎt adott...pedig "nagyon elfoglalt..EMBER"..m√©gis ELFOGADTA a tan√°csom...nem volt nagyk√©pŇĪ..aranyos volt.."Bar√°tok lett√ľnk...(j√≥ √©rtelemben..) Nagy erŇĎt adott...R√°j√∂ttem..NEM panaszkodom..√©s hiszem, hogy hamarabb is gy√≥gyulok..minden "apr√≥ dolognak √∂r√ľl√∂k..-mert √≠gy van-√©s lesz √©rtelme a tov√°bbi √©letemnek...s optimist√°n hiszem:s√ľt m√©g nekem is a Nap? Nem adom fel!!!! (igaz erre soha nem is gondoltam..!!! :-) :-) :-)Mindny√°jatoknak SZ√ČP napokat...K√≠v√°nok..Sz√©p reggelt! Rebeka....2016 10 02 1:52

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok