optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Zimbabwe 100%Venezuela 100%Argentína 100%
Szamoa 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Namíbia 63%Ciprus 63%Olaszország 63%
Írország 62%Görögország 62%Finnország 62%
Izrael 61%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > A mosolyunkra ragadnak a férfiak

A mosolyunkra ragadnak a férfiak

2012.11.24.

Bár sokan nem gondolnánk, a párkeresésben igenis döntő jelentőséggel bírhat, hogy mennyire vagyunk vidámak, mosolygósak. Lássuk, hogyan és miért is segíthet a szerelem megtalálásában a nevetés.

Megtalálni a párunkat nem mindig egyszerű, sőt néha már a jelöltek felsorakoztatása is bonyolult ügynek számít. A jelentkezők esetleges hiánya miatt nem kell azonban rögtön saját külsőnket (sajnos gyakori női reakció) ostorozni, vagy a sokat hangoztatott „már minden valamirevaló férfi foglalt" frázist elővenni. Sokszor egyszerűen meg kell dolgozni a kiszemelt férfi, vagy a potenciális jelöltek figyelméért, amihez néha már egy mosoly is nagy segítség lehet.

Hogy miért is? Mert kutatások bizonyítják, hogy a férfiak vonzódnak a vidám, kiegyensúlyozott személyiségekhez, és nagyra értékelik a könnyen mosolyra fakadó nőket. De lássuk tételesen is, hogy mi az, amitől a férfiak kívánatosabbnak látnak bennünket, ha sugárzik rólunk a boldogság.

1. A boldogság önbizalmat szül. Márpedig ha magabiztos vagy, akkor hiszel is benne, hogy megtalálhatod a számodra valóban megfelelő férfit. Ha szereted magad, és az életedben helyet kapó jó dolgokra koncentrálsz, akkor áradni fog belőled az elégedettség, az önbizalom, és valószínűleg másoktól is megkapod azt a tisztelet, amit megérdemelsz. Szakértők szerint a szorongás, a borús gondolatok kiülnek az arcunkra, ezért a boldogtalan nők sokszor bevonzzák azt a férfitípust, amelyik visszaél a könnyen becsapható nők érzelmeivel.

2. A jó vonzza a jót. Szeretnéd, ha olyan férfiakat kerülnének a hatásod alá, akik nemcsak sikeresek, nyitottak, hanem élvezik és értékelik is az élet szépségeit? Nem kell mást tenned, mint hasonlóan pozitív hozzáállással bírni és tőled telhetően minél optimistábban szemlélni mindent. Egy energikus, kedves, sokat mosolygó nő képe ugyanis sokkal könnyebben beleég a férfiak agyába, mint egy sokat panaszkodó, száját szorosan és morcosan összezáróé.

A mosoly vonzó a férfiaknak3. A visszautasítás se vessen vissza! A boldogság védelmi funkcióval is bírhat, olyan, mint egy puha párna az érzéseid és az életedet megnehezítő, zavaró tényezők között. Csalódott vagy, mert még nem hívott vissza a kiszemelt srác? Napok óta nem válaszol az e-mailedre? Ne élj a múltban, nem minden férfi „az igazi", fogadd el, és lépj tovább. A napod szépsége ne kizárólag attól függjön, hogy egy aktuális jelölt miként viszonyul épp hozzád. A hosszú távú boldogságra koncentrálj, tanulj meg átlendülni az apróbb kellemetlenségeken, és a pozitívumokon legyen a fókusz, így a mosoly is jön magától. Ahogyan előbb-utóbb „az igazi" is.

Forrás: NőkLapjaCafé

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti
Gaal Franciska, 2013.09.19. 14:58:24
A mosoly es a nevetes ket kulonbozo fogalom nem is egy torol fakad
aki masokra mosolyogva tekint,azt megszeretik ezek foleg az optimista lelkek, kellemesek, akikkel erdemes baratkozni.

nevetni valamin vagy valakin lehet pld.egy jo viccen ,jeleneten,de nevetve nem lehet jo reggelt kivanni
i
Rózsahegyi Márk, 2012.11.24. 20:00:35
Azt hiszem, ez fordítva is igaz, a férfiak mosolyára ragadnak a nők. Hogy miért? Egyszerű a válasz, aki mosolyog annak van humora, tud nevetni amikor a másik feszült. Van önbizalma, mert tudja azért mert senki nem nevet, azért én még nevethetek.Aki mosolyog annak harmónia van az életében. Egy lényeges, nem kell a nap 24 órájában erőltetni a mosolyt, de azt se szabad elfelejteni, hogy sosem tudod ki lesz szerelmes a mosolyodba. Szóval hajrá, csak természetesen.

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások