Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%ArgentĂ­na 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnország 62%Görögország 62%Írország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Mosoly(NAP)hadjárat > A mosoly napja tematikája

A mosoly napja tematikája

2004.10.14.

A Mosoly Napja és a Mosolyhadjárat megrendezésével az volt a célunk, hogy belső késztetést váltson ki Belőled is az optimizmusra és pozitív gondolkodásra.

Nagyrészt rajtunk múlik, mennyire tudunk és mennyire szeretnénk boldogok lenni, céljainkat elérni, megtalálni helyünket a világban. Persze egy egész életen át tudnánk panaszkodni, elmesélni a világnak, hogy milyen nehéz a sorsunk, hogy mennyire szomorúak vagyunk Annyira elmélyülhetnénk ezekben a gondolatokban, hogy egy idő után nem is vennénk észre, hogy már nemcsak pszichikailag érezzük magunkat leterheltnek és lehangoltnak, szomorúnak és passzívnak. Elzárkózunk a világtól, testünk is önkéntelenül rossz tartást vesz fel; levertséget érzünk, és ez hosszú távon egészségünkre is komolyan kihat.

Szeretnénk az itt bemutatott tematika segítségével arra biztatni téged, hogy gondolkozz, beszélgess el társaiddal ezekről a témákról. Természetesen ez csak egy néhány szempont, amelyet érdemes figyelembe venni egy teljesebb, optimistább, nyitottabb, aktívabb, boldogabb életmód megteremtéséhez. Ezeket a témákat érdemes kiegészíteni, szemléltetni, csoportos beszélgetés során feldolgozni, összeállítani, és életkor szerint kiegészíteni a javasolt kérdéseket. Az ilyen foglalkozások, személyes beszélgetések megelőzési szerepet is betöltenek, mivel egy negatív, erősen rögzült gondolkodásforma megváltoztatására nagyobb erőfeszítést igényel.

Kezdjük el most a az optimista gondolkodás- és életformát, hogy lelkünkben mindig süssön a nap, szívünk megteljen pozitív érzésekkel és életörömmel, arcunkon pedig megjelenjék - egy szép mosoly képében - maga a boldogság.

"Az optimizmus a lélek motorja, a mosoly az élet gyújtólángja"

Olvasd az itt közölt tematikát olyan szeretettel, amilyennek mi elkészítettük . A következő gondolatoknak, remélem, jó hasznát veszed majd. Az egyes témákat folyamatosan helyezzük el az optimista Klub honlapján. Kérjük, írd meg nekünk véleményedet, kezdeményezésünkkel kapcsolatos gondolataidat.

E-mail cĂ­mĂĽnk:

Optimista üdvözlettel:

dr. Cronio PĂ©rez
Az Alapítvány elnöke

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

Szólj hozzá!

TE mit várnál el egy optimista partner,- barát társkereső oldaltól?

Hogy lehessen benne ĂĽzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkozási lehetőség.
Ingyenes legyen.
Csak társkereső nem érdekel, de barát, ismerkedős kvázi közösségi oldal, az igen.
korábbi szavazások