optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%
Argentína 100%Seychelle-szigetek 100%Zimbabwe 100%
Szamoa 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Írország 62%Finnország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Optimista Klub

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

Optimista Klub, Kiss István, 2008-06-03 20:11:03
Ilyen lett a tesztem
Optimista Klub, Kiss István, 2008-06-03 20:09:12
Na ezen hogy lehet segíteni? Önértékelés: Szigorúan bünteted magad hibáidért, hajlamos vagy feladni a hitedet önmagadban. Úgy érzed, hogy nem sikerültek eddig a legjobban dolgaid. Ezek az érzések hatással lehetnek egészségi állapotodra is, hiszen az alacsony önértékelés gyakran gyenge immunrendszerrel jár együtt. Néha úgy érzed, hogy mindenki más tehetségesebb, szebb és szerencsésebb nálad, és ez csak növeli önmagaddal való elégedetlenségedet. Jótanácsok Fontos, hogy fejleszd önbizalmadat. Vedd számba pozitív tulajdonságaidat, és próbálj ezekre koncentrálni, ezekkel azonosulni.Komoly elhatározás változtathat csak mindezen, és természetesen számíthatsz barátaid, családod segítségére is. A dolog elsősorban rajtad múlik, ha megpróbálod meglévő jó tulajdonságaidat felismerni és tudatosítani magadban, akkor majd a kevésbé kellemes dolgok is elfogadhatóvá válnak. Mindebben segítségedre lehetnek például az Optimista Klub munkatársai, akikhez e-mailben fordulhatsz . Akár névtelenül is írhatsz nekik, leveledre, kérdéseidre minden alkalommal ugyanaz a segítő fog válaszolni, így a rendszeres levélváltásnak köszönhetően egy megértő új barátra is szert tehetsz. Megküzdés: Kevés erőt érzel magadban a nehézségek leküzdésére, a problémák inkább elbizonytalanítanak, mint motiválnak. Félsz az anyagi és érzelmi bizonytalanságtól, úgy érzed, nem tudod befolyásolni a téged körülvevő dolgokat, és kénytelen vagy beletörődni a kellemetlenségekbe is. Gyakran gondolod azt, hogy a külső körülmények határozzák meg lehetőségeidet, céljaidat. Jótanácsok Ahhoz, hogy reális célokat tudj kitűzni magad elé, és meg is tudd őket valósítani, változtatnod kell a gondolkodásmódodon. Vedd észre, milyen sok minden múlik a te munkádon, hozzáállásodon és erőfeszítéseden. Nem biztos, hogy csak akkor tudsz érvényesülni, ha önmagadat alakítod a körülményekhez, próbáld inkább a körülményeket alakítani olyan irányba, hogy azok számodra új lehetőségeket tárjanak fel. Talán te is meglepődsz majd sikereiden, ha mered vállalni saját céljaidat, ötleteidet, elképzeléseidet, és valóban meg is teszel mindent, hogy valóra váltsd őket. Közvetlen optimizmus: Nem igazán bízol a jövőben, úgy érzed leginkább egy sor kellemetlenség áll előtted. Nem bízol terveid megvalósításában sem, arra számítasz, hogy úgyis történik valami hamarosan, ami felborítja elképzeléseidet. A jövőt fenyegetőnek látod, nem sok reménnyel nézel az elkövetkező évek elé. Sokszor vesztesnek tartod magad, és úgy gondolod, törvényszerű, hogy veled csak szerencsétlenségek történhetnek. Jótanácsok Azért néha veled is történhet valami jó. Nem árt persze, ha ehhez te is hozzájárulsz egy kicsit, legalább azzal, hogy észreveszed azt is, ha szerencsésen alakulnak a dolgok. Ahhoz, hogy elképzeléseid szerint alakíthasd sorsodat, tudnod kell elvárni a sikereket és a szerencsét. Próbálj kevésbé ellenségesen tekinteni saját életedre, meglátod mennyivel izgalmasabb a szerencsés fordulatokat várni, mint a sorscsapásokat.
Optimista Klub, Soos Viktória, 2008-05-31 11:42:23
sziasztok! szerintem igazán optimista, ahogy egy bölcsész próbál bejutni egy üzleti valóságshow-ba: www.vallalkozobolcsesz. tetszik, szavazzatok rá itt: www.milliomos-szuletik.com Kösz vállalkozóbölcsész exe)
Optimista Klub, , 2008-04-16 21:59:20
Köszönöm szépen a javaslatokat, és a tanácsokat, máris jobban érzem magam :) A későbbiekben igyekszem többet tenni azért, hogy végre sikerüljön megváltoztatni gondolkodásmódomat, és tényleg mindig mindenben a jót lássam.:)
Optimista Klub, , 2008-04-16 17:31:22
Az Optimisták Baráti Köre' nevében szólok hozzá a témához, amelyet nemrég tettem közzé az http://www.iWiW.hu portálon. Most sem tanácsot, sem 'oktatást' e témában nem adok. Ehhez semn jogom, sem kedvem nincsen, főleg itt nem, ahol nem én vagyok a házigazda. Inkább megerősítem Szilvi tapasztalatait és önbizalmat szeretnék sugallni feléje..., és a többi PLB-beállítottságú optimista személyek részére is. Igen, jól mondod, sokkal hamarább és könnyebben érheted el céljaidat, oldhatod meg mindennapi feladataidat, ha POZITÍVAN, optimistán állsz hozzá... Ebből a szempontből teljesen közömbös, hogy körülötteted hágy pesszimista ember nyüzsög, vagy milyen közel állnak hozzád. Ki kell nőni közülök, mert őK NEM FOGJÁK helyetted megoldani a TE problémáidat!!! Hát akkor meg miért ne optimistán, bizakodva, reménykedve végezd a dolgodat? Fel a Fejjel!!!
Optimista Klub, , 2008-04-16 07:30:35
Kedves Szilvia, Én azt javaslom, hogy elős lépésként az önbizalmadat erősítsd. Ehhez vannak ötletek, amik hasznosak lehetnek. 1., Soha ne add fel. - Optimistaklub 1 pontja. 2., Ne probáld a szüleidet meggyőzni, amig te sem vagy biztos abban amit mondasz. Idő amig ez a 'véreddé' és rutinná válik. Addig olvass, gyarapodj, és meglátod sokan fogják meglátni a váltizást az életedben. 3., Keress pozitív társaságot, ahol nem lenyomnak, hanem felhúznak magukhoz 4., Olvass olyan emberektől akik példát mutatnak és életük azt példázza, 'ugye hogy lehet másképp is' 5., Javaslom gyere el a XI. Fehérvári út 47. Főv. Müv. Ház I. emeletén lévő OKÉS rendezvényünkre, 2008. április 17-én, csütörtökön 18 órakor. Olyan pozitív embereket ismerhetsz meg, akik együtt ilyen 'kis' helyen mág nem voltak. Igazi élmány lesz. Ne felejtsd otthon a barátodat avagy barátnődet. Hiszen a közös élmények segítenek a másik jobb megismerésében. Legyen szép és derűs a napod!
Optimista Klub, , 2008-04-15 17:49:43
Sziasztok :) Nemrég megcsináltam az önértékelési tesztet, amit a honlapon találtam, és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek. Én alapjába véve hangulatember vagyok sajnos, tehát ha jó kedvem van, akkor nagyon, de ez hirtelen átcsaphat mély bánatba is. Igyekszem ezt a dolgot kontrollálni, mert tapasztaltam már többször is, hogy ha pozitívan állok a dolgokhoz, akkor hamarabb vagy könnyebben érek el eredményeket. Szeretnék optimista lenni, de tudom hogy ez nem mehet egyik napról a másikra. A másik zavaró tényező a családom, akik folyamatosan pesszimisták, mindenben csak a rosszat látják, emiatt sajnos egyre ritkábban beszélek velük. Próbáltam a szüleimnek ezt elmagyarázni, de ők azzal érvelnek hogy már öregek, és nem fognak változni. Szerintetek mi lehet a megoldás erre a problémára? A teszt szerint, amit kitöltöttem, nagyon kevés önbizalmam van, ebben az esetben is az van, hogy néha azt érzem, enyém a világ, néha meg azt hogy mindenki eltipor, és nem merek lépni, cselekedni, mindentől és mindenkitől félek. Szeretném ha adnátok pár tippet, hogy mivel lehet az ember önbizalmát erősíteni. Válaszotokat előre is köszönöm. :)
Optimista Klub, , 2008-04-11 14:51:23
Optimistaklub reklám !!!

http://videa.hu/main.php?page=play&v=VR3KGTgJjCVI9Ib5


Sajnos csak ugy működik a fenti link, ha a böngésző sorába másolod a fenti sort!
ctrl+c és ctrl+v vagy jobb klikk másolás, ill. jobb klikk beillesztés.
:-)
Optimista Klub, , 2008-01-06 23:26:50
A világ egy nagy tüskedisznó, mely akárhol érintem, sért.' 'A világ kezd olyan bolondokházává lenni, amelyet a bolondok igazgatnak.' 'Az ember társas lény.' 'Ahány ember,annyi vélemény.' 'Az ember nem annyi, amennyi, hanem annyi, amennyi tőle kitelik,.' 'Az a barát, aki a másik kedvéért megteszi azt, amiről úgy véli, hogy a másiknak előnyös.' 'Nem hiába nevezik tűznek a szerelmet, mert aki vele játszik, hamar megégeti magát.' 'A szerelem olyan, mint a szél, az ember sohasem tudja, honnét támad rá.' 'Nincs olyan fájdalom, melyet ne enyhítene a hosszú idő.'
Optimista Klub, Somogyvári Rita, 2008-01-04 18:16:35
Egyébként tanusíthatom, hogy egy mosoly nagyon sokat jelent:)Hivatalokban jövök mindig rá hogy amikor az ember valakinek megköszöni a segítségét és rámosolyog először furcsán néznek rá aztán, az ember visszakap egy mosolyt és ez nagyon jó:))) Jó hétvégét Mindenkinek:)))
Optimista Klub, Somogyvári Rita, 2008-01-04 18:13:38
Kedves Margó! Nem hiszem, hogy túlzásba vinnéd az optimizmust:)jó hoy vannak ilyen emberek mint te:)az én tesztem egészen mást mutatott, de az már a múlt évé:)))örülök hogy közöttetek lehetek:)))
Optimista Klub, Vargáné Nagy Katalin, 2008-01-04 08:23:39
Szia Edit! Köszönöm a bizató szavakat. Üdvözlök minden optimistát és kellemes napot mára. V.KATI
Optimista Klub, Sárkányné Edit, 2008-01-03 20:30:14
Üdvözöllek Kedves Kati! Én is most lettem klubtag.:) Ne csak próbáld, légy is az, még ha nehéz is sokszor. A mosoly mindenképp segíteni fog, mert a kívül, és belül is mosolygós optimista emberek hamarabb elérik céljaikat!!! Nagyon szurkolok Neked munkaügyben! Kedves estét, szép álmokat! Edit
Optimista Klub, Sárkányné Edit, 2008-01-03 20:23:35
Kedves Margit! Köszönöm szavaid!.....és a mosolyom?.......ígérem ragasztom, amikor csak tudom.:)) Kedves estét, szép álmokat! Edit
Optimista Klub, Vargáné Nagy Katalin, 2008-01-03 09:44:21
Hello ! V.Kati vagyok. 2008.megpróbálok optimistának lenni. Mivel már 6 hónapja állást keresek. Talán a molyos segit! Mos lettem klub tag. Mindenkinek :BÚÉK! 2008. V.Kati
Optimista Klub, Balassáné Veres Margit, 2008-01-02 19:58:18
Kedves Edit ! Ém is örülök, hogy idetaláltál... Minden szavaddal tökéletesen egyetértek. Remélem a mosolyod ragadós lesz, és egyre több optimista ember lesz a környezetünkben :) Üdvözlettel: Margó
Optimista Klub, Sárkányné Edit, 2008-01-02 19:42:14
Örülök, hogy ide találtam közétek, jó tudni mennyi jókedvű, életvidám, és mosolygó ember vesz körül. De sajnos eléggé népszerűtlen ez környezetünkben, ezért én is azt vallom, teszem, mosolyogni, kedvesnek lenni minél többször az élet különböző helyzeteiben.:) Nem is az a legfontosabb, hogy Mi megismerjük egymást, hanem az, hogy az utcán, munkahelyen stb.minél több ember arcáról sugározzon vissza rád a mosolya, optimizmusa! Nagyszerű lenne!
Optimista Klub, Birszán Zsolt, 2008-01-02 18:24:37
Sziasztok,Boldog új évet mindenkinek és reményeim szerint majd megismerkedünk:)
Optimista Klub, Balassáné Veres Margit, 2008-01-02 17:43:35
Kedves Judit :) örömmel üdvözöllek az optimisták között :) Kedves Rita ! Ennél optimistábbat? A teszt szerint én már így is túlzásba viszem :) B.Ú.É.K. Margó
Optimista Klub, , 2008-01-02 17:19:52
Majd megismertek. Remélem.
Optimista Klub, , 2008-01-02 17:19:12
Khm. Az Ismeretlen én vagyok, Jászkainé Tamás Judit. :)
Optimista Klub, , 2008-01-02 17:17:05
Sziasztok Klubtagok! :) Na végre, hogy idetaláltam közétek! Befogadtok? Szívesen dolgoznék a közjóért. Ötleteim is vannak. Pl. az eseménynaptárat kicsit turbóznám, ha nektek is tetszik. A jelmondatom: Bármi van, hozzuk ki belőle a legjobbat! Mint ahogy az idei évből is. Ehhez mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok!
Optimista Klub, Sárkányné Edit, 2008-01-01 23:30:14
Kedves cikk az Opel Magazinban ami felkeltette az érdeklődésemet,(köszönöm) sikeres regisztráció, sikeres évkezdés, kell ennél több? Szeretettel üdvözlök minden egyes klubtagot, és nagyon BUÉK!!!!!!!
Optimista Klub, Somogyvári Rita, 2007-12-31 11:19:38
Most lettem klubtag és Optimistább Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!
Optimista Klub, Balassáné Veres Margit, 2007-12-24 14:03:57
Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel mint egy bársony, legyen boldog a karácsony. Békés, boldog karácsonyt: Margó

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások