optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Munka (keresés), de hogyan!

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

[1]
Munka (keresés), de hogyan!, Szakács Nikolett, 2017-09-28 09:32:27
!! AZONNALI MUNKA !!

Téged keresünk, ha. . :
-Jól dolgozol
-Lendületes vagy
-Legalább középfokú érettségivel rendelkezel
-Szeretsz emberekkel kommunikálni
-Dolgoznál budapesten több helyszínen

Amit kínálunk.. :
-Alap+jutalékos bérstruktúra
-Hosszú távú munkalehetőség
-Heti 4 nap munkavállalás, 4x7 óra

Önéletrajzokat kérem a email címre!!
Munka (keresés), de hogyan!, Szente Zsuzsanna , 2017-06-01 11:42:42
Ilyen még nem történt velem 54 éves leszek dolgoztam egy pár helyen és szondáztattak is de sosem mutatott ki a szonda semmit sem mert nem iszok. Első nap és a szonda első körre 0,68 rá egy nem egész percre már csak 0,15 mutatott. Pedig csak ásványvizet colát szoktam inni reggel indulás ittam egy kávét és egy pohár kolát. Nem értem nem fogyasztottam alkoholt akkor miért mutatt ezt a szonda
Munka (keresés), de hogyan!, Holden James, 2012-05-24 15:45:40
Üdvözöllek eme fantasztikus lehetőséggel!

A Magyar Kedvezmény Kártya rendszere egy olyan Európai Uniós támogatásból megvalósuló projekt, mely ingyenes alternatívát kínál a jelenlegi fizetős vásárlói közösségek, kedvezmény kártyák, üdülési klubok és kedvezményes vásárláson alapuló multi-level hálózatok helyett.

10-50% azonnali kedvezménnyel vásárolhatsz több ezer üzletben, wellness és üdülőhelyen, üzemanyag-töltőállomáson és élelmiszer üzletláncban!
Európai szintű, 1.000.000 Ft feletti jövedelemhez juthatsz minden hónapban, mindössze havi pár óra munkával!
Teljesen ingyenes használat, nincs regisztrációs díj, vásárlás, eladás vagy egyéb költségek!
Mindössze annyi a dolgod, hogy ajánlod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát másoknak is.

Hamarosan országos élelmiszer-üzletlánccal, Magyarország egyik legnagyobb üzemanyag-töltőállomás hálózatával, és a magyarországi közüzemi szolgáltatóval bővül az MKK partneri hálózata.

Az indulást követően, azonnal több ezer üzlet, több száz hotel, wellness szálloda és üdülőhely, üzemanyag-töltőállomás, élelmiszer üzletlánc kedvezményes ajánlatát veheted igénybe az ingyenes Magyar Kedvezmény Kártyával, és kiemelkedő havi jövedelmet szerezhetsz egyszerűen, bármilyen anyagi ráfordítás vagy kötelezettség nélkül.

A Magyar Kedvezmény Kártya indulásának tervezett időpontja: 2012. 07. 09.
Jelenleg az elő-regisztrációs időszak tart a Magyar Kedvezmény Kártya oldalán, mely időszak alatt már érdemes meghívnod minél több ismerősödet, mert minden sikeres meghívásod komoly összeget jelenthet számodra az indulást követően. A Magyar Kedvezmény Kártya rendszerében már 4 sikeresen meghívott ismerősöd után is 1.000.000 Ft feletti havi folyamatos jövedelmet érhetsz el, bármilyen díjfizetés, vásárlás vagy egyéb költségek nélkül, teljesen ingyenesen, mert a Magyar Kedvezmény Kártya rendszere folyamatosan dolgozik helyetted.

Pár nap alatt már több mint 6 EZREN csatlakoztak, ami percről percre növekszik!

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1065441
Munka (keresés), de hogyan!, , 2010-12-30 21:18:57
B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Hozzon az új év örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"Új év, új élet.
Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az Újév, új jót hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha új jót nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Munka (keresés), de hogyan!, Sárai Flóriánné Magdi, 2010-07-05 09:30:12
Amerikai cég munkát kínál, minden Magyarországon élő 18.dik életévet betöltött lakos részére. Fizetés amerikai munkatársakkal egyen értékű. Amit minden héten számládra küldenek. Internet hozzáférés szükséges. Mellékállasban is végezhető. Nem hagyományos munka, ha érdekel bővebb felvilágosításért fordulhatsz a céget képviselő személyhez.
www.magdiuzlete.blogspot.com
Munka (keresés), de hogyan!, , 2010-02-16 19:06:52
Kedves munkát keresők! Nagyon új tagja vagyok az optimistáknak, de szeretném eloszlatni mindenkinek azt a téves nézetét, hogy az MLM rendszerben történő értékesítés nem munka. Én is foglalkoztam több ilyen rendszer termékeivel, mire rájöttem, mit nem csináltam jól. Egy olyan csapat, felső vezető, aki nem enged elfásulni, rajtad tartja a szemét, mindennél többet ér. Ha valakit érdekel ez A MUNKA, A VILÁG MINDEN RÉSZÉBŐL KERESSEN, szívesen segítünk! Ne a kifogást keressük, hanem a fejlődést. 51 éves, újrakezdő MLM-es!
Munka (keresés), de hogyan!, , 2009-09-24 09:32:00
Szeretnék minden klubtagnak örömöt szerezni azzal, hogy megmutatom, hogyan tud évi több tízezer forinthoz jutni. Ne értsenek félre, ingyen pénz nincs. Mindössze olcsón – néhány ezer forint - megszerezhető tartós, évtizedekig hat költségmegtakarítás van. A megtérülési idő 1-2 hónap. A weblapról megismerhető és megrendelhető a termék. A vásárláshoz nem kell regisztrálni, klubtagnak lenni, de hasznos és megéri. Én a terméket csak úgy hívom, hogy: Vízdíjfelező! Hasznosítási megoldások: http://revesz.hupont.hu Telefon: 06209618972 Ár: 4000 URL: http://http://revesz.energiaclub.eu/nec/
Munka (keresés), de hogyan!, Holden James, 2009-08-31 22:09:42
Passzív jövedelem könnyedén ! N a p i H a m i Webáruház - Foods & Money System A NapiHami webáruház egy MOST INDULÓ vásárlói közösség, ahol a tagok vásárolhatnak, illetve ajánlásaik révén építhetik saját vásárlói csoportjukat, amelyek forgalmából részesednek. Ezt a megtermelt összeget, vagy levásárolhatják, vagy felvehetik jövedelemként. * a termékféleségek a következők lesznek: élelmiszerek, szeszes és alkoholmentes italok, Baba-Mama termékek, személyi higiénia, háztartási termékek, állateledelek, dohányáruk * a webáruház 2009 szeptemberében nyílik * jelenleg az ingyenes előregisztráció folyik * tagsági díj / megújítási díj sem lesz * aktív státuszodhoz elég egyszeri alkalommal 3 új tag csatlakozása azonosítóddal * a felső vonalad által is nő a csoportod! * csoportod után származó jutalékod mindössze havi 14.500 Ft vásárlás után már jár * a Foods & Money System egy olyan 8 szintes rendszer, amely lehetőséget biztosít arra, hogy akár kiemelkedő bevételekre is szert tegyél * saját webirodádban az összes lényeges információt nyomon követheted * a futárszolgálati díj csak 600-990 Ft között lesz országosan Regisztráció és további információ az alábbi linkeken: http://info.napihami.hu/?mod=regisztraci http://www.napihami.hu/?rid=50246
Munka (keresés), de hogyan!, , 2009-04-06 16:32:13
Sziasztok! Új tag vagyok és gondoltam írok ide nektek. Én írtó boldog vagyok, mert végre ismerős által, de 1,5év után sikerült munkát találnom! Egy játszóházban gyerekekkel foglalkozok, már lassan már fél éve, és nagyon klassz velük, és mellette most folyamatban van a dajkatanfolyam elvégzése is!! Szerintem egyaltalán nem szégyen ha valaki ismerős által tud elhelyezkedni. Mai világban már vagy ismerős által lehet munkához jutni v. saját cég alapítása v. ő maga jó kiállással talál sajá magának munkát!! Üdv: Dóri, kellemes napot kívánok mindenkinek!
Munka (keresés), de hogyan!, Székelyné Kiss Anikó, 2008-12-23 18:19:49
Kellemes Karácsonyi Ünnepet kívánok !
Munka (keresés), de hogyan!, Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-09 09:13:36
Kedves Orosházi Erzsébet ! Kíváncsi lennék hol laksz , melyik településen, milyen iskolai végzettséged van. Mit szeretsz csinálni amiben jól érzed magad. Hány éve nem dolgozol? Mit dolgoztál eddig ? A gyermek nevelésben ki vagy kik tudnak segíteni neked? Ha e-mail címemre megírod a válaszokat megpróbálok segíteni neked, de ahhoz folyamatosan kapcsolatban kell lennünk egymással. Addig is ajánlom oldalamat , kérlek nézd és olvasd át alaposan. Semmi köze az MLM rendszerhez, ha csinálod ok, ha nem hát nem . www.sciennet.com /H040058/ Kellemes hétvégét ! Várom a válaszod ! Anikó
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-08-05 12:10:09
Az MLM rendszerrel nekem az a gondom, nincs képességem a rábeszélésre. Akkor milyen egyéb lehetősége van egy a munkaerő-piacon nem éppen jó kondiciókkal induló (egyedülálló 3 gyermekes nő...) nőnek, ha dolgozna, nem akar segélyből élni (nem is kap, de ezt hagyjuk....) de szeretné eltartani gyermekeit - és persze magát is?! Várom az ajánlatokat!!!!
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-04-03 09:49:33
Bocsánat, látom, ismeretlenként hozott ki, valamit nem jól állítottam be, természetesen vállalom magam, és a véleményem: Szvatek Anikó vagyok
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-04-03 09:48:11
Kedves Klára! Miért van az MLM jellegű üzletek ellen? Már nem arról szól az egész, mint régen. Teljesen megváltozott a szemlélet. Persze vannak még olyan MLM üzletek, amik úgy működnek, hogy 'agitálj, tarts otthonodban termékbemutatót, szerezz sok-sok embert, stb.' De már vannak olyan MLM jellegű Network Marketing módszerrel működő üzletek, amik nem erről szólnak. Gondoljon bele, pl. a Tesco, a Spar és a többi nagy üzlet mennyit költ reklámra, és az emberek tömegesen vásárolnak ezekben az üzletekben. Az MLM rendszerű üzlet nem költ TV-reklámra, újság-reklámra, szórólapokra, hanem rábízza a hozzájuk csatlakozó emberekre a reklámtevékenységet, és ha valaki általuk vásárol az üzletben, akkor azért jutalékot fizet, nem is keveset. A cég, aminek tagja vagyok, magyar cég, 80%-ban magyar termékekkel, segítve ezzel a magyar gazdaságot. Ez egy Webáruház, ahol mindenki csak magának vásárol, itt nem kell eladni, nem kell agitálni. Az áruházban 700-féle termék található. Interneten végezhető munka, aminek ellátásához minden technikai segítséget megad a cég és a szponzorvonal, ingyenesen. ...és vannak tagjaink, akik mozgássérültek (kerekesszékes), vannak siketek, vannak nyugdíjasok, de vannak fizikai munkások, de orvosok, mérnökök is. Szóval olyan emberek, akik boldogulni szeretnének, és valóban dolgozni akarnak, tenni azért, hogy jobb legyen az életük, és nem csak siránkoznak, hogy kevés a pénzük. Ne értsen félre, én nem agitálni akarom Önt, nekem miindegy, hogy dolgozik-e, vagy nem, van-e pénze, vagy nincs! Csak az a mondata, amire reagáltam, ami írásra késztetett, ami bántó azok számára, akik nem így dolgoznak: '...sajnos ráadásul nehéz is levakarni...'. Kívánom, hogy találja meg álmai munkáját és legyen pozitív gondolkodású. Ajánlom, olvassa el a The Secret (A titkok) című könyvet, vagy 'A vonzás hatalma' című könyvet, vagy akár miindkettőt. Meglátja, hasznára válik.
Munka (keresés), de hogyan!, Farkas Klára, 2008-01-11 07:17:39
Mint megváltozott munkaképességű,régót keresek itthoni távmunkát,amit állítólag fejlesztenek,mert lenne rá igény, de akárhova jelentkezem be vagy egyáltalán nem válaszolnak vagy pedig MLM rendszerben való állást ajánlanak,őket sajnos ráadásul nehéz is levakarni, ha ezt nem akarom csinálni. Ebben valaki tud segíteni?
Munka (keresés), de hogyan!, , 2007-12-27 08:19:37
Felkészítés a Felvételi interjúra, avagy a siker többnyire rajtunk múlik A tréningen nem vehet részt több jelölt, mint 4 fő, hiszen eredetileg egy személy felkészítésére szolgál. Az előbbi korlátozás további indoka, hogy a szokásos három találkozót kell belesűríteni egy alkalomba. A módszer igen egyszerű elemeket tartalmaz: - Milyen hibákat ne kövessünk el az önéletrajz megírásakor? Ez az első és egyetlen esélyünk eljutni egy állásinterjúra! Tökéletesnek kell lennie, hiszen csak akkor hallgatnak meg, ha jobb, mint a konkurenciáé! - Hogyan éljünk együtt hibáinkkal? Fel kell tárnunk gyengéinket, el kell fogadnunk, hogy gyökereiben nem, vagy csak nagyon lassan tudunk rajtuk változtatni. A megoldás: meg kell tanulnunk velük együtt élni! - Mik a jó tulajdonságaink? Nem elegendő tisztában lennünk velük. Nekünk kell meggyőzni az interjúztatót, hogy ezek tesznek minket alkalmassá az adott pozíció betöltésére! - Hogyan találjuk meg a számunkra ideális állást? Nem az a jó állás, ahol jól fizetnek! Lehetőleg mindennek stimmelnie kell! Ha három hét/hónap múltán új állást kereshetünk, még nehezebb helyzetből indulunk, mint eredetileg! - Hogy szerezzük meg az ideális állást? Felkészülés, gyakorlás, helyes önértékelés. - Stressz-interjú? Ha fentiekből felkészültünk, ez sem jelenthet problémát. Próbáljuk ki! Egyet azonban ígérhetek: aki ezen átmegy, nem fog engem kedvelni! Az időtartama 4-5 óra, maximum egy szünettel. Előfeltétel, hogy a megadott formátumban elkészüljön az önéletrajz és bejusson Akit érdekel fenti ingyenes tréning: jelentkezzen az cimen.
Munka (keresés), de hogyan!, , 2007-12-21 13:42:00
Ez egyfajta üzleti vállalkozás.
Amikor valaki csatlakozik a üzletrendszerhez, tulajdonképpen egy saját, különleges üzleti vállalkozást indít, amely jelentősen különbözik a hagyományos üzleti vállalkozástól:

* nincs szüksége kezdőtőkére
* nincs szüksége cégalapításra, irodára, raktárra, üzemre,
* nincs szüksége értékesíthető termék vagy szolgáltatás létrehozására
* nincs szüksége alkalmazottakra, könyvelőre, ügyvédre
* nem kell eladnia semmit
* nem kell kimozdulnia otthonról, ha nem akar.

Csak egy számítógépre, internet kapcsolatra, motivációra, és elhatározásra van szüksége, máris kezdheti a munkát a saját üzletében.
És csakis Önön múlik, hogy a hónap végén mekkora lesz a jövedelme.

Ugye, ez vonzóan hangzik, de még mindig csak részben válaszoltam meg a kérdést, hogy miért pont ezt?

A többit majd itt hallgathatod meg:
[1]

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások