ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Munka (keresés), de hogyan!

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

[1]
Munka (keresés), de hogyan!, Szakács Nikolett, 2017-09-28 09:32:27
!! AZONNALI MUNKA !!

T√©ged keres√ľnk, ha. . :
-Jól dolgozol
-Lend√ľletes vagy
-Legal√°bb k√∂z√©pfok√ļ √©retts√©givel rendelkezel
-Szeretsz emberekkel kommunik√°lni
-Dolgoznál budapesten több helyszínen

Amit kínálunk.. :
-Alap+jutal√©kos b√©rstrukt√ļra
-Hossz√ļ t√°v√ļ munkalehetŇĎs√©g
-Heti 4 nap munkavállalás, 4x7 óra

√Ėn√©letrajzokat k√©rem a email c√≠mre!!
Munka (keresés), de hogyan!, Szente Zsuzsanna , 2017-06-01 11:42:42
Ilyen m√©g nem t√∂rt√©nt velem 54 √©ves leszek dolgoztam egy p√°r helyen √©s szond√°ztattak is de sosem mutatott ki a szonda semmit sem mert nem iszok. ElsŇĎ nap √©s a szonda elsŇĎ k√∂rre 0,68 r√° egy nem eg√©sz percre m√°r csak 0,15 mutatott. Pedig csak √°sv√°nyvizet col√°t szoktam inni reggel indul√°s ittam egy k√°v√©t √©s egy poh√°r kol√°t. Nem √©rtem nem fogyasztottam alkoholt akkor mi√©rt mutatt ezt a szonda
Munka (keresés), de hogyan!, Holden James, 2012-05-24 15:45:40
√údv√∂z√∂llek eme fantasztikus lehetŇĎs√©ggel!

A Magyar Kedvezm√©ny K√°rtya rendszere egy olyan Eur√≥pai Uni√≥s t√°mogat√°sb√≥l megval√≥sul√≥ projekt, mely ingyenes alternat√≠v√°t k√≠n√°l a jelenlegi fizetŇĎs v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©gek, kedvezm√©ny k√°rty√°k, √ľd√ľl√©si klubok √©s kedvezm√©nyes v√°s√°rl√°son alapul√≥ multi-level h√°l√≥zatok helyett.

10-50% azonnali kedvezm√©nnyel v√°s√°rolhatsz t√∂bb ezer √ľzletben, wellness √©s √ľd√ľlŇĎhelyen, √ľzemanyag-t√∂ltŇĎ√°llom√°son √©s √©lelmiszer √ľzletl√°ncban!
Eur√≥pai szintŇĪ, 1.000.000 Ft feletti j√∂vedelemhez juthatsz minden h√≥napban, mind√∂ssze havi p√°r √≥ra munk√°val!
Teljesen ingyenes használat, nincs regisztrációs díj, vásárlás, eladás vagy egyéb költségek!
Mindössze annyi a dolgod, hogy ajánlod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát másoknak is.

Hamarosan orsz√°gos √©lelmiszer-√ľzletl√°nccal, Magyarorsz√°g egyik legnagyobb √ľzemanyag-t√∂ltŇĎ√°llom√°s h√°l√≥zat√°val, √©s a magyarorsz√°gi k√∂z√ľzemi szolg√°ltat√≥val bŇĎv√ľl az MKK partneri h√°l√≥zata.

Az indul√°st k√∂vetŇĎen, azonnal t√∂bb ezer √ľzlet, t√∂bb sz√°z hotel, wellness sz√°lloda √©s √ľd√ľlŇĎhely, √ľzemanyag-t√∂ltŇĎ√°llom√°s, √©lelmiszer √ľzletl√°nc kedvezm√©nyes aj√°nlat√°t veheted ig√©nybe az ingyenes Magyar Kedvezm√©ny K√°rty√°val, √©s kiemelkedŇĎ havi j√∂vedelmet szerezhetsz egyszerŇĪen, b√°rmilyen anyagi r√°ford√≠t√°s vagy k√∂telezetts√©g n√©lk√ľl.

A Magyar Kedvezm√©ny K√°rtya indul√°s√°nak tervezett idŇĎpontja: 2012. 07. 09.
Jelenleg az elŇĎ-regisztr√°ci√≥s idŇĎszak tart a Magyar Kedvezm√©ny K√°rtya oldal√°n, mely idŇĎszak alatt m√°r √©rdemes megh√≠vnod min√©l t√∂bb ismerŇĎs√∂det, mert minden sikeres megh√≠v√°sod komoly √∂sszeget jelenthet sz√°modra az indul√°st k√∂vetŇĎen. A Magyar Kedvezm√©ny K√°rtya rendszer√©ben m√°r 4 sikeresen megh√≠vott ismerŇĎs√∂d ut√°n is 1.000.000 Ft feletti havi folyamatos j√∂vedelmet √©rhetsz el, b√°rmilyen d√≠jfizet√©s, v√°s√°rl√°s vagy egy√©b k√∂lts√©gek n√©lk√ľl, teljesen ingyenesen, mert a Magyar Kedvezm√©ny K√°rtya rendszere folyamatosan dolgozik helyetted.

P√°r nap alatt m√°r t√∂bb mint 6 EZREN csatlakoztak, ami percrŇĎl percre n√∂vekszik!

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1065441
Munka (keresés), de hogyan!, , 2010-12-30 21:18:57
B orong√≥s napok tŇĪnjetek tova,
O kkal szomor√ļ ne legy√©l soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erŇĪs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G √ļzsb√≥l szabaduljanak a k√©pzelet sz√°rnyai!

√ö j √©vet hozzon a nesztelen iraml√≥ idŇĎ,
J √∂jj√∂n m√°r a r√©g v√°rt, csod√°latos j√∂vŇĎ!

√Č vek ha m√ļltok, ha elsz√°lltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K er√ľlj√∂n betegs√©g, b√°nat messzire,
√ć rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
√Ā lnok szavak t√∂bb√© ne b√°ntsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K √≠v√°nom neked, legyen 365 sz√©p √ľnneped!

Hozzon az √ļj √©v √∂r√∂mbŇĎl v√©gtelent,
szeretetbŇĎl √∂nzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"√öj √©v, √ļj √©let.
√öj √©rv, √ļj m√©rleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az √öj√©v, √ļj j√≥t hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha √ļj j√≥t nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Munka (keresés), de hogyan!, Sárai Flóriánné Magdi, 2010-07-05 09:30:12
Amerikai c√©g munk√°t k√≠n√°l, minden Magyarorsz√°gon √©lŇĎ 18.dik √©let√©vet bet√∂lt√∂tt lakos r√©sz√©re. Fizet√©s amerikai munkat√°rsakkal egyen √©rt√©kŇĪ. Amit minden h√©ten sz√°ml√°dra k√ľldenek. Internet hozz√°f√©r√©s sz√ľks√©ges. Mell√©k√°llasban is v√©gezhetŇĎ. Nem hagyom√°nyos munka, ha √©rdekel bŇĎvebb felvil√°gos√≠t√°s√©rt fordulhatsz a c√©get k√©pviselŇĎ szem√©lyhez.
www.magdiuzlete.blogspot.com
Munka (keresés), de hogyan!, , 2010-02-16 19:06:52
Kedves munk√°t keresők! Nagyon √ļj tagja vagyok az optimist√°knak, de szeretn√©m eloszlatni mindenkinek azt a t√©ves n√©zet√©t, hogy az MLM rendszerben t√∂rt√©nő √©rt√©kes√≠t√©s nem munka. √Čn is foglalkoztam t√∂bb ilyen rendszer term√©keivel, mire r√°j√∂ttem, mit nem csin√°ltam j√≥l. Egy olyan csapat, felső vezető, aki nem enged elf√°sulni, rajtad tartja a szem√©t, mindenn√©l t√∂bbet √©r. Ha valakit √©rdekel ez A MUNKA, A VIL√ĀG MINDEN R√ČSZ√ČBŐL KERESSEN, sz√≠vesen seg√≠t√ľnk! Ne a kifog√°st keress√ľk, hanem a fejlőd√©st. 51 √©ves, √ļjrakezdő MLM-es!
Munka (keresés), de hogyan!, , 2009-09-24 09:32:00
Szeretn√©k minden klubtagnak √∂r√∂m√∂t szerezni azzal, hogy megmutatom, hogyan tud √©vi t√∂bb t√≠zezer forinthoz jutni. Ne √©rtsenek f√©lre, ingyen p√©nz nincs. Mind√∂ssze olcs√≥n ‚Äď n√©h√°ny ezer forint - megszerezhető tart√≥s, √©vtizedekig hat k√∂lts√©gmegtakar√≠t√°s van. A megt√©r√ľl√©si idő 1-2 h√≥nap. A weblapr√≥l megismerhető √©s megrendelhető a term√©k. A v√°s√°rl√°shoz nem kell regisztr√°lni, klubtagnak lenni, de hasznos √©s meg√©ri. √Čn a term√©ket csak √ļgy h√≠vom, hogy: V√≠zd√≠jfelező! Hasznos√≠t√°si megold√°sok: http://revesz.hupont.hu Telefon: 06209618972 √Ār: 4000 URL: http://http://revesz.energiaclub.eu/nec/
Munka (keresés), de hogyan!, Holden James, 2009-08-31 22:09:42
Passz√≠v j√∂vedelem k√∂nnyed√©n ! N a p i H a m i Web√°ruh√°z - Foods & Money System A NapiHami web√°ruh√°z egy MOST INDUL√ď v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©g, ahol a tagok v√°s√°rolhatnak, illetve aj√°nl√°saik r√©v√©n √©p√≠thetik saj√°t v√°s√°rl√≥i csoportjukat, amelyek forgalm√°b√≥l r√©szesednek. Ezt a megtermelt √∂sszeget, vagy lev√°s√°rolhatj√°k, vagy felvehetik j√∂vedelemk√©nt. * a term√©kf√©les√©gek a k√∂vetkezők lesznek: √©lelmiszerek, szeszes √©s alkoholmentes italok, Baba-Mama term√©kek, szem√©lyi higi√©nia, h√°ztart√°si term√©kek, √°llateledelek, doh√°ny√°ruk * a web√°ruh√°z 2009 szeptember√©ben ny√≠lik * jelenleg az ingyenes előregisztr√°ci√≥ folyik * tags√°gi d√≠j / meg√ļj√≠t√°si d√≠j sem lesz * akt√≠v st√°tuszodhoz el√©g egyszeri alkalommal 3 √ļj tag csatlakoz√°sa azonos√≠t√≥ddal * a felső vonalad √°ltal is nő a csoportod! * csoportod ut√°n sz√°rmaz√≥ jutal√©kod mind√∂ssze havi 14.500 Ft v√°s√°rl√°s ut√°n m√°r j√°r * a Foods & Money System egy olyan 8 szintes rendszer, amely lehetős√©get biztos√≠t arra, hogy ak√°r kiemelkedő bev√©telekre is szert tegy√©l * saj√°t webirod√°dban az √∂sszes l√©nyeges inform√°ci√≥t nyomon k√∂vetheted * a fut√°rszolg√°lati d√≠j csak 600-990 Ft k√∂z√∂tt lesz orsz√°gosan Regisztr√°ci√≥ √©s tov√°bbi inform√°ci√≥ az al√°bbi linkeken: http://info.napihami.hu/?mod=regisztraci http://www.napihami.hu/?rid=50246
Munka (keresés), de hogyan!, , 2009-04-06 16:32:13
Sziasztok! √öj tag vagyok √©s gondoltam √≠rok ide nektek. √Čn √≠rt√≥ boldog vagyok, mert v√©gre ismerős √°ltal, de 1,5√©v ut√°n siker√ľlt munk√°t tal√°lnom! Egy j√°tsz√≥h√°zban gyerekekkel foglalkozok, m√°r lassan m√°r f√©l √©ve, √©s nagyon klassz vel√ľk, √©s mellette most folyamatban van a dajkatanfolyam elv√©gz√©se is!! Szerintem egyaltal√°n nem sz√©gyen ha valaki ismerős √°ltal tud elhelyezkedni. Mai vil√°gban m√°r vagy ismerős √°ltal lehet munk√°hoz jutni v. saj√°t c√©g alap√≠t√°sa v. ő maga j√≥ ki√°ll√°ssal tal√°l saj√° mag√°nak munk√°t!! √údv: D√≥ri, kellemes napot k√≠v√°nok mindenkinek!
Munka (keresés), de hogyan!, Székelyné Kiss Anikó, 2008-12-23 18:19:49
Kellemes Karácsonyi Ünnepet kívánok !
Munka (keresés), de hogyan!, Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-09 09:13:36
Kedves Orosh√°zi Erzs√©bet ! K√≠v√°ncsi lenn√©k hol laksz , melyik telep√ľl√©sen, milyen iskolai v√©gzetts√©ged van. Mit szeretsz csin√°lni amiben j√≥l √©rzed magad. H√°ny √©ve nem dolgozol? Mit dolgozt√°l eddig ? A gyermek nevel√©sben ki vagy kik tudnak seg√≠teni neked? Ha e-mail c√≠memre meg√≠rod a v√°laszokat megpr√≥b√°lok seg√≠teni neked, de ahhoz folyamatosan kapcsolatban kell lenn√ľnk egym√°ssal. Addig is aj√°nlom oldalamat , k√©rlek n√©zd √©s olvasd √°t alaposan. Semmi k√∂ze az MLM rendszerhez, ha csin√°lod ok, ha nem h√°t nem . www.sciennet.com /H040058/ Kellemes h√©tv√©g√©t ! V√°rom a v√°laszod ! Anik√≥
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-08-05 12:10:09
Az MLM rendszerrel nekem az a gondom, nincs k√©pess√©gem a r√°besz√©l√©sre. Akkor milyen egy√©b lehetŇĎs√©ge van egy a munkaerŇĎ-piacon nem √©ppen j√≥ kondici√≥kkal indul√≥ (egyed√ľl√°ll√≥ 3 gyermekes nŇĎ...) nŇĎnek, ha dolgozna, nem akar seg√©lybŇĎl √©lni (nem is kap, de ezt hagyjuk....) de szeretn√© eltartani gyermekeit - √©s persze mag√°t is?! V√°rom az aj√°nlatokat!!!!
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-04-03 09:49:33
Bocsánat, látom, ismeretlenként hozott ki, valamit nem jól állítottam be, természetesen vállalom magam, és a véleményem: Szvatek Anikó vagyok
Munka (keresés), de hogyan!, , 2008-04-03 09:48:11
Kedves Kl√°ra! Mi√©rt van az MLM jellegŇĪ √ľzletek ellen? M√°r nem arr√≥l sz√≥l az eg√©sz, mint r√©gen. Teljesen megv√°ltozott a szeml√©let. Persze vannak m√©g olyan MLM √ľzletek, amik √ļgy mŇĪk√∂dnek, hogy 'agit√°lj, tarts otthonodban term√©kbemutat√≥t, szerezz sok-sok embert, stb.' De m√°r vannak olyan MLM jellegŇĪ Network Marketing m√≥dszerrel mŇĪk√∂dŇĎ √ľzletek, amik nem errŇĎl sz√≥lnak. Gondoljon bele, pl. a Tesco, a Spar √©s a t√∂bbi nagy √ľzlet mennyit k√∂lt rekl√°mra, √©s az emberek t√∂megesen v√°s√°rolnak ezekben az √ľzletekben. Az MLM rendszerŇĪ √ľzlet nem k√∂lt TV-rekl√°mra, √ļjs√°g-rekl√°mra, sz√≥r√≥lapokra, hanem r√°b√≠zza a hozz√°juk csatlakoz√≥ emberekre a rekl√°mtev√©kenys√©get, √©s ha valaki √°ltaluk v√°s√°rol az √ľzletben, akkor az√©rt jutal√©kot fizet, nem is keveset. A c√©g, aminek tagja vagyok, magyar c√©g, 80%-ban magyar term√©kekkel, seg√≠tve ezzel a magyar gazdas√°got. Ez egy Web√°ruh√°z, ahol mindenki csak mag√°nak v√°s√°rol, itt nem kell eladni, nem kell agit√°lni. Az √°ruh√°zban 700-f√©le term√©k tal√°lhat√≥. Interneten v√©gezhetŇĎ munka, aminek ell√°t√°s√°hoz minden technikai seg√≠ts√©get megad a c√©g √©s a szponzorvonal, ingyenesen. ...√©s vannak tagjaink, akik mozg√°ss√©r√ľltek (kerekessz√©kes), vannak siketek, vannak nyugd√≠jasok, de vannak fizikai munk√°sok, de orvosok, m√©rn√∂k√∂k is. Sz√≥val olyan emberek, akik boldogulni szeretn√©nek, √©s val√≥ban dolgozni akarnak, tenni az√©rt, hogy jobb legyen az √©let√ľk, √©s nem csak sir√°nkoznak, hogy kev√©s a p√©nz√ľk. Ne √©rtsen f√©lre, √©n nem agit√°lni akarom √Ėnt, nekem miindegy, hogy dolgozik-e, vagy nem, van-e p√©nze, vagy nincs! Csak az a mondata, amire reag√°ltam, ami √≠r√°sra k√©sztetett, ami b√°nt√≥ azok sz√°m√°ra, akik nem √≠gy dolgoznak: '...sajnos r√°ad√°sul neh√©z is levakarni...'. K√≠v√°nom, hogy tal√°lja meg √°lmai munk√°j√°t √©s legyen pozit√≠v gondolkod√°s√ļ. Aj√°nlom, olvassa el a The Secret (A titkok) c√≠mŇĪ k√∂nyvet, vagy 'A vonz√°s hatalma' c√≠mŇĪ k√∂nyvet, vagy ak√°r miindkettŇĎt. Megl√°tja, haszn√°ra v√°lik.
Munka (keresés), de hogyan!, Farkas Klára, 2008-01-11 07:17:39
Mint megv√°ltozott munkak√©pess√©gŇĪ,r√©g√≥t keresek itthoni t√°vmunk√°t,amit √°ll√≠t√≥lag fejlesztenek,mert lenne r√° ig√©ny, de ak√°rhova jelentkezem be vagy egy√°ltal√°n nem v√°laszolnak vagy pedig MLM rendszerben val√≥ √°ll√°st aj√°nlanak,ŇĎket sajnos r√°ad√°sul neh√©z is levakarni, ha ezt nem akarom csin√°lni. Ebben valaki tud seg√≠teni?
Munka (keresés), de hogyan!, , 2007-12-27 08:19:37
Felk√©sz√≠t√©s a Felv√©teli interj√ļra, avagy a siker t√∂bbnyire rajtunk m√ļlik A tr√©ningen nem vehet r√©szt t√∂bb jel√∂lt, mint 4 fŇĎ, hiszen eredetileg egy szem√©ly felk√©sz√≠t√©s√©re szolg√°l. Az elŇĎbbi korl√°toz√°s tov√°bbi indoka, hogy a szok√°sos h√°rom tal√°lkoz√≥t kell belesŇĪr√≠teni egy alkalomba. A m√≥dszer igen egyszerŇĪ elemeket tartalmaz: - Milyen hib√°kat ne k√∂vess√ľnk el az √∂n√©letrajz meg√≠r√°sakor? Ez az elsŇĎ √©s egyetlen es√©ly√ľnk eljutni egy √°ll√°sinterj√ļra! T√∂k√©letesnek kell lennie, hiszen csak akkor hallgatnak meg, ha jobb, mint a konkurenci√°√©! - Hogyan √©lj√ľnk egy√ľtt hib√°inkkal? Fel kell t√°rnunk gyeng√©inket, el kell fogadnunk, hogy gy√∂kereiben nem, vagy csak nagyon lassan tudunk rajtuk v√°ltoztatni. A megold√°s: meg kell tanulnunk vel√ľk egy√ľtt √©lni! - Mik a j√≥ tulajdons√°gaink? Nem elegendŇĎ tiszt√°ban lenn√ľnk vel√ľk. Nek√ľnk kell meggyŇĎzni az interj√ļztat√≥t, hogy ezek tesznek minket alkalmass√° az adott poz√≠ci√≥ bet√∂lt√©s√©re! - Hogyan tal√°ljuk meg a sz√°munkra ide√°lis √°ll√°st? Nem az a j√≥ √°ll√°s, ahol j√≥l fizetnek! LehetŇĎleg mindennek stimmelnie kell! Ha h√°rom h√©t/h√≥nap m√ļlt√°n √ļj √°ll√°st kereshet√ľnk, m√©g nehezebb helyzetbŇĎl indulunk, mint eredetileg! - Hogy szerezz√ľk meg az ide√°lis √°ll√°st? Felk√©sz√ľl√©s, gyakorl√°s, helyes √∂n√©rt√©kel√©s. - Stressz-interj√ļ? Ha fentiekbŇĎl felk√©sz√ľlt√ľnk, ez sem jelenthet probl√©m√°t. Pr√≥b√°ljuk ki! Egyet azonban √≠g√©rhetek: aki ezen √°tmegy, nem fog engem kedvelni! Az idŇĎtartama 4-5 √≥ra, maximum egy sz√ľnettel. ElŇĎfelt√©tel, hogy a megadott form√°tumban elk√©sz√ľlj√∂n az √∂n√©letrajz √©s bejusson Akit √©rdekel fenti ingyenes tr√©ning: jelentkezzen az cimen.
Munka (keresés), de hogyan!, , 2007-12-21 13:42:00
Ez egyfajta √ľzleti v√°llalkoz√°s.
Amikor valaki csatlakozik a √ľzletrendszerhez, tulajdonk√©ppen egy saj√°t, k√ľl√∂nleges √ľzleti v√°llalkoz√°st ind√≠t, amely jelentŇĎsen k√ľl√∂nb√∂zik a hagyom√°nyos √ľzleti v√°llalkoz√°st√≥l:

* nincs sz√ľks√©ge kezdŇĎtŇĎk√©re
* nincs sz√ľks√©ge c√©galap√≠t√°sra, irod√°ra, rakt√°rra, √ľzemre,
* nincs sz√ľks√©ge √©rt√©kes√≠thetŇĎ term√©k vagy szolg√°ltat√°s l√©trehoz√°s√°ra
* nincs sz√ľks√©ge alkalmazottakra, k√∂nyvelŇĎre, √ľgyv√©dre
* nem kell eladnia semmit
* nem kell kimozdulnia otthonról, ha nem akar.

Csak egy sz√°m√≠t√≥g√©pre, internet kapcsolatra, motiv√°ci√≥ra, √©s elhat√°roz√°sra van sz√ľks√©ge, m√°ris kezdheti a munk√°t a saj√°t √ľzlet√©ben.
√Čs csakis √Ėn√∂n m√ļlik, hogy a h√≥nap v√©g√©n mekkora lesz a j√∂vedelme.

Ugye, ez vonzóan hangzik, de még mindig csak részben válaszoltam meg a kérdést, hogy miért pont ezt?

A többit majd itt hallgathatod meg:
[1]

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok