ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Optimista Könyvtár(OK)

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

[1]
Optimista K√∂nyvt√°r(OK), Seer √Ārp√°d, 2009-11-01 21:01:26
Tisztelt F√≥rumoz√≥k! Most kaptam a h√≠rt, hogy keleti hat√°ron t√ļl √©lő honfit√°rsainkat az elrom√°nosod√°s vesz√©lye fenyegeti. Az ok, hogy magyar nyelv√ľ k√∂nyvekhez nem juthatnak hozz√°. Kerersem illetve k√©rem azon hazafias √©rzelmű embereket akik k√∂nyvvel vagy anyagiakkal az antikv√°riumokban k√∂nyvek v√°s√°rl√°s√°ra seg√≠teni tudn√°nak, hogy itt a f√≥rumon vagy email c√≠memen keressenek meg. Előre is k√∂sz√∂nettel Seer √Ārp√°d email:
Optimista Könyvtár(OK), , 2009-04-06 16:29:34
Sziasztok! √Čn √ļj tag vagyok. A k√∂nyv amit aj√°nlan√©k főleg nőknek: Csernus Imre : A NŐ √ćrt√≥ klassz √©s letehetetlen szerintem!!
Optimista Könyvtár(OK), , 2009-02-11 17:10:40
MInden kedves olvas√≥t √©rtes√≠t√ľnk, hogy Optimista K√∂nyvt√°r email cime megv√°ltozott. OK El√©rhetŇĎs√©gben ill alul Impresszumban megtal√°lhat√≥ az √ļj cim! J√≥ olvasgat√°st kiv√°nunk ! EOM
Optimista Könyvtár(OK), Rutkai Krisztina, 2008-05-09 14:08:33
Kedves Mindenki! Az optimista k√∂nyvt√°r kiemelt polc√°ra aj√°nlom nektek egyik kedvencemet: N√≥gr√°di G√°bort: Hogyan nevelj√ľnk. Id√©zet: Hogyan nevelj√ľk a nagyb√°csinkat? c. humoreszkből... 'Nagyon √≥vatosan √©s t√ľrelemmel, mert a nagyb√°csi nevezetŇĪ kaktusz a leg√©rz√©kenyebb n√∂v√©nyek fajt√°j√°b√≥l val√≥. Ha p√©ld√°ul kar√°csonyra m√°r √∂t√∂dik alkalommal aj√°nd√©koz meg benn√ľnket G√°rdonyi G√©za Egri csillagok c√≠mŇĪ remekmŇĪv√©vel, merthogy ez volt a kedvenc olvasm√°nya a gyerekkor√°ban, √©s elfelejtette, hogy m√°r n√©gyszer meglepett vele benn√ľnket, akkor nem szabad toporz√©kolva kiv√°gni az ablakon a k√∂nyvet, hanem a nyak√°ba kell ugrani √©s azt a b√ľd√∂s bag√≥szagot besz√≠vva, ami a szak√°ll√°b√≥l √°rad, felujjongani: Jaj, de j√≥ B√©la b√°csi! Honnan tudtad, hogy gyŇĪjt√∂m az Egri csillagokat? (A nagyb√°csi ilyenkor m√°r gyurmak√©pes.) Ez a kedvenc k√∂nyvem! (A b√°csi √°tmegy kocsony√°ba.) √Čppen most akartam egy k√ľl√∂n k√∂nyvespolcot venni... (Lecsordul a sz√©krŇĎl)... csak G√°rdonyi remekmŇĪv√©nek. (Poh√°rba lehet √∂nteni a B√©l√°t.) Ezut√°n a nagyb√°ty√°nk, aki k√∂ztudottan olyan zsugori, hogy √∂tsz√∂r haszn√°l egy fogpiszk√°l√≥t, beny√ļl a p√©nzt√°rc√°j√°ba √©s kiv√°g az asztalra egy ezrest, hogy vegy√ľk meg a polcot. Nevel√©s√ľnk teljes gyŇĎzelemmel z√°rul. DicsŇĎs√©g! √Čljen! Halleluja! Csak egyetlen apr√≥ bajocska lehet m√©g esetleg. M√©gpedig az, hogy B√©la b√°ty√°nk, amikor legk√∂zelebb benyomul az √©let√ľnkbe, meg akarja n√©zni a polcot √©s a gyŇĪjtem√©nyt. √ögyhogy a biztons√°g kedv√©√©rt k√©nytelenek vagyunk val√≥ban megvenni azt a polcot √©s m√©g beszerezni √∂t Egri csillagokat, hogy ne legyen csal√°di botr√°ny. Persze ez nem olyan nagy baj. Hiszen G√°rdonyi k√∂nyve t√©nyleg remekmű. √Čn is mindig azzal lepem meg az unoka√∂cs√©met kar√°csonyra. Ha l√°tn√°tok, milyen boldog! Ugyanis gyűjti!...' A szerző honlapj√°n m√©g sok minden van, aj√°nklok majd m√°st is. √údv mindenkinek a hossz√ļ h√©tv√©g√©re!
Optimista Könyvtár(OK), Huszár Csilla Melinda, 2007-09-26 14:58:26
Sziasztok! Aj√°nlom a k√∂vetkezŇĎ k√∂nyvet: √Čdesv√≠z Kiad√≥t√≥l Louise L.Hay: √Čld az √©leted
Optimista Könyvtár(OK), , 2007-01-18 16:11:44
Szia, próbáltad már az Optimista Bibliográfia Fórumban? Márk
Optimista Könyvtár(OK), Kovács Zsolt, 2007-01-17 07:02:47
Sziasztok! Egyi deje már olvasgatom a honlapot, de még mindig nem találtam meg az Optimista Könyvtárat, illetve a könyvajánlókat. Merre találom? Köszi: Zsolt
Optimista Könyvtár(OK), Buzás Attila, 2007-01-16 18:12:59
Megn√©ztem a honlapot, mert kiv√°ncsi voltam, milyen az a k√∂nyv amitŇĎl '√∂sszefut a ny√°l a sz√°mban'... H√°t nem szak√°csk√∂nyv, az biztos. Viszont az aj√°nl√≥k t√©nyleg zseni√°lisak, fanyar humorral, √∂n√©letrajzi, szem√©lyes utal√°sokkal. R√°ad√°sul fent volt - elsŇĎ helyen! - az egyik kedvenc k√∂nyvem, 'A medv√©k - √©s √©n' :-)))
Optimista Könyvtár(OK), Vágó Piroska, 2007-01-16 14:56:05
√ľdv Mindenkinek! m√©g sosem sz√≥ltam hozz√° ilyen f√≥rumon, de most b√°tor leszek! :-) nagyon tetszik a honlap! K√ľl√∂n√∂sen a szubjekt√≠v k√∂nyvaj√°nl√≥k, egybŇĎl '√∂sszefutott a ny√°l a sz√°mban', h milyen k√∂nyveket k√©rek majd a k√∂zelgŇĎ n√©vnapomra...
Optimista Könyvtár(OK), , 2007-01-15 12:00:04
V√°ndor Kata vagyok √©s egyre optimist√°bb‚Ķ 12 √©ve otthagytam a V√°rost, a poz√≠ci√≥mat √©s gyerekest√ľl, valamint egy p√°r h√≥napja ismert, de csupa l√©lek f√©rfival √©s a kopott macsk√°mmal Szentendr√©re k√∂lt√∂ztem. Tal√°ltam egy sz√ľrke eminenci√°snak val√≥ k√∂nyvt√°rosi √°ll√°st, de alig v√°rtam a nyugd√≠jaz√°som, hogy a magam ura lehessek: gondoltam elkapirg√°lok a kertben‚Ķ Persze hogy m√°ssal foglalkozom: www.eztolvasdel.hu, √©s most a kocsi t√∂rleszt√©s√©re, a g√°z√°remel√©sre √©s gy√≥gyszerekre kapirg√°lok :o)) ! Juszt se sir√°nkozom, sŇĎt elkapott a munkal√°z! V√°rok a honlapon tal√°lhat√≥ F√≥rumra minden k√∂nyvkedvelŇĎ optimist√°t!
[1]

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok