optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Optimista Könyvtár(OK)

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

[1]
Optimista Könyvtár(OK), Seer Árpád, 2009-11-01 21:01:26
Tisztelt Fórumozók! Most kaptam a hírt, hogy keleti határon túl élő honfitársainkat az elrománosodás veszélye fenyegeti. Az ok, hogy magyar nyelvü könyvekhez nem juthatnak hozzá. Kerersem illetve kérem azon hazafias érzelmű embereket akik könyvvel vagy anyagiakkal az antikváriumokban könyvek vásárlására segíteni tudnának, hogy itt a fórumon vagy email címemen keressenek meg. Előre is köszönettel Seer Árpád email:
Optimista Könyvtár(OK), , 2009-04-06 16:29:34
Sziasztok! Én új tag vagyok. A könyv amit ajánlanék főleg nőknek: Csernus Imre : A NŐ Írtó klassz és letehetetlen szerintem!!
Optimista Könyvtár(OK), , 2009-02-11 17:10:40
MInden kedves olvasót értesítünk, hogy Optimista Könyvtár email cime megváltozott. OK Elérhetőségben ill alul Impresszumban megtalálható az új cim! Jó olvasgatást kivánunk ! EOM
Optimista Könyvtár(OK), Rutkai Krisztina, 2008-05-09 14:08:33
Kedves Mindenki! Az optimista könyvtár kiemelt polcára ajánlom nektek egyik kedvencemet: Nógrádi Gábort: Hogyan neveljünk. Idézet: Hogyan neveljük a nagybácsinkat? c. humoreszkből... 'Nagyon óvatosan és türelemmel, mert a nagybácsi nevezetű kaktusz a legérzékenyebb növények fajtájából való. Ha például karácsonyra már ötödik alkalommal ajándékoz meg bennünket Gárdonyi Géza Egri csillagok című remekművével, merthogy ez volt a kedvenc olvasmánya a gyerekkorában, és elfelejtette, hogy már négyszer meglepett vele bennünket, akkor nem szabad toporzékolva kivágni az ablakon a könyvet, hanem a nyakába kell ugrani és azt a büdös bagószagot beszívva, ami a szakállából árad, felujjongani: Jaj, de jó Béla bácsi! Honnan tudtad, hogy gyűjtöm az Egri csillagokat? (A nagybácsi ilyenkor már gyurmaképes.) Ez a kedvenc könyvem! (A bácsi átmegy kocsonyába.) Éppen most akartam egy külön könyvespolcot venni... (Lecsordul a székről)... csak Gárdonyi remekművének. (Pohárba lehet önteni a Bélát.) Ezután a nagybátyánk, aki köztudottan olyan zsugori, hogy ötször használ egy fogpiszkálót, benyúl a pénztárcájába és kivág az asztalra egy ezrest, hogy vegyük meg a polcot. Nevelésünk teljes győzelemmel zárul. Dicsőség! Éljen! Halleluja! Csak egyetlen apró bajocska lehet még esetleg. Mégpedig az, hogy Béla bátyánk, amikor legközelebb benyomul az életünkbe, meg akarja nézni a polcot és a gyűjteményt. Úgyhogy a biztonság kedvéért kénytelenek vagyunk valóban megvenni azt a polcot és még beszerezni öt Egri csillagokat, hogy ne legyen családi botrány. Persze ez nem olyan nagy baj. Hiszen Gárdonyi könyve tényleg remekmű. Én is mindig azzal lepem meg az unokaöcsémet karácsonyra. Ha látnátok, milyen boldog! Ugyanis gyűjti!...' A szerző honlapján még sok minden van, ajánklok majd mást is. Üdv mindenkinek a hosszú hétvégére!
Optimista Könyvtár(OK), Huszár Csilla Melinda, 2007-09-26 14:58:26
Sziasztok! Ajánlom a következő könyvet: Édesvíz Kiadótól Louise L.Hay: Éld az életed
Optimista Könyvtár(OK), , 2007-01-18 16:11:44
Szia, próbáltad már az Optimista Bibliográfia Fórumban? Márk
Optimista Könyvtár(OK), Kovács Zsolt, 2007-01-17 07:02:47
Sziasztok! Egyi deje már olvasgatom a honlapot, de még mindig nem találtam meg az Optimista Könyvtárat, illetve a könyvajánlókat. Merre találom? Köszi: Zsolt
Optimista Könyvtár(OK), Buzás Attila, 2007-01-16 18:12:59
Megnéztem a honlapot, mert kiváncsi voltam, milyen az a könyv amitől 'összefut a nyál a számban'... Hát nem szakácskönyv, az biztos. Viszont az ajánlók tényleg zseniálisak, fanyar humorral, önéletrajzi, személyes utalásokkal. Ráadásul fent volt - első helyen! - az egyik kedvenc könyvem, 'A medvék - és én' :-)))
Optimista Könyvtár(OK), Vágó Piroska, 2007-01-16 14:56:05
üdv Mindenkinek! még sosem szóltam hozzá ilyen fórumon, de most bátor leszek! :-) nagyon tetszik a honlap! Különösen a szubjektív könyvajánlók, egyből 'összefutott a nyál a számban', h milyen könyveket kérek majd a közelgő névnapomra...
Optimista Könyvtár(OK), , 2007-01-15 12:00:04
Vándor Kata vagyok és egyre optimistább… 12 éve otthagytam a Várost, a pozíciómat és gyerekestül, valamint egy pár hónapja ismert, de csupa lélek férfival és a kopott macskámmal Szentendrére költöztem. Találtam egy szürke eminenciásnak való könyvtárosi állást, de alig vártam a nyugdíjazásom, hogy a magam ura lehessek: gondoltam elkapirgálok a kertben… Persze hogy mással foglalkozom: www.eztolvasdel.hu, és most a kocsi törlesztésére, a gázáremelésre és gyógyszerekre kapirgálok :o)) ! Juszt se siránkozom, sőt elkapott a munkaláz! Várok a honlapon található Fórumra minden könyvkedvelő optimistát!
[1]

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások