optimista országok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Venezuela 100%
Argentína 100%Seychelle-szigetek 100%Zimbabwe 100%
Szamoa 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Szingapúr 67%Nicaragua 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Írország 62%Finnország 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Elvált apák,apuk,édesapák

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

« Első   « Elöző  1 2 [3] 4 5 6 Következő»   Utolsó »
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2010-05-05 17:00:49
Tisztelt Fórumozók! Érdeklődéssel ismét elolvastam az itt írtakat. További szép napot kívánok!
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-04-24 21:01:03
Gyerek rablás?nyílvános tetűírtás?ezt tudod Seer Árpád semmi mást.Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2010-03-19 20:32:56
Tisztelt Fórumozók! Elolvastam. További szép bapot.
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-03-19 17:34:58
Szép és jó,hogy végre egy olyan ember is rá talált ezekre a fórumokra aki nem fogadatlan prokátor,hanem a saját bőrén tapasztalta,hogy milyen ember valójában Seer Árpád. De sajnos ennek az lessz a vége,hogy mindkettőnket beperel becsület sértésért,és bünszövetségért. Ez a jogban olly jártas dugulás elháritó'mester'.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi István, 2010-03-17 17:47:00
Hoppá elfelejtettem közölni hogy én Marosi István vagyok akinek két lányát eddig Árpád 'nevelte' de többé nem megy a közelükbe ez biztos.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi István, 2010-03-17 17:21:19
Nos hát kedves Seer-Biter páros tájékoztatásul közölném,hogy Czrenner úr pártján állok mert tudok ide linkelni akár üzeneteket is amelyeket mint jó apukák és anyukák írtatok ti! A gyermekek kihasználása és testi lelki megtörése az gyermeknevelés???? mindenre van bizonyítékom,nem beszélek a levegőbe,az ilyen embereknek még állatot nevelni sem hagynék nem-hogy gyermeket.Találkozunk a bíróságon.
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2010-01-28 22:09:19
Folytatnam egy idezettel:..'Senkit sem kenyszerithetunk arra,hogy szeressen.Senki,hogy neszeressen.Senki bajan nem segithetunk,ha keptelen a szeretetre.A 16 evi hazzasagom tapasztalatat szeretnem veletek megosztani....jo kis tanultsag lesz mindenki szamara,akik hasonlo hocipobe bugdacsolnak,az elet,kegyetlen,elore lathatatlan, kiszamithatatlan csapdajaba.17 evvel ezelott,1992-ben itt Amerikaban,$4000 dollaros fizetesem,autom,magabiztos,szeretetre-me josagos,BOLDOG,FUGETLEN,FIATAL ASSZONY voltam,soha eletemben nem torekedtem,hogy perfekt legyek es a korulottem elo emberek elvarasait kovessem,hogy nehogy megszoljanak,eliteljenek...AZT SZOKTAM MONDANI EGYEDUL SZULETTEM ES EGYEDUL HALOK MEG,hogy jot vagy rosszat csinaltam eletem soran,itt a foldi eletemben? EGYEDUL ISTENNEK VAN JOGA ROLLAM,vagy rollatok ITELKEZNI...../ ki mit mondot rollam az nem az en gondom volt,mindenkit ugyfogadtam el amilyen es foleg kerultem azok a szemelyek tarsasagat akik szeretek pletykalni / A csaladom ahol felnottem 19 eves koromig a peldamutato,oszinte szuleimtol tanultam,eletem utolso perceig,halas vagyok ezert ISTENEK...a szulok AZ EGI-ISTENI AJANDEK,AZ IGAZI FOLDI-OROKSEG....a penz es a tobbi csak kiegeszito disz az emberi eletben...ezt jobb ha tollem tudjatok.!!!!
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2010-01-28 21:01:01
Szeretnek bemutatkozni,Erdelyben szulettem,/ Romaniaban / 1100 eves OSI-MAGYAR-SZEKELY csaladban.Ket szereto szulo legelso szulotkent,1950-ben,akik megtanitottak az elet osszes gondjaira,a tulelesre,a normalis EMBERI-KAPCSOLATRA.Az emberek akik korulottem elnek,azok TISZTELETERE,szeretetere.SZERETNI ES TISZTELNI AZT A FERFIT AKIT VALASZTOTTAM.Szeretni es tisztelni a ferjem szuleit,testvereit,a ferjemhez tartozo osszes rokonsagot es egyutt fontartani es segiteni azt a nagy csaladot,hogy a GYULOLET NETUDJON FESZKET RAKNI....aprilis 16-an lesz 21 eve,hogy Amerikaba,erkeztem,mivel Edesapam itt halt meg San Franciscoban,56 evesen.Nefelejcs viragot es ibolyat hoztam a HARGITAROL. A 60-dik szuletesnapom lesz februar 18-an,de elhalasztom a megunepleset mivel a mai korulmenyek,beleszolnak.2011 oktober 11-ere mivel a hugom akkor lesz 60 eves O Canadaban el.A hugomnak es nekem sosem volt gyerekunk../ Ma,ha valaki megkerdezi miert nincs gyerekem,csak anyit valaszolok,hogy legeloszor a ferjeimet kellett felneveljem es sajnos kiszaladtam az idobol.....*NEM AKARTAM SZULNI MELLE KET KIS HASONLO HULYET,MERT KEPTELENSEG # 3-mal kuszkodni ebben a rovid kis eletemben,a kemeny munkahelyel parhuzamosan....EGYIKROL LE KELL MONDANI.....soha nem bantam meg ezt a valasztasom. / A ferjem Laszlo / 4 csodaszep lanya van,akik Magyarorszagon elnek, 6 csodalatos unoka / Nekem a masodik hazassagom, es a 4-dik felesseg szerepet toltom be / ilyen hasonlo helyzet,csak az ARAB-HAREMBEN letezik / A ferjem Magyarorszagon van december 28-attol a sziv-osztalyon,../ az orvosok lemondtak,rolla januar 4-en O az eleteert kuzdott / Ma jobban van,/ hala Istennek / hamarosan haza koltozok es minden kedves Optimista klubtagot meghivok a 60 szuletesnapomra 2011 Oktober 11-ere....e par szoval szeretnem zarni ezt a rovid hozzaszolast.....ISTEN ALDJA MEG AZ VILAGON ELO OSSZES EDESANYAT, EDESAPAT ES GYEREKEITEKET,NAGYON NEHEZ ELETET VALASZTOTATTOK MAGATOKNAK.....ebben a konyortelen,anyagias,emberhez nem melto vilagunkban.
Elvált apák,apuk,édesapák, Horvath Monika Maria, 2010-01-28 19:02:53
Boldog Ujevet kivanok minden Edesapanak,a foldkereksegen es az Edesanyaknak.Ezzel a gondolattal kezdenem az UJEVET....'Mindenki elete egy elore megirt forgatokonyv,a szuletesunk pillanataban a kezunkbe adjak,csak tollunk fug,hogy milyen szerepet valasztunk magunknak.Az a szomoru,hogy csak akkor jovunkra,hogy milyen hulye szerepet valaltunk magunknak amikor a fuggony legordul../ mert megoregedtunk.../ Van akit tapsolnak,mert jol szerepelt,van akinek szobrot allitanak meg eleteben,de halala utan ledontik es mindenki lekopi...Van akit meg 6000 ev utan sem tudnak elfeledni es meg a szobor titkat ma sem tudjak megfejteni.
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2010-01-11 15:23:16
Kedves Árpád, :-) Azt hiszem nem kell több!
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2010-01-11 14:57:33
Tisztelt Rózsahegyi Márk! A kérdésem: Ön szerint? Üdvözlettel Seer Árpád
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-01-11 11:18:10
Gondolom a válaszod a szokásos aroganciával telt:) Egyébként csak közölném,hogy a 3 hónap,eddig 5-re emelkedett,mert már két hónapja megszületett az itélet,de szokásodhoz híven te még mindig nem jelentkeztél a láthatás végett. Szép napot:)
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2010-01-05 14:59:20
Tisztelt Fórumozók! Új év új küzdelem. A Siófoki Városi Bíróság öt év pereskedés után alapos ok nélkül és törvényi háttér nélkűl már csak határozatlan három hónapra tiltotta el két gyermekemet (három és négy évesek) a testvérüktől illetve a vele való találkozás lehetőségétől. Válaszomat megküldtem a Legfelsőbb Bíróságnak címezve. További szép napot kívánok! Árpi
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-12-23 21:53:52
Kellemes Karácsonyt és Boldog, eredményekben gazdag Újévet kívánokmagam és a családom nevében is! Árpi
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-10-26 19:46:13
Tisztelt Fórumozók! Köszönöm társamnak Gyöngyinek, hogy kiáll mellettem. És még egy gondolat: Az internet közösségi oldalai és fórumjai arról szólnak, hogy amit tudatni kívánunk másokkal azt itt közzé tehetjük. Azzal a nyílvávaló szándékkal miszerint témánkat minél többen láthassák. Üdvözlettel Árpi
Elvált apák,apuk,édesapák, Biter Gyöngyi, 2009-10-26 06:58:36
Kedves Fórumozók! Az éremnek három oldala van. Ezért csak annyit fűznék hozzá, hogy az Árpival való öt év együttélés nagyobb megismerését tette kehetővé, mint aki hallott vagy olvasott róla. És bár lehet, hogy Czrenner Imrének ez nem tetszik, de Árpi értékes ember, mint apa, mint szakember és társként is. Árpi nyitott arra, hogy volt feleségével Mónikával békés és akár peren kívűli egyeszségben zája le múltját. Azonban tisztességtelen megalkuvásba nem fog belemenni. Azért kíváncsi lennék rá, hogy Árpi és két közös gyermekünk miért nem találkozhatnak Imre nevelésében lévő Dorottyával még az Interneten és telefonon se. Vagy éppen a bizonyítékok ellenére miért pártólják a bíróságok és a helyi családsegítők annyira Mónikát. Vagy az is érdekelne, hogy Mónika a természetbeli tartás lehetőségétől miért zárkózik el, hiszen amennyiben biztosítaná a kapcsolattartást úgy ruha, cipő, játék stb. melyet Árpi és én is megadnék Dorottyának szerintem elhanyagolható nem lenne. Kellemes fórumozást kívánok Gyöngyi
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2009-10-25 18:17:15
A lejárató kampányt az Árpika kezdte,folyamatos bírosági perekkel egyetemben,és bár gyermekeiteket eggyütt nevelitek,remélem ,még a te gyermekidet nem bántalmazta,nem fogott rájuk fegyvert,és gondolom még véletlenül sem találta ki ,hogy add a sajátjaidat másnak,és csak a közös gyermekeiteket neveljétek eggyütt.Más részről az Árpád hazugsággal vádol,bár én soha nem írtam olyat,amit ő maga nem írt le vagy nem mondott bírosági jegyzőkönyvbe.Én sikeressen végig olvastam minden beadványt,és jegyzőkönyvet,amit írtam azt Árpád kijelentette.És ha Árpádot annyira érdekelné a kislány,akkor nem 50-ft gyerektartást fizetne,nem csinálna kirakat pert az élettársával,hogy a közös gyerekekre fizzesen tartásdíjjat,akiket eggyüt neveltek,majd nem jönne a másik bíróságon azzal a butasággal.hogy jelenleg Árpika van gyesen,és a lista mégcsak most kezdődne.De volt egy okos ember akinek igazat kell adni,és ezt a továbbiakban nem itt,hanem egy teljesen más fórumon kell elő adni.Még egy gondolat,Árpád ha minden áron fényezni szeretnéd magad,azt tedd meg azzal,hogy nem zaklatod,sem a családomat,sem engem,és akkor talán én is le szálok róllad,értem ezt az alatt,hogy nem vagyunk kiváncsiak arra,hogy 2-3 naponta meg nézd adatlapjainkat,és megjegyzéseket tegyél.
Elvált apák,apuk,édesapák, Biter Gyöngyi, 2009-10-24 22:32:13
Kedves Rózsahagyi Márk! Nekem a párom Árpi. Mónika, Imre élettársa nekem jót tett. Hiszen, ha nem űzi el Árpit akkor én soha nem kerülök össze vele. Már öt éve együtt élünk és egymásiránti szeretetünk és kölcsönös tiszteletünk megmaradt. Két nagylányom egyszer találkozhatott Dorottyával Árpi kislányával. nagyon aranyosnak tartották és egyből testvérüké fogadták. Azóta Árpival két közös gyermekünk is született. Mónika már több mint öt éve elhatárólja Dorottyát. És mindent megtesz azért, hogy nehogy a testvérek megismerhessék egymást. Árpit szüntelenűl próbálja lejáratni az interneten, a bíróságokon, stb. Közben pedig mit sem törődik közös gyermekük lelki fejlődésével. Szerintem nálunk az a kislány sokkal jobb helyen lenne, mint az anyjánál. Nem szólva arról, hogy a degenerált lekivilágú hőnszerető nevelőapuci Czrenner Imre kizárt, hogy egy kislány elméjére építően hatna. Részemről én egyetértek Árpival és mindenben támogatom ami gyermekeink javára válik. Kellemes fórumozás és jóegészséget kívánok Önnek és olvasóinknak. Gyöngyi
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2009-10-24 09:59:18
Kedves Árpád, Ismerek olyan apát, aki minden lehetőséggel élve bizonyította igazát. A gyermeke felnőtt, és ma már nem kiváncsi rá. Ezzel nem azt mondom, ne küzdjön Önmagában azért, hogy láthassa gyermekét, hanem van egy pont amin tullépve már nem építi, hanem rombolja a kapcsolatot. Ezt fontos tudnia, ha a hátralévő 80 évben szeretné ha gyermeke megtalálná Önnel a szót. Sokszor mondják az apáknak küzdjenek, de hát az ajtón kivül maximum az időjárással lehet küzdeni, kialakítani emberi kapcsolatot sajnos nem lehet. DE eljön az idő, amikor a gyermek nagy lesz, nem függ a szüleitől, és akkor kell Önnek és minden hasonló sorsban lévő apának ott lenni, és segítőjobbot nyújtani. Lehet mindenkit mindenért hibáztatni, de ha eljön a pillanat, senkit sem hibáztathatok, hogy igy-vagy ugy döntöttem. Legyen szép és derűs a napja!
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-10-23 18:53:27
Tisztelt Márk! Az ellenségét és a barátját megválogatja az ember. Sőt míg a barátok együttesen addig az ellenségek egymás ellen harcolhatnak egy közös célért. Köztem és Imre között van egy konfliktus. Ami abból fakad, hogy Imre maradéktalanul mindent elhisz élettársának aki történetesen az én volt feleségem. Ez nagyon lovagias cselekedet lenne, ha mögötte igazság is lenne. Ezért mi nem vagyunk ellenségek és barátok sem. Viszont a valótlanságok sértik becsületemet és családom becsületét egyaránt. Valamilyen szinten kénytelen vagyok ezekre reagálni, mert még bebeszélik maguknak, hogy ők az igazság bajnokai, valamint, hogy félek tölük. Erről szó sincs viszont amitől ők retegnek azaz, hogy a kapcsolattartást sikerűl a nevelésükben lévő gyermekemmel kialakítani és hogy elperelem tőlük. És ebben optimista vagyok és sikerűl. Szép napot kívánok Önnek és minden Fórumozónak!
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2009-10-23 08:45:44
Kedves Árpád, Csak egy dolog nem világos számomra, ha ledobja Imre a kesztyűt maga miért veszi fel, és dobja vissza az 'arcába'? Nem lenne nagyvonalu gesztus, ha azza is bizonyítaná 'másságát', hogy Imre példát lásson Önben, és akkor ebben is lesz változás. Imre is szenved, Ön is szenved, talán a 'közös' lányuk is szenved. Ha maguk miatt nem, akkor legalább miatta, probálják meg emberként és nem ellenségként kezelni a másikat. Mit érnek ezzel el? Ha a lányuk olvassa a lenti bejegyzéseket mit fog gondolni? Folyamatosan bántják egymást. Ne várjanak a holnapra, hogy a másik majd meglépi, legyen Ön az első. És higgye el tapasztalatból tudom, fantasztikus lesz a változás. Mi az első lépés? Amit eddig negatívat mondtak, holnaptól ne mondják! Erősítség meg a pozitívakat! Hiszen ne a különbségekre, hanem azonosságra 'vajazzanak'. :-) Legyen szép és derűs a napjuk!
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-10-23 06:28:26
Tisztelt Fórumozók! E rövid szócsatából is kitünik,hogy olyan embereknél, mint volt feleségem élettársa /Czrenner Imre/ nem a józan ítélőképesség és megértés vezérli cselekedeteit, hanem a birtoklási vágy és a javak erővel való megszerzése. Valamint értelmi szintje gátat szab annak, hogy esetleg nyitott legyen arra, miszerint más igazát kellene mérlegelnie, és megfontolnia, mint amibe eddig hitt. Megnyilvánulásaiból, fórumbeli megjelenéséből kitúnik, hogy a problémákat inkább erővel és durvasággal próbálja kezelni, mint megértéssel. És igazának akár más megsértésével és hazudozással próbál érvényt szerezni. Példa erre, ahogy próbálja családomat és becsületemet lejáratni itt a fórumon és egyébb internetes helyeken. Ugyanakkor Nevelésében lévő kislányomat minden ezközzel igyekszik volt feleségemmel elhatárolni tölem és családomtól. És így válnak a PAS elidegentő minta szülőkké. Igazságukat a bíróság adja és nem pedig az, hogy igaz módon élnek és nem hazudoznak saját maguknak szűkebb és tágabb környezetüknek. És elnézést, hogy ismétlem magam, de én a magam részéről befejeztem a Czrenner Imrével való szócsatát, mivel nem vezet sehova sem, mind addig amig az a fórum olvasókira vagy Czrenner Imrével való /Lányom általi/ kéretlen kapcsolatomra építőleg nem hat. Üdvözlettel Árpi
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-10-22 20:19:34
Jó tükör vagyok.
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2009-10-22 09:07:58
Még jó,hogy van önkritikád!
Elvált apák,apuk,édesapák, Seer Árpád, 2009-10-22 06:53:52
Tisztelt Fórumozók! A munka nemesít. De nem mindenkit. És az észt sem mindenkinek egyformán osztotta Isten. Üdvözlettel Árpi
« Első   « Elöző  1 2 [3] 4 5 6 Következő»   Utolsó »

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások