ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Elvált apák,apuk,édesapák

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

Elvált apák,apuk,édesapák, , 2012-08-13 08:42:36
----------------
1) Nagyon szeret
----------------

A kisgyerek meséli lelkendezve:
- Tudod, a mam√°m nagyon szeret engem.
- Ezt mibŇĎl gondolod?
- Abból, hogy a papáimat mindig cserélgeti, engem viszont megtart!
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-06-24 06:32:37
Tisztelt Fórumozók!
MegfelelŇĎ elŇĎk√©sz√≠t√©s ut√°n 2006-ban hat√°lyba l√©pett az a jogszab√°ly miszerint gyermek elhelyez√©si √©s kapcsolattart√°si perekben a m√°sodfok√ļ b√≠r√≥s√°g helyben hagyja az elsŇĎfok√ļ b√≠r√≥s√°g √≠t√©let√©t √ļgy azon a LegfelsŇĎbb B√≠r√≥s√°g nem v√°ltoztathat.
Esetemben ennek azaz √©rdekess√©ge, hogy a kapcsolattart√°s megv√°ltoztat√°s√°ra beny√ļjtott keresetemet k√∂zel egy √©v t√°rgyal√°si idŇĎszak ut√°n a b√≠r√≥s√°g elutas√≠totta, de kapcsolattart√°st nem hat√°rozott meg. Hat√°lyos √©s jogerŇĎs kapcsolattart√°si k√∂telezetts√©ge, volt feles√©gemnek, melyet biztos√≠tania kellene nevel√©s√©ben l√©vŇĎ k√∂z√∂s gyermek√ľnkkel, jelenleg nincs. Ugyanis a m√°sodfok√ļ b√≠r√≥s√°g ezt helybenhagyta. B√°r a per fel√ľlvizsg√°lati k√©relemben ezt jogszab√°lys√©rt√©sre hivatkoz√°ssal a LegfelsŇĎbb B√≠r√≥s√°gra jeleztem, de nem t√°rgyalhatja.
Javasolom a kapcsolattart√°si √©s gyermek elhelyez√©si √ľgyekben a 2006-ban √©letben l√©ptetett jogszab√°ly hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©s√©t √©s a LegfelsŇĎbb B√≠r√≥s√°g d√∂nt√©si jog√°nak helyre√°ll√≠t√°s√°t. Valamint csal√°djogi perekben az √≠t√©letek √©s v√©gz√©sek v√©grehajtat√°s√°t a LegfelsŇĎbb B√≠r√≥s√°g fel√ľgyelete al√° helyezni!
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2011-04-27 15:53:19
Lenne egy javaslatom az olvas√≥knak (m√°soknak is) akiknek sz√ľks√©g√ľk lenne √©vente 50-80 ezer forintos garant√°lt megtakar√≠t√°sra.

Segítene a családnak, de a megtakarításból adhatna az optimisták alapítványának is.
Itt vagyok el√©rhetŇĎ:
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-04-24 20:27:39
√Āldott √©s b√©k√©s H√ļsv√©ti √únnepeket k√≠v√°nok minden kedves f√≥rumoz√≥nak!
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-03-02 17:47:49
Imre te egy g√©niusz vagy. M√©g az √≠t√©letet is kiolvastad a betŇĪkbŇĎl. Olvastam m√°s f√≥rumokon, hogy a kapcsolattart√°s √©rdek√©ben elmentetek t√∂bb csal√°dseg√≠tŇĎbe. Csak azt nem √©rtem, hogy a gyereket mi√©rt hagyt√°tok otthon. Ha pedig vitt√©tek, hogy velem √©s a testv√©reivel tal√°lkozhasson akkor engem mi√©rt nem √©rtes√≠tettek m√°r 7 √©ve? √Čs itt ne hivatkozzatok a 6 √©vvel ezelŇĎtti szak√©rtŇĎi v√©lem√©nyre amely alapj√°n nektek kedvezve √≠t√©lkeznek az elj√°r√≥ b√≠r√≥k. Hiszen az okafogyott√° v√°lt egyr√©szt, m√°sr√©szt az eltelt idŇĎ is bizony√≠totta, hogy az abban foglalt felt√©telez√©sek nem nyertek bebizony√≠t√°st.
Megjegyzem a legut√≥bbi t√°rgyal√°sokon vitattuk, az elŇĎzŇĎ √≠t√©letet, de azt a kereset elutas√≠t√°s√°val egy√ľtt a b√≠r√≥s√°g nem hagyta helybe. K√∂vetkez√©sk√©ppen hi√°ba utas√≠totta el a b√≠r√≥s√°g a keresetemet csak az abban foglalt √°ltalam elŇĎterjesztett kapcsolattart√°si aj√°nlat maradt √©rv√©nyben. Ugyan k√©rtem a LegfelsŇĎbb B√≠r√≥s√°gt√≥l a perfel√ľlvizsg√°latot de ezzel az √©rv√©nyben l√©vŇĎ aj√°nlatom a d√∂nt√©s√©ig hat√°lyos. Teh√°t mikor hozz√°tok √°t a Dorotty√°t vagy mikor mehet√ľnk √©rte?
Tov√°bbi sz√©p napot! √Ārpi
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2011-02-26 20:12:44
Ne a sorok k√∂zt pr√≥b√°lj olvasni,hanem a bet√ľket olvasd √∂ssze,√©s m√°ris f√©ny der√ľl arra,hogy milyen it√©let sz√ľletett.
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-02-26 14:49:09
A Somogy Megyei B√≠r√≥s√°g keresetemet elutas√≠totta √©s helyben hagyta az elsŇĎfok√ļ Si√≥foki V√°rosi B√≠r√≥s√°g √≠t√©let√©t amely √≠t√©let nem tartalmazott √≠t√©letet. K√∂vetkez√©sk√©ppen ilyenkor mit kell betartani?
Tov√°bbi sz√©p napot √Ārpi
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-02-12 17:35:11
Ez évben beléptem a 7. évbe, hogy kislányomért pereskedek.
2011. február 10-n volt a Somogy Megyei Bíróságon a tárgyalás.
folyt. köv.
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2011-01-01 16:43:36
Eredményekben gazdag és sikeres boldog Újévet kívánok a fórum olvasóinak!
Elvált apák,apuk,édesapák, , 2010-12-30 21:18:15
B orong√≥s napok tŇĪnjetek tova,
O kkal szomor√ļ ne legy√©l soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erŇĪs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G √ļzsb√≥l szabaduljanak a k√©pzelet sz√°rnyai!

√ö j √©vet hozzon a nesztelen iraml√≥ idŇĎ,
J √∂jj√∂n m√°r a r√©g v√°rt, csod√°latos j√∂vŇĎ!

√Č vek ha m√ļltok, ha elsz√°lltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K er√ľlj√∂n betegs√©g, b√°nat messzire,
√ć rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
√Ā lnok szavak t√∂bb√© ne b√°ntsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K √≠v√°nom neked, legyen 365 sz√©p √ľnneped!

Hozzon az √ļj √©v √∂r√∂mbŇĎl v√©gtelent,
szeretetbŇĎl √∂nzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"√öj √©v, √ļj √©let.
√öj √©rv, √ļj m√©rleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az √öj√©v, √ļj j√≥t hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha √ļj j√≥t nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2010-12-24 18:46:30
√Āldott √©s B√©k√©s Kar√°csonyt K√≠v√°nok a f√≥rum olvas√≥inak!
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-11-18 20:15:38
:)
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2010-11-17 20:17:02
T√≠z h√≥nap peresked√©s (kapcsolattart√°s t√°rgy√°ban) ut√°n az eredm√©ny ugyan az mint t√≠z h√≥nappal ezelŇĎtt. Nem tal√°lkozhatom tŇĎlem k√ľl√∂n √©lŇĎ kisl√°nyommal Dorotty√°val.
Ez azért nem teljesen igaz.
Az eljáró bíró volt feleségem aktuális élettársát (Czrenner Imrét) a z utolsó tárgyaláson kinevezte dr. Czrenner Imrének. Gratulálok a kinevezésének. Magamnak is ugyanis általam lett doktor.

További kellemes fórumozást kívánok!
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2010-06-06 09:02:00
Egyetértek.
Elvált apák,apuk,édesapák, Horvath Monika Maria, 2010-06-04 20:10:24
Kedves Optimista hozzaszolok itt most nem a magyar helyesirasi vizsgan vagyunk ezt megtettuk egy jo par evtizeddel ezelott.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi Istvánné Erzsébet, 2010-05-21 08:14:20
Na most ebből el√©g lehetne!Leszerepeltetek pen√©szről lehetne mit vit√°zni!Mit mondott neked az int√©zm√©ny vezető a gy√°m√ľgy√∂n te nem vagy anya ,ezt bizony√≠tottad az este is mikor Bogival besz√©lt√©l ,elmondta!!!!Ne aPistivel foglalkozz√°l mert r√©gen a nevelő otthonba lenn√©nek a l√°nyok ha ő nem vette volna mag√°hoz őket!!A l√°that√°sr√≥l ,annyit,hogy emberi m√≥don k√©ne m√°r besz√©lni,nem √Ārpik√°nak hanem neked!!Nem vagyunk vad√°llatok!!!!!De ez tűrhetetlen amit ti meg engedtek magatoknak!vagy r√°tok nem vonatkozik semmilyen t√∂rv√©ny?Ink√°bb sz√©gyeln√©d,magad hogy a retek√©rt vett√©k el a le√°nyaid!!!
Elvált apák,apuk,édesapák, Biter Gyöngyi, 2010-05-21 07:51:09
Arr√≥l besz√©lhet√ľnk, hogy ki ugr√°lt a kapunak. A Bogi otthon volt l√°ttuk. Te nem v√°ltozt√°l meg √©s főleg nem el√∂ny√∂dre. Neked a csal√°d olyan, mint katonas√°gnak a disszemle. Megmutatja milyen sz√©pek ugyanakkor a val√≥s√°g a k√©pzett gyilkol√°s. Mit tettem, teszek √©s tenni fogok a csal√°dom√©rt? El√∂szőr is otthont van nekik. Ahol rendszeresen √©tkeznek. Tiszt√°n tartom őket, m√©g akkor is ha esetleg nem tudok elpakolni vagy a nem haszn√°lt t√°rgyakat kiv√°logatni √©s elsz√°ll√≠tani. Vagy √©ppen a h√°ztart√°si munk√°kat ell√°tni. Rendszeresen megy√ľnk csal√°di, bar√°ti √©s k√∂z√∂ss√©gi programmokra. K√ľl√∂n ker√©kp√°rjuk van sz√°m√≠t√≥g√©p k√ľl√∂n a Vikusnak. K√ľl√∂n √°gyuk van √©s √≠r√≥asztaluk. Az udvarban van hinta, homokoz√≥, csuszda. √Čs neked b√°r mennyire f√°j√≥ dolgozom. Meg van az √©tel a fűt√©s, k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k rendezve, m√©g akkor is, ha esetleg elcsuszna a befizet√©s. Tyukot, lib√°t stb-t tartunk, kiskertet művel√ľnk.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi István, 2010-05-21 06:47:35
1.Any√°m ment ki mert √©n felmentem a Bogi el√©,siettem haza mert hallottam,hogy √Ārpika ugr√°l a kapu tetej√©re TŰzv√∂r√∂s fejjel.Sajn√°lom hogy nem √©rtelek ott. 2.te m√°r nagyon r√©g nem ismersz engem,lehet a Bartosra kelllett volna sz√°nnod azt az időt. 3 te k√©rted a havi 1 kapcsolattart√°st nem √©n. 4.√Čn a p√©nz√©rt m√©g any√°d is azt hireszteli hogy az a baj hogy havi 70-ezret vettem ki a zsebedből. Tal√°n elk√©ne menni dolgozni,persze előbb otthon tegy√©l rendet, √©s azt ird ide mit teszel a gyerekeid √©rdek√©ben.
Elvált apák,apuk,édesapák, Biter Gyöngyi, 2010-05-20 21:34:15
A kaputokba √©n rugtam. Te pedig any√°d k√ľlted ki √©s az ajt√≥t magadra h√ļtad √©s nem sz√°m√≠tott az sem, hogy milyen pen√©szes. √Čs te mit tett√©l? Val√≥tlans√°gokat hiresztelsz saj√°t l√°nyaidr√≥l, megal√°zod őket √©s mind ezt a p√©nz√©rt. Te szeretetet csak az alkoholnak tudsz adni. √Čs te mit fogsz tenni bev√°ltod a fenyeget√©sedet √©s lerugod a fejem? Tal√°n nem k√©ne az agyadat j√°tszani. Csellel kiemeltetted a l√°nyokat a csal√°db√≥l. a kapcsolattart√°st nem biztos√≠tod a b√≠r√≥s√°gi √≠t√©let √©s a v√©gz√©s ellen√©re sem. Folyamatosan r√°galmazol √©s persze okiratot is hamis√≠tott√°l, csalt√°l a gyerektart√°ssal. √Čs sz√°momra a legsz√∂rnyűbb, hogy √©letemből r√°d elvesztegettem 12-√©vet. Ezt pedig √©n √≠rtam √©s rajtad k√≠vűl a billentyűzetet is ismerem.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi István, 2010-05-20 11:38:33
√Čs mit fogsz tenni a kapu rugdos√°son kiv√ľl megint feljelentesz? T√©ged nem szabad gyerekek k√∂zel√©be engedni,ez a mag√°nv√©lem√©nyem √©s ennyi.
Elvált apák,apuk,édesapák, Marosi István, 2010-05-20 11:36:08
Tisztelt √Ārp√°d megtenn√©d ugyanezt ir√°nyomban? Ide√≠rn√°d hogy mit tett√©l a gyermekeim √©rtelmi,√©rzelmi,erk√∂lcsi fejlőd√©s√ľk ir√°ny√°ban???? Azon kiv√ľl hogy,fenyegetted,dolgoztattad,felpofozta n√©lk√ľl elvitted...stb. estig sorolhatn√°m
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2010-05-19 22:00:36
Tisztelt Imre! Ez a f√≥rum nem arr√≥l sz√≥l, hogy m√°sokat, hogyan romboljunk le. √Čn teljesen tiszt√°ban vagyok magammal √©s t√©ged pedig nem ismerlek tulajdonk√©ppen, K√∂vetkez√©sk√©ppen √≠rni sem k√≠v√°nok r√≥lad. Ezt a f√≥rumoz√°st most is az√©rt tartom sz√ľks√©gesnek, hogy olyan embereknek seg√≠thessek, akik gyermek√ľktől hasonl√≥ okok miat mint √©n elidegenedtek. K√∂vetekez√©sk√©ppen √©rdeklőd√©ssel olvasom az ilyen jellegű leveleket. Amit v√°laszk√©nt √≠rt√°l jelen f√≥rumon nem √©p√≠tő jellegű, nem mond semmit √©s sehova sem vezet. A f√≥rumoz√≥k joggal elv√°rj√°k tőled is, hogy mi az amit tett√©l, teszel √©s tenni fogsz a nevel√©sedben l√©vő gyermekem √©rdek√©ben. Tov√°bbi sz√©p napt k√≠v√°nok!
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-05-19 20:14:10
Keresd meg: K.Dr.Honthy Kinga Klinikus szakpszichol√≥gus i√ľ.szak√©rtő Budapest 2005.6.19 R√°d n√©zve m√©g mindig √©rv√©nyes szakv√©lem√©ny√©t,javaslat√°t a b√≠r√≥s√°g fel√©. Ui:szerintem az √°llapotod az√≥ta csak romlott.
Elv√°lt ap√°k,apuk,√©desap√°k, Seer √Ārp√°d, 2010-05-19 19:48:59
Tisztelt Imre! A mpndt√°k ideje lej√°rt. Mindenhol. Amennyiben bizony√≠t√©kod van ellenem nyugodtan tegy√©l feljelent√©st. Egyben ez k√∂teless√©ged is. Az amiket leirsz r√≥lam az pedig √ľres szavak. Szeretn√©m l√°tni azokat a t√©nyeket √©s bizony√≠t√©kokat amit te √©s M√≥nika tettetek Dorottya jogai√©rt √©s azt, hogy hogyan biztos√≠tott√°tok a kapcsolattart√°st. De mivel ennek ellenkezőj√©t tapasztalpm igen is vesz√©lyeztetitek a kisl√°ny lelki fejlőd√©s√©t. Ami a Tam√°si B√≠r√≥s√°gon t√∂rt√©nik az nem tartozik r√°d √©s t√©ved√©s ne ess√©k a te √°ltalad k√©pviselt √ľgyet nem erős√≠tik. Egy√©bbk√©nt gondolkodtam a dolgon √©s a kapcsolattart√°si keresetemet m√≥dos√≠tom √©s k√©rni fogom Dorottya elhelyez√©s√©nek megv√°ltoztat√°s√°t. Tisztelettel Seer √Ārp√°d
Elvált apák,apuk,édesapák, Czrenner Imre, 2010-05-19 16:56:33
Tamási Városi Bíróság 4.20.153/2010/24.szám 8-9. oldal alaposan olvasd el mielött feljelentgetsz.Nekem is megvan.

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok