optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Örömteli pillanatok

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

Örömteli pillanatok, , 2010-12-30 21:19:04
B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Hozzon az új év örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"Új év, új élet.
Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az Újév, új jót hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha új jót nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Örömteli pillanatok, , 2009-11-14 13:32:42
A tárgyalások lezárultak és hivatalosan eldőlt, hogy november 14-én – a vendéglátók szövetségének honlapja szerint Gentben – Belgium – Magyarország barátságos mérkőzésre kerül sor. A szombathoz két hétre esedékes találkozóra Erwin Koeman szövetségi kapitány a hét második felében jelöli ki bő keretének tagjait. Leendő ellenfelünk a FIFA legfrissebb világranglistáján (amelyen mi ötvenedikek vagyunk) a 68. helyen áll, vb-selejtező csoportjában a spanyolok, a bosnyákok és a törökök mögött a 4. helyet szerezte meg 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 6 vereséggel, utolsó hazai találkozóján (október 10., Brüsszel) 2-0-ra verte a török együttest. A belgák szövetségi kapitánya október 1-től az a holland Dick Advocat, aki korábban három évig a Zenit Szentpétervár szakvezetője volt.
Örömteli pillanatok, , 2008-08-17 10:06:02
Egy Adj többet, mint amennyit elvárnak tőled, és ezt örömmel tedd. Kettő Akármihez fogsz, szenvedéllyel csináld végig. Három Harapd el szavaid, ha kritizálni akarsz, de a dicséreteket a tetőről is kiáltsd. Négy Mikor azt mondod Szeretlek, érezd komolyan. Öt Mikor bocsánatot kérsz, nézz az illető szemébe. Hat Bízzál az emberekben, de láss keresztül a hímezett hazugságokon. Hét Te egyedüli lélek vagy, aki valamiben a legjobb a világon, ezért bízzál magadban és találd meg azt a valamit, ami lekötelezve az emberiség javát szolgálja. Nyolc Sose nevesd ki senki álmait. Akinek nincs álma, annak nincs is sok mindene. Ha te az emberekben magadat is megismered, az a te lelki biztonságodat fejleszti. Kilenc Szeress mélyen és szenvedélyesen. Akkor is, ha fájdalmas lehet a szakítás, ez az egyetlen módja annak, hogy teljessé tedd az életed. Tíz Nézeteltérésben küzdj becsületesen - gúnyolódás nélkül. Tizenegy Ne ítélj el senkit a rokonain keresztül vagy az első benyomásból. Tizenkettő Tanulj mások hibájából. Tizenhárom Ha valaki kérdez tőled valamit, amire nem akarsz válaszolni, mosolyogva kérdezz vissza: miért akarod ezt tudni? Tizenégy Jusson eszedbe, hogy a nagy szerelem és a nagy siker nagy rizikóval jár. Tizenöt Az igazságot és a kegyelmedet soha ne hagyd el, akaszd e kettőt nyakadba, hogy mindig és mindenhol a szíved közelében legyen. Tizenhat Ha vesztettél, ne veszítsd el a tanuláságot is. Tizenhét Jusson eszedbe a TTF. Tisztelet magad iránt, Tisztelet mások iránt, és Felelősség a saját tettedért. Tizennyolc Ne hagyd, hogy egy kis nézeteltérés tönkretegyen egy nagy barátságot. Tizenkilenc Amint rájöttél, hogy hibáztál, igyekezz azt kijavítani. Húsz Mosolyogj, miközben felveszed a telefont. A hívó érezni fogja a hangodból, hogy jó szándékkal gondolsz rá.
Örömteli pillanatok, Móra Anikó, 2008-05-13 19:42:33
Én annak örülök,hogy rátaláltam erre a klubra irtó érdekes dolgokat lehet olvasni itt.
Örömteli pillanatok, , 2007-07-08 06:08:16
mindenkinek köszönöm a névnapi jó kivánságot
Örömteli pillanatok, , 2007-07-04 19:46:52
Csatlakozom Emeséhez!! Nekem is ma van a szülinapom!!Emese!Neked is Boldog szülinapot!!! :))
Örömteli pillanatok, , 2007-07-04 06:49:10
Szülinapom van! :))) Köszi a szülinapi köszöntést és kívánok ezúton mindenkinek boldog szülinapot, aki ma v. mostanában ünnepel! http://www.atitok.cwi.hu/
Örömteli pillanatok, , 2007-05-31 07:16:25
a link nem túl jól sikerült, de össze lehet rakni a váőltozatokból :)))
Örömteli pillanatok, , 2007-05-31 07:15:26
http://angyalsziv.hu/Cikkek/KeP-es-vagy- ra----A-jobbagyfeltekes-rajzolasrol
Örömteli pillanatok, , 2007-05-31 07:15:07
link újra: http://angyalsziv.hu/Cikkek/KeP -es-vagy-ra----A-jobbagyfeltekes-rajzola
Örömteli pillanatok, , 2007-05-31 07:13:41
1 hónapja részt vettem a jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamon... pffffffff, fenekestől felforgatta a látásmódomat és így 1 hónap után (is) kijelenthetem, hogy nagyon kellett már... szívből ajánlom mindenkinek, akit érdekel, hogy milyen is a világ valójában: Cikk a jobbagyféltekés rajzolásról: http://angyalsziv.hu/Cikkek/KeP-es-v agy-ra----A-jobbagyfeltekes-rajzolasrol
Örömteli pillanatok, , 2007-05-24 17:07:58
...'a napom jól indul, a nap is süt, a kedvem is jó'- csak a főnököm mondott fel nekem, aznap délután!... Szöveg: Ünnepélyesen kijelentem, hogy nem vagyok hajlandó feladni azt, amit eddig elértem! Keresem a megoldásokat: Nyitott szemmel és füllel járok. Annyi dolog van, amit még se nem láttam, se nem hallottam. Baksai Gabriella irása.
Örömteli pillanatok, , 2007-03-17 16:54:20
Most nagyon sok dolgot írhatnék a témával kapcsolatban, de a fórum hozzászólásainak elolvasása után... Szóval csak annyit akarok mondani, hogy jó volt elolvasni ezt a topikot, már ez a sok apróság is örömmel töltött el. Köszönöm mindenkinek! :)
Örömteli pillanatok, Balassáné Veres Margit, 2006-11-24 08:32:33
Ma van a szülinapom, amióta elmúltam 40 nem a legvidámabb napjaim közé tartozik. De most mégis mosolygok, nagyon jól esett az Optimista Klub üdvözlő emailje. Köszönöm! :)))))
Örömteli pillanatok, Dancs Jánosné Anikó, 2006-11-23 15:35:35
Ma van a születésnapom, és felköszöntötettek. Ez nagyon boldoggá tett. És új erősítést nyertem veletek.
Örömteli pillanatok, Dancs Jánosné Anikó, 2006-04-29 11:41:57
Nekem ITT és Most a HEELYEEEEEmmm!!! Érzem, az egész testem közöttetek a szeretet és boldogság mámorító érzését árasztja! Nem mondhatm el senkinek, mer félek kinevetének, de itt, elmondom mindenkinek, hogy egyszerüen szerelmes vagyok.!!!! Az életbe, a vidámságba, az örömbe, amelyet most olyan boldogan osztok meg veletek ! Végre, hazataláltam. És köszönöm, hogy megnézhettem a TV1-en 2006. 04. 27. én a klub müsorát, és a vendégek beszélgetését. Mindig elmegyek mindenhova, ha meghívtok. Anikó
Örömteli pillanatok, , 2006-02-22 12:18:33
Érdekes, próbáld ki! Ha félhangosan dúdolgatva megyek az utcán és a szembejövőre rámosolygok, szórakoztatók a reakciók!
Örömteli pillanatok, , 2006-02-22 12:15:27
ÜDV! Ma reggel már hallottam a galambokat, aztán a nap is kisütött, nekem ez már elég energiát adott a napi melóhoz, aztán a délutáni termálfürdés a szabadban, (11 gyerekkel ) jelezte, hogy végre közel a tavasz!! Útjára is bocsátok egy kis jókedvet, vegyen belőle, aki akar!!
Örömteli pillanatok, , 2006-02-20 14:24:12
A PILLANAT VARÁZSA The best things in life are free – az életben a legjobb dolgok ingyenesek. Természetesen közülünk senki nem mondana nemet, ha kedvesünk meg akarna lepni bennünket egy gyűrűvel vagy egy szép nyaklánccal. De a romantika mégis inkább olyan dolog, amit nem lehet pénzért megvásárolni. Olyan pillanatok, amelyben érezzük az itt és most varázsát. Ezért érdemes lenne mindennap tisztáznunk magunkkal, hogy egy nap csupán 1440 percből áll – mindannyiunk számára. Csak az a kérdés, kire és mennyi időt akarunk szánni. A 100xSzép összegyűjtött pár olyan tippet, amelyekkel több romantikát csempészhetünk a mindennapokba. 7 óra Ébredjünk fel 10 perccel hamarabb, és menjünk el egy olyan hely előtt, ahová szép emlékek kötnek. Hunyjuk be a szemünket, és tegyünk fejben időutazást azzal, hogy újra átéljük azt a pillanatot. A lábujjunk körme hegyéig átjár bennünket egy kellemes melegség. Kezdődhetne-e ennél szebben egy nap? 10 óra Idegesítő a suli? Minden olyan józan és komoly körülöttünk? Fújjunk a szünetben egy keveset magunk elé a kedvenc parfümünkből, és idézzünk fel magunkban valamit – az első csókot, az első szexet – ami ezzel az illattal kapcsolatos, ez ugyanis az illattal együtt különösen sokáig megmarad az emlékezetünkben. Egy év múlva is csak nagyjából 20%-ot veszít az intenzitásából. 13 óra Fogjunk egy takarót, egy CD-lejátszót, feküdjünk ki a rétre, és hagyjuk, hogy a minket idegesítő dolgok elszálljanak a felhőkkel. Ezáltal nemcsak sokkal felszabadultabbnak fogjuk érezni magunkat, hanem észre fogjuk azt is venni, hogy a rét sokkal zöldebb, az ég sokkal kékebb, a kedvesünk pedig sokkal kedvesebb. 15 óra A rágógumi-automatából vásárolt gyűrű, amit a kedvesünknek ajándékozhatunk, már igazi klasszikussá vált. De még ennél is romantikusabb az a gyűrű, amit fűből fonunk neki. 16 óra Kapjuk el a kedvest, és üljünk be vele egy igazolványkép-automatába! Viszonylag kevés pénzért elkészíthetitek saját képes love storytokat. Ez olyan ééééédes! 18 óra Biciklitúra másképp. Felülünk a csomagtartóra, és szorosan hozzábújunk. A fülünket a hátához nyomjuk, így minden nevetése, minden szava egyenesen a szívünkig száll. 20 óra Pizza és naplemente. Lehet-e még ennél is szebb? Keressünk egy jó kis helyet, és az első osztályú kilátásnál etessük meg egymást! Olyan szép! Forrás: figyuzz.hu
Örömteli pillanatok, , 2006-01-05 15:39:48
Elnézést kérünk, minden kevésbé optimistától, de szolgáltató váltásunk volt, és sajnos az ünnepi túlterheltség eredményeként nem működött minden! DE MOST, újult erővel és irdatlan nagy tenni akarással nekiugrunk a 2006-nak! Reszkessetek ti pesszimisták, mert résen leszünk, és terjesztjük a magunk mosolygós vírusát!
Örömteli pillanatok, , 2005-11-29 21:12:47
Kedves Zoltán! Igen, én is énekeltem, aktívan benne éltem a zenében! :-)
Örömteli pillanatok, E. Kovács Zoltán, 2005-11-28 22:57:14
Kedves Edit! Már megint igazad van, de mi volt a konkrét élmény? Te is énekeltél/zenéltél, v. csak passzívan élvezted? Az 5leted 1ébként kiváló, kösz, h. tudatosítottad bennünk! :-)))
Örömteli pillanatok, , 2005-11-28 20:06:52
Sziasztok! A hétvégén egy felejthetetlen élményben volt részem, ami bearanyozta az életemet! :-) Sajnos ilyen élmény nem minden nap adódik egy ember életében. Biztosan mindenki átélte már a határtalan szeretetérzés és meghittség pillanatát, perceit, óráit. A zene sok különböző embert képes összehangolni, hacsak egy pár órára is, de képes arra, hogy feltöltsön, és elárasszon végtelen örömmel, nyugalommal, szeretettel, és gazdagsággal. Annak is felejthetetlen élmény lehet, aki hallgatja, de annak is különleges, aki műveli, és benne él, munkálkodik. Fantasztikus ereje van! Én egy pár hónapra most biztosan feltöltődtem. :-) Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki! Ugyanilyen hatása lehet akár egy irodalmi estnek is, ha valaki éppen az iránt érdeklődik. Kikapcsol a mindennapokból, felemel, feltölt pozitív életérzéssel. Nemsokára itt a Karácsony, sokfelé lesznek különböző koncertek. Ajánlom mindenkinek, aki szereti, menjen el, és töltődjön fel! Keresse az alkalmat az ilyen pillanatokra, és ne csak az ünnepek előtt. Sokszor nem is kell messzire menni érte!!! :-)))
Örömteli pillanatok, E. Kovács Zoltán, 2005-11-22 14:31:43
Sziasztok! Kecskeméten szép nagy pelyhekben esik a hó. Igaz, csúszós az út, de megúsztam baleset nélkül. Az imént láttam egy lányt, aki kutyasétáltatás közben fölnézett a hópelyhekre, és örült. Mi is vegyük észre a szépet az életben! Az apró örömök is hozzátartoznak az EGÉSZséghez (a teljességhez)!
Örömteli pillanatok, , 2005-11-19 07:00:07
sziasztok jóreggelt szerintem ha az ember jót ad akkor jót is kap remélem igy van ez.ha udvarias akkor a durrogó is csendesebb lesz Mert van olyan aki mindig mindenkire haragszik.Nekünk kell példát mutatni.és akkor szebb lesz mindenki napja.üdv sarimama

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások