ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Nem mondhatom el senkinek..

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

Nem mondhatom el senkinek.., Vad√°sz Anna, 2017-06-06 12:05:16
Szimpatikus ez az oldal, de senki ne k√©rdezze, hogy tal√°ltam r√°. Tal√°n √∂ keresett, √©s csak r√° kellett kattintani. √údv√∂zl√∂k mindenkit! √ögy gondolom, nagyon magamra maradtam √∂regs√©gemre.....nem errŇĎl √°lmodoztam, de ez √≠gy alakult. P√°rban vagyok t√∂bb mint 40 √©ve, de mint anya p√≥tl√≥, √©s h√°t anya is, most m√°r nagymama is. Sok mindennek √∂r√ľlhetn√©k, de ezt nem csak √©n ir√°ny√≠tom. (f√©rjem sikeresen lenevelt mi√≥ta itthon vagyok a nevet√©srŇĎl, nem besz√©l√ľnk nem nevet√ľnk √©n feles√©g vagyok ) IdŇĎnk√©nt eltŇĪnŇĎd√∂m, mi√©rt is √©l az ilyen, mert h√°t m√°r az eg√©szs√©ggel is hadil√°bon √°llok. De tartom magam. Kit√∂lt√∂ttem a tesztet, h√°t nem dicsekszem vele. Am√ļgy ha nem a vakok √©s a csal√°d t√°rsas√°g√°ban t√∂lt√∂m az idŇĎmet, felszabadultabb vagyok, √©s ....... de h√°t ez olyan ritka, √©n pedig erŇĎsen v√©n√ľl√∂k.
Am√ļgy vannak m√©g bennem elfojtott boldogs√°gok, amik az eny√©mek. Im√°dom a v√≠zpartot (persze j√≥ lenne valakivel) zen√©t r√©gi dalokat stb.... szeretem. M√≠g dolgoztam, √ļgy √©reztem szerettek is, hisz azt nem lehetett meg k√©rdŇĎjelezni. Szerencs√©s voltam, mert minden munkahelyemen az√©rt j√≥l √©reztem magam. Van az√©rt egy nagyon rossz hib√°m, n√©ha j√≥ lenne csendbe maradni, de k√©ptelen vagyokk r√°. Ha √©rzem igazam van tal√°l√≥ meg jegyz√©seket tudok mondani, ezzel nem aratok sikereket, fŇĎleg a csal√°dban, de h√°t akire nem vonatkozik az nem is haragudhat. Ezt nem igaz√°n √©rtik a hozz√°m k√∂zel√°ll√≥k.
H√°t gondolom, itt valahogy majd tal√°lok sz√°momra valami √©lhetŇĎ gondolatokat....√©s tal√°n √©n is tudok j√≥ dolgokat tan√°csolni.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2010-12-30 21:19:21
B orong√≥s napok tŇĪnjetek tova,
O kkal szomor√ļ ne legy√©l soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erŇĪs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G √ļzsb√≥l szabaduljanak a k√©pzelet sz√°rnyai!

√ö j √©vet hozzon a nesztelen iraml√≥ idŇĎ,
J √∂jj√∂n m√°r a r√©g v√°rt, csod√°latos j√∂vŇĎ!

√Č vek ha m√ļltok, ha elsz√°lltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K er√ľlj√∂n betegs√©g, b√°nat messzire,
√ć rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
√Ā lnok szavak t√∂bb√© ne b√°ntsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K √≠v√°nom neked, legyen 365 sz√©p √ľnneped!

Hozzon az √ļj √©v √∂r√∂mbŇĎl v√©gtelent,
szeretetbŇĎl √∂nzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"√öj √©v, √ļj √©let.
√öj √©rv, √ļj m√©rleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az √öj√©v, √ļj j√≥t hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha √ļj j√≥t nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-22 12:12:02
Csók Kata :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-17 21:34:59
Hű ,h√°t igaz√°n remek√ľl, igazad volt(((rem√©lem nem baj a tegeződ√©s, √≠gy ismeretlen√ľl, csup√°n az egyszerűs√©g kedv√©√©rt)))). Ami a legjobb, hogy sokkal jobban √©rzem magam,√©s akit meg is hallgatok, azzal igyekszem nem egyet√©rteni, ha √©pp nagyon negat√≠v. Sőt, n√©ha-n√©ha siker√ľl m√°sokat is egy kicsit feldobni.Nagyon,nagyon h√°l√°s vagyok az őszinte v√°lasz√©rt :)T√©nyleg a negat√≠v hozz√°√°ll√°sra voltam r√°hangolva, de most m√°r igaz√°n j√≥l √©rzem magam a bőr√∂mben:)
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-16 20:04:31
Hogy s mint Kata? :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-11 11:29:38
Kedves Szabolcs! K√∂sz√∂n√∂m a v√°laszt, m√°r att√≥l jobban √©rzem magam, hogy le√≠rtam a gondomat.De a javaslatod nagyon tetszik! Lehet, hogy t√©nyleg nem k√©ne mindenki panaszait v√©gighallgatnom:) Majd h√©tfőn letesztelem, hogy műk√∂dik-e a dolog:)
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-09 16:15:18
Mindig pont azzal tal√°lkozik szembe az ember, amire ő maga is r√° van √©ppen hangol√≥dva. Nem? √Čn ezt tapasztalom. Amilyen √©n vagyok, olyan dolgok vesznek k√∂r√ľl. Az jutott m√©g eszembe az √≠r√°sodb√≥l Kata, hogy szerintem nem kell mindenkit felt√©tlen√ľl mindig v√©gig hallgatni. Azt √≠rod, k√©nytelen vagy... √©s k√∂zben ha 15 m√©terrel od√©bb ott √°llok √©n, :) aki megh√≠vna m√©g egy k√°v√©ra is... √©szre sem veszel? :) Vegy√©l √©szre! :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-08 20:08:07
Sziasitok, √ľdv mindenkinek! Egy kis 'gond' miatt k√©rn√©m a seg√≠ts√©geteket. Egyetemista vagyok (√°llatorvosnak k√©sz√ľl√∂k, jelenleg 3.√©ves :):):) ) ,√©s itt, benn az egyetemen szembes√ľltem a k√∂vetkező probl√©m√°val. J√≥magamat az optimista emberek k√∂z√© sorolom. Nem az elvakult optimist√°khoz, hanem a j√≥zanabbik fajt√°hoz. √Ām az √©n √©letemben is vannak hull√°mv√∂lgyek. Mint most is. Ez nem azt jelenti n√°lam, hogy minden rossz, ami k√∂r√ľl√∂ttem van, hanem a k√∂r√ľl√∂ttem l√©vő emberek egy r√©sze rettentően pesszimista √©s √°lland√≥an rosszkedvű,s ettől bizony nekem is el√©g gyakran rosszkedvem lesz. Mert hogy otthon, mikor fel√©bredek reggel, √°ltal√°ban j√≥ a kedvem. J√≥kedvűen reggelizem, m√©g ha f√°radt is vagyok. Bemegyek az egyetemre, √©s m√°r a rosszkedvű emberek fogadnak. Mert nincs kedv√ľk az előad√°sokhoz, nincs kedv√ľk a gyakorlathoz stb. Mindezt persze √©n, a 'legjobb' hallgat√≥s√°g k√©nytelen vagyok v√©gighallgatni. Mindezek ut√°n t√∂bbnyire m√°r nekem sincs kedvem semmihez. Szeretn√©k ezen v√°ltoztatni. Ha m√°r a t√∂bbiek kedv√©t nem tudom feldobni, legal√°bb abban seg√≠tsen valaki, mik√©nt tudn√°m a negat√≠v gondolatokat kiz√°rni magamb√≥l. K√∂sz√∂nettel: Katesz
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-05 07:33:44
Kedves G√°bor, √Ėr√ľl√ľnk, hogy itt vagy, √©s terjeszted az optimizmust. Most mindenkire sz√ľks√©g√ľnk van. Irj, k√©rdezz, l√©gy r√©sze a k√∂z√∂ss√©gnek, mely pozit√≠v ir√°nyba ford√≠tja a f√∂ldet, √©s megmutatja, lehet m√°sk√©pp is! Legyen sz√©p √©s derűs a napod!
Nem mondhatom el senkinek.., Joó Gábor, 2009-10-04 23:04:07
√údv√∂zletem mindenkinek, Ma csatlakoztam a klubhoz. A t√∂rt√©netemet r√©szletesen nem √≠rom le, mert mostanra m√°r √©rtem mi mi√©rt t√∂rt√©nt √©s tudom, hogy mit kell tennem. Di√≥h√©jban a status quo: 37 √©ves vagyok, m√°sodik h√°zass√°gomban √©lek, mindk√©t feles√©ggemmel 2-2 gyermeket adtunk a vil√°gnak. Egy ideje nem √©rzem magam j√≥l a bőr√∂mben, ez mostanra √∂nismereti/√∂nbecs√ľl√©si/√∂nbizalmi- √©s kapcsolati v√°ls√°gba torkollott. Meg akarom oldani a probl√©m√°t. R√©gről hozott pesszimizmusom kish√≠j√°n legyűrt √©s minden v√©gk√©pp elrontott, de ma m√°r tudom, hogy lehet m√°sk√©pp. V√°ltoznom kell √©s fogok is. Mikor ezeket a sorokat √≠rom, mosolygok √©s j√≥l √©rzem magam. Hossz√ļ lesz az √ļt, de v√©gig fogok menni rajta. P√°r √©ve gy√°rtottam magamnak egy mott√≥t, melyet nagyon klassznak tartottam √©s ami azt illeti, mostan√°ig passzolt is hozz√°m: 'Van egy k√∂nyvem a b√°tors√°gr√≥l, de nem merem elolvasni'. A k√∂nyv t√©nyleg itt van a polcon, itt az ideje elolvasni..... √Ėr√ľl√∂k, hogy itt lehetek az Optimist√°k k√∂z√∂tt. Sz√©p napot mindenkinek! √údv, G√°bor
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-12-23 18:16:37
Minden kedves Klub tagnak kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Eredményekben Gazdag Boldog 2009.-es évet !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-18 19:47:25
Nagyon sok boldog névnapot kívánok az Ilonáknak !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-10 18:32:04
Sziasztok ! Elvállaltam az oldal szerkesztését .Várom a kérdéseiteket , szivesen segítek nektek . Szép estét !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-09 08:54:45
Sziasztok ! Kellemes nyarat és nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-06-02 08:46:41
Szeretn√©m, ha a bek√ľld√∂tt cikkeimet kit√∂r√∂ln√©k a f√≥rumb√≥l. Hogyan lehets√©ges ez? Fontos!
Nem mondhatom el senkinek.., Feh√©rn√© √Čva, 2008-05-27 21:12:42
Szia! Nem hiszem hogy t√ļl konzervativ lenn√©l, t√©nyleg neki kellene l√©pnie! A 'csal√≥d√°s' √∂tlete j√≥nak t√ľnik, irj neki, √©s ha nem v√°laszol, t√©nyleg csal√≥dni fogsz, √©s ki tudod verni a fejedből! Hallgass a szivedre, akkor nem d√∂nthetsz rosszul.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-05-27 20:48:35
Felhaszn√°l√≥ k√©r√©s√©re, t√∂r√∂lt√ľk a bejegyz√©st!
Nem mondhatom el senkinek.., Feh√©rn√© √Čva, 2008-05-25 20:35:01
Szia! Nekem az a v√©lem√©nyem, ha m√°r ennyire vonz a pasi, hivd meg egy kellemes gyertyaf√©nyes pezsgős vacsira √©s ott megbesz√©lhetitek a dolgot. Ha erre sem reag√°l, hagyd, ne fuss ut√°na,ne gondolj r√°, felejtsd el, ne pazarold r√° a dr√°ga idődet. Besz√©lgess el ink√°bb a f√©rjeddel, h√°tha tudn√°l v√°ltoztatni a gondolkod√°s√°n, √©s tal√°n megv√°ltozna. Ezek nem annyira 's√ļlyos' hib√°k, pr√≥b√°ld az√©rt meg. Tudod, csak pozitivan!!! 25 √©v, 2 sz√©p gyerek, leendő unok√°k.... Sok sikert kiv√°nok a tal√°lkoz√≥hoz, irj, mi a helyzet. I
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-05-25 18:22:54
Felhaszn√°l√≥ k√©r√©s√©re, t√∂r√∂lt√ľk a bejegyz√©st!
Nem mondhatom el senkinek.., Feh√©rn√© √Čva, 2008-05-17 19:22:05
Szia Katalin ! Szerintem √ľljetek le h√°rmasban √©s nyugodtan besz√©lj√©tek meg a dolgokat. Egyet√©rtek veled, emiatt nem lenne szabad megharagudni. Am√ļgy ez a 'haragud√≥s' tulajdons√°g nem vall j√≥ bar√°ts√°gra, bocsi, ez szem√©lyes v√©lem√©ny. Haszn√°ld ki a vas√°rnapi sz√©p időt, √©s tanulj j√≥l!!!
Nem mondhatom el senkinek.., B.T. Katalin, 2008-05-16 22:38:16
Sziasztok! Van egy nagy probl√©m√°m. Nem azzal van a baj, hogy nem mondhatom el senkinek..... csak egy kis seg√≠ts√©gre sz√°m√≠tan√©k. A testv√©rem √©s az egyik bar√°tnője k√∂z√∂tt lezajlott egy kis vitaszerűs√©g. Az volt, hogy √≠rtak dolgozatot. Előtte levő este sokat tanultak egym√°ssal, a l√°ny sokat seg√≠tett neki, vagyis a tes√≥mnak, mert nem nagyon √©rtette a dolgokat. azt√°n doga√≠r√°skor a l√°ny seg√≠ts√©get k√©rt a tes√≥mt√≥l, de Ő nem √©rtette a k√©rd√©st, √≠gy nem tudott s√ļgni Neki. e miatt Ő megharagudott a tes√≥mra. Ez kedden volt, √©s p√©ntekre √©rtette meg a l√°ny is, hogy a tes√≥m nem hallotta a k√©rd√©st, ez√©rt nem seg√≠tett. √Čn meg bele√ľt√∂ttem az orromat a dologba, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n √≠rtam a l√°nynak, hogy e miatt nem kellett volna megharagudni r√°, √©s mostm√°r r√°m is haragszik. √Čn nem tudn√©k egy ilyen dolog miatt √≠gy megharagudni egy emberre, pl√°ne a legjobb bar√°tnőmre.... E miatt meg lehet ennyire haragudni egy emberre?
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2008-04-09 16:37:36
Szia √Čva! Rem√©lem nem baj, h letegezlek, k√∂szi a v√°laszt, azt hiszem, megfogadom a tan√°csodat.√Čpp most k√©sz√ľl√∂k bring√°zni, tal√°n-rem√©lem,nagyon rem√©lem-ez seg√≠teni fog.Igaz, tegnap √≠rtam neki egy levelet,amire nem v√°laszolt, de mostm√°r sokkal jobban √©rzem magamat. √údv Kata √©s neked is minden j√≥t! :)
Nem mondhatom el senkinek.., Feh√©rn√© √Čva, 2008-04-09 08:25:30
Szia Kata ! Szerintem l√©pj t√ļl a dolgon, ne pazarold a dr√°ga idődet arra, aki nem √©rdemli azt meg. Hagyd sz√©pen elmenni a pasit, ne foglalkozz vele. Pr√≥b√°ld magad fizikailag lef√°rasztani, fut√°s, √ļsz√°s, nagytakarit√°s, keress √ļj sz√≥rakoz√°si lehetős√©geket, k√∂nyv, l√°nybuli, kerti parti, stb. Tanulj j√≥l, ez a legfontosabb, a t√∂bbi idővel √ļgyis megold√≥dik, √©s ez a 'gond' csak kis semmis√©gnek fog t√ľnni. Sok szerencs√©t, keresd mindenben a sz√©pet √©s a j√≥t.
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2008-04-08 00:17:33
Sziasztok! K√©rlek seg√≠tsetek rajtam.P√°r napja szak√≠tottam a bar√°tommal, pontosabban 'k√∂z√∂s megegyez√©s' alapj√°n.Kb kifejtette, hogy sokat dolgozik, tanulnia kell, √©s bizony rossz n√©ven venn√©,ha amiatt hogy heti egyszer l√°tn√°nk egym√°st,rosszkedvem lenne,ez√©rt ink√°bb ne is folytassuk.Mindezt 2 h√≥nap ut√°n.Akkor nem √©reztem a dolog s√ļly√°t, de borzaszt√≥an hi√°nyzik.√Čs f√°j hogy annyira sem volt k√©pes, hogy k√ľzdj√∂n √©rtem.2 h√≥napja m√©g egy √©leterős vid√°m fi√ļ volt, ma meg csak robotol √©s tiszta stressz.√Čs most hogy v√©ge, ő is lejjebb s√ľllyed. No de a legl√©nyegesebb, hogy egyetemre j√°rok, 20 vagyok, s tanulnom k√©ne, de k√©ptelen vagyok 3 napja b√°rmire is koncentr√°lni,minden felett elvesz√≠tettem az √©rdeklőd√©semet √©s ak√°rmennnyire is siker√ľlt kor√°bban hasonl√≥ helyzetből talpra √°llnom, ez most egyszerűen nem megy,seg√≠tsetek rajtam, mit tegyek???
Nem mondhatom el senkinek.., B.T. Katalin, 2008-03-09 21:37:26
Szia! Köszi szépen!

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok