optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > forum > Nem mondhatom el senkinek..

A weblap ezen funkciójához be kell jelentkeznie a rendszerbe.

Amennyiben még nincs felhasználóneve, jelszava itt regisztrálhat!

Nem mondhatom el senkinek.., Vadász Anna, 2017-06-06 12:05:16
Szimpatikus ez az oldal, de senki ne kérdezze, hogy találtam rá. Talán ö keresett, és csak rá kellett kattintani. Üdvözlök mindenkit! Úgy gondolom, nagyon magamra maradtam öregségemre.....nem erről álmodoztam, de ez így alakult. Párban vagyok több mint 40 éve, de mint anya pótló, és hát anya is, most már nagymama is. Sok mindennek örülhetnék, de ezt nem csak én irányítom. (férjem sikeresen lenevelt mióta itthon vagyok a nevetésről, nem beszélünk nem nevetünk én feleség vagyok ) Időnként eltűnődöm, miért is él az ilyen, mert hát már az egészséggel is hadilábon állok. De tartom magam. Kitöltöttem a tesztet, hát nem dicsekszem vele. Amúgy ha nem a vakok és a család társaságában töltöm az időmet, felszabadultabb vagyok, és ....... de hát ez olyan ritka, én pedig erősen vénülök.
Amúgy vannak még bennem elfojtott boldogságok, amik az enyémek. Imádom a vízpartot (persze jó lenne valakivel) zenét régi dalokat stb.... szeretem. Míg dolgoztam, úgy éreztem szerettek is, hisz azt nem lehetett meg kérdőjelezni. Szerencsés voltam, mert minden munkahelyemen azért jól éreztem magam. Van azért egy nagyon rossz hibám, néha jó lenne csendbe maradni, de képtelen vagyokk rá. Ha érzem igazam van találó meg jegyzéseket tudok mondani, ezzel nem aratok sikereket, főleg a családban, de hát akire nem vonatkozik az nem is haragudhat. Ezt nem igazán értik a hozzám közelállók.
Hát gondolom, itt valahogy majd találok számomra valami élhető gondolatokat....és talán én is tudok jó dolgokat tanácsolni.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2010-12-30 21:19:21
B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malac a,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

Hozzon az új év örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket mit csak lehet!


"Új év, új élet.
Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot,
Amit az ember elrontott."


Itt az Újév, új jót hozzon,
Régi jónktól meg ne fosszon.
Hogyha új jót nem is hozhat,
Vigye el a régi rosszat!
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-22 12:12:02
Csók Kata :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-17 21:34:59
Hű ,hát igazán remekül, igazad volt(((remélem nem baj a tegeződés, így ismeretlenül, csupán az egyszerűség kedvéért)))). Ami a legjobb, hogy sokkal jobban érzem magam,és akit meg is hallgatok, azzal igyekszem nem egyetérteni, ha épp nagyon negatív. Sőt, néha-néha sikerül másokat is egy kicsit feldobni.Nagyon,nagyon hálás vagyok az őszinte válaszért :)Tényleg a negatív hozzáállásra voltam ráhangolva, de most már igazán jól érzem magam a bőrömben:)
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-16 20:04:31
Hogy s mint Kata? :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-11 11:29:38
Kedves Szabolcs! Köszönöm a választ, már attól jobban érzem magam, hogy leírtam a gondomat.De a javaslatod nagyon tetszik! Lehet, hogy tényleg nem kéne mindenki panaszait végighallgatnom:) Majd hétfőn letesztelem, hogy működik-e a dolog:)
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-09 16:15:18
Mindig pont azzal találkozik szembe az ember, amire ő maga is rá van éppen hangolódva. Nem? Én ezt tapasztalom. Amilyen én vagyok, olyan dolgok vesznek körül. Az jutott még eszembe az írásodból Kata, hogy szerintem nem kell mindenkit feltétlenül mindig végig hallgatni. Azt írod, kénytelen vagy... és közben ha 15 méterrel odébb ott állok én, :) aki meghívna még egy kávéra is... észre sem veszel? :) Vegyél észre! :)
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2009-10-08 20:08:07
Sziasitok, üdv mindenkinek! Egy kis 'gond' miatt kérném a segítségeteket. Egyetemista vagyok (állatorvosnak készülök, jelenleg 3.éves :):):) ) ,és itt, benn az egyetemen szembesültem a következő problémával. Jómagamat az optimista emberek közé sorolom. Nem az elvakult optimistákhoz, hanem a józanabbik fajtához. Ám az én életemben is vannak hullámvölgyek. Mint most is. Ez nem azt jelenti nálam, hogy minden rossz, ami körülöttem van, hanem a körülöttem lévő emberek egy része rettentően pesszimista és állandóan rosszkedvű,s ettől bizony nekem is elég gyakran rosszkedvem lesz. Mert hogy otthon, mikor felébredek reggel, általában jó a kedvem. Jókedvűen reggelizem, még ha fáradt is vagyok. Bemegyek az egyetemre, és már a rosszkedvű emberek fogadnak. Mert nincs kedvük az előadásokhoz, nincs kedvük a gyakorlathoz stb. Mindezt persze én, a 'legjobb' hallgatóság kénytelen vagyok végighallgatni. Mindezek után többnyire már nekem sincs kedvem semmihez. Szeretnék ezen változtatni. Ha már a többiek kedvét nem tudom feldobni, legalább abban segítsen valaki, miként tudnám a negatív gondolatokat kizárni magamból. Köszönettel: Katesz
Nem mondhatom el senkinek.., , 2009-10-05 07:33:44
Kedves Gábor, Örülünk, hogy itt vagy, és terjeszted az optimizmust. Most mindenkire szükségünk van. Irj, kérdezz, légy része a közösségnek, mely pozitív irányba fordítja a földet, és megmutatja, lehet másképp is! Legyen szép és derűs a napod!
Nem mondhatom el senkinek.., Joó Gábor, 2009-10-04 23:04:07
Üdvözletem mindenkinek, Ma csatlakoztam a klubhoz. A történetemet részletesen nem írom le, mert mostanra már értem mi miért történt és tudom, hogy mit kell tennem. Dióhéjban a status quo: 37 éves vagyok, második házasságomban élek, mindkét feleséggemmel 2-2 gyermeket adtunk a világnak. Egy ideje nem érzem magam jól a bőrömben, ez mostanra önismereti/önbecsülési/önbizalmi- és kapcsolati válságba torkollott. Meg akarom oldani a problémát. Régről hozott pesszimizmusom kishíján legyűrt és minden végképp elrontott, de ma már tudom, hogy lehet másképp. Változnom kell és fogok is. Mikor ezeket a sorokat írom, mosolygok és jól érzem magam. Hosszú lesz az út, de végig fogok menni rajta. Pár éve gyártottam magamnak egy mottót, melyet nagyon klassznak tartottam és ami azt illeti, mostanáig passzolt is hozzám: 'Van egy könyvem a bátorságról, de nem merem elolvasni'. A könyv tényleg itt van a polcon, itt az ideje elolvasni..... Örülök, hogy itt lehetek az Optimisták között. Szép napot mindenkinek! Üdv, Gábor
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-12-23 18:16:37
Minden kedves Klub tagnak kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Eredményekben Gazdag Boldog 2009.-es évet !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-18 19:47:25
Nagyon sok boldog névnapot kívánok az Ilonáknak !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-10 18:32:04
Sziasztok ! Elvállaltam az oldal szerkesztését .Várom a kérdéseiteket , szivesen segítek nektek . Szép estét !
Nem mondhatom el senkinek.., Székelyné Kiss Anikó, 2008-08-09 08:54:45
Sziasztok ! Kellemes nyarat és nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-06-02 08:46:41
Szeretném, ha a beküldött cikkeimet kitörölnék a fórumból. Hogyan lehetséges ez? Fontos!
Nem mondhatom el senkinek.., Fehérné Éva, 2008-05-27 21:12:42
Szia! Nem hiszem hogy túl konzervativ lennél, tényleg neki kellene lépnie! A 'csalódás' ötlete jónak tünik, irj neki, és ha nem válaszol, tényleg csalódni fogsz, és ki tudod verni a fejedből! Hallgass a szivedre, akkor nem dönthetsz rosszul.
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-05-27 20:48:35
Felhasználó kérésére, töröltük a bejegyzést!
Nem mondhatom el senkinek.., Fehérné Éva, 2008-05-25 20:35:01
Szia! Nekem az a véleményem, ha már ennyire vonz a pasi, hivd meg egy kellemes gyertyafényes pezsgős vacsira és ott megbeszélhetitek a dolgot. Ha erre sem reagál, hagyd, ne fuss utána,ne gondolj rá, felejtsd el, ne pazarold rá a drága idődet. Beszélgess el inkább a férjeddel, hátha tudnál változtatni a gondolkodásán, és talán megváltozna. Ezek nem annyira 'súlyos' hibák, próbáld azért meg. Tudod, csak pozitivan!!! 25 év, 2 szép gyerek, leendő unokák.... Sok sikert kivánok a találkozóhoz, irj, mi a helyzet. I
Nem mondhatom el senkinek.., , 2008-05-25 18:22:54
Felhasználó kérésére, töröltük a bejegyzést!
Nem mondhatom el senkinek.., Fehérné Éva, 2008-05-17 19:22:05
Szia Katalin ! Szerintem üljetek le hármasban és nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat. Egyetértek veled, emiatt nem lenne szabad megharagudni. Amúgy ez a 'haragudós' tulajdonság nem vall jó barátságra, bocsi, ez személyes vélemény. Használd ki a vasárnapi szép időt, és tanulj jól!!!
Nem mondhatom el senkinek.., B.T. Katalin, 2008-05-16 22:38:16
Sziasztok! Van egy nagy problémám. Nem azzal van a baj, hogy nem mondhatom el senkinek..... csak egy kis segítségre számítanék. A testvérem és az egyik barátnője között lezajlott egy kis vitaszerűség. Az volt, hogy írtak dolgozatot. Előtte levő este sokat tanultak egymással, a lány sokat segített neki, vagyis a tesómnak, mert nem nagyon értette a dolgokat. aztán dogaíráskor a lány segítséget kért a tesómtól, de Ő nem értette a kérdést, így nem tudott súgni Neki. e miatt Ő megharagudott a tesómra. Ez kedden volt, és péntekre értette meg a lány is, hogy a tesóm nem hallotta a kérdést, ezért nem segített. Én meg beleütöttem az orromat a dologba, csütörtökön írtam a lánynak, hogy e miatt nem kellett volna megharagudni rá, és mostmár rám is haragszik. Én nem tudnék egy ilyen dolog miatt így megharagudni egy emberre, pláne a legjobb barátnőmre.... E miatt meg lehet ennyire haragudni egy emberre?
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2008-04-09 16:37:36
Szia Éva! Remélem nem baj, h letegezlek, köszi a választ, azt hiszem, megfogadom a tanácsodat.Épp most készülök bringázni, talán-remélem,nagyon remélem-ez segíteni fog.Igaz, tegnap írtam neki egy levelet,amire nem válaszolt, de mostmár sokkal jobban érzem magamat. Üdv Kata és neked is minden jót! :)
Nem mondhatom el senkinek.., Fehérné Éva, 2008-04-09 08:25:30
Szia Kata ! Szerintem lépj túl a dolgon, ne pazarold a drága idődet arra, aki nem érdemli azt meg. Hagyd szépen elmenni a pasit, ne foglalkozz vele. Próbáld magad fizikailag lefárasztani, futás, úszás, nagytakaritás, keress új szórakozási lehetőségeket, könyv, lánybuli, kerti parti, stb. Tanulj jól, ez a legfontosabb, a többi idővel úgyis megoldódik, és ez a 'gond' csak kis semmiségnek fog tünni. Sok szerencsét, keresd mindenben a szépet és a jót.
Nem mondhatom el senkinek.., Szalai Kata, 2008-04-08 00:17:33
Sziasztok! Kérlek segítsetek rajtam.Pár napja szakítottam a barátommal, pontosabban 'közös megegyezés' alapján.Kb kifejtette, hogy sokat dolgozik, tanulnia kell, és bizony rossz néven venné,ha amiatt hogy heti egyszer látnánk egymást,rosszkedvem lenne,ezért inkább ne is folytassuk.Mindezt 2 hónap után.Akkor nem éreztem a dolog súlyát, de borzasztóan hiányzik.És fáj hogy annyira sem volt képes, hogy küzdjön értem.2 hónapja még egy életerős vidám fiú volt, ma meg csak robotol és tiszta stressz.És most hogy vége, ő is lejjebb süllyed. No de a leglényegesebb, hogy egyetemre járok, 20 vagyok, s tanulnom kéne, de képtelen vagyok 3 napja bármire is koncentrálni,minden felett elveszítettem az érdeklődésemet és akármennnyire is sikerült korábban hasonló helyzetből talpra állnom, ez most egyszerűen nem megy,segítsetek rajtam, mit tegyek???
Nem mondhatom el senkinek.., B.T. Katalin, 2008-03-09 21:37:26
Szia! Köszi szépen!

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások