ÔĽŅ
Bejelentkezés: email cím: jelszó:

ok

optimista orsz√°gok

Thaiföld 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Seychelle-szigetek 100%
Venezuela 100%Argentína 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Panama 93%Ruanda 87%
Amerikai Virgin-szigetek 77%Brunei 77%Ausztr√°lia 74%
Jord√°nia 73%Nicaragua 67%Szingap√ļr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Finnorsz√°g 62%G√∂r√∂gorsz√°g 62%√ćrorsz√°g 62%
Izrael 61%Azerbajdzsán 60%Maldív-szigetek 60%
MeglepŇĎ ami kider√ľlt a vil√°g legboldogabb orsz√°g√°r√≥l

A finnek teh√°t √≥vatosan viszonyulnak saj√°t boldogs√°gukhoz, nem is nagyon mutatj√°k ki pozit√≠v √©rzelmeiket, aminek van egy hasznos hozad√©ka Martela szerint. Saj√°t magunk √∂sszehasonl√≠t√°sa m√°sokkal fontos szerepet j√°tszik az el√©gedetts√©gben, sŇĎt ahogy Mark Twain mondta, a hasonl√≠tgat√°s az √∂r√∂m hal√°la, √©s az aforizma igaz√°t egy kutat√°s is al√°t√°masztja.

Figyelem Napja!

Tal√°n te is t√∂prengt√©l m√°r azon, hogy annyi pozit√≠v poszt oszt√≥dik, √©s m√©gsem √©rzed, l√°tod, tapasztalod, hogy lenne pozit√≠v v√°ltoz√°s az e-vil√°gban ill. a k√ľlvil√°gban. Mivel j√≥magam pap√≠r n√©lk√ľli k√∂z√∂ss√©g√©p√≠tŇĎ vagyok ez√©rt bevillant, hogy megoszt√°s helyett legyen meghallgat√°s vagyis Figyelem Napja!

Az okosan vitatkozó pároknak nagyobb az esélye a boldog kapcsolatra

Az okosan, hat√©konyan vitatkoz√≥ p√°roknak t√≠zszer nagyobb es√©ly√ľk van egy boldog kapcsolatra, mint azoknak, akik a szŇĎnyeg al√° s√∂prik a k√©nyes t√©m√°kat - √°ll√≠tj√°k egy csaknem ezer felnŇĎtt megk√©rdez√©s√©vel v√©gzett felm√©r√©s k√©sz√≠tŇĎi.

Az élvezetek hajszolása helyett önmagadtól várd az igazi boldogságot!

Ne az √©lvezetek hajszol√°s√°t√≥l v√°rd az igazi boldogs√°got! Az igazi √©s tart√≥s j√≥ll√©tet olyan tettek hozz√°k el, amelyek √°tmenetileg nem felt√©tlen√ľl √©lvezetesek, de √©rtelmet adnak az √©let√ľnknek. Ezt nevezik √∂nmegval√≥s√≠t√°snak, √©s ez az, ami az eg√©szs√©g√ľnket szolg√°lja.

Optimista sajt√≥figyel√©s
2018.01.09., A boldog emberek 6 szok√°sa ‚Äď Aminek semmi k√∂ze a pozit√≠v gondolkod√°shoz
tov√°bb

Mind keress√ľk a boldogs√°ghoz vezetŇĎ utat, vajon egyes emberek hogyan csin√°lj√°k? A boldog, kiegyens√ļlyozott emberek a z√°rt ajt√≥kban is kih√≠v√°st l√°tnak, m√≠g a boldogtalan emberek akad√°lyt. A boldog emberek a kudarcokat is teljesen m√°shogy kezelik √©s legt√∂bbsz√∂r ez nem is az√©rt van, mert k√©nyszeresen pozit√≠v gondolkod√°s√ļak, egyszerŇĪen m√°s szinten mŇĪk√∂dnek, √≠gy m√°st vesznek √©szre az √©letbŇĎl √©s abb√≥l, amit az ny√ļjt sz√°mukra.

R√≥lunk √≠rt√°k
2017.08.13., Freemail.hu tilt√°sa miatt 30 √©v ut√°n korl√°toz√°sra k√©nyszer√ľl√ľnk!
tov√°bb

Freemail.hu szolg√°ltat√≥ akad√°lyozza a pozit√≠v h√≠rek terjed√©s√©t - 1990 √≥ta az Optimista Klub rendszeresen t√°j√©koztatja a 15.000 fŇĎs tags√°g√°t pozit√≠v h√≠rekkel, mert tudjuk a negat√≠v √°radatot ellens√ļlyozni kell.

√öjdons√°g(OK)
2017.11.18., Magas vagyok nem óriás
tov√°bb

Tudod én többször is sorba álltam, mikor a magasságot osztották, ezért is gondolom, hogy aki(k)nek sok adatott, attól sok kéretik számon. Ha te is legalább olyan magas vagy, hogy kilógsz a sorból, akkor gyere és légy a MECCS közösség részese, akik magasok nem óriások.

Leveles l√°da
2017.06.07., jokor jo helyen
tov√°bb

Szep napot mindenkinek!!!!!!! Oromomre szolgal ,hogy ratalaltam az optimistaklubra ,szuper jo ,hogy van egy ilyen szervezodes!!!!!!! Csodalatos ez kozosseg ,hiszen epitoleghat az egyenre es csoportra is inspiralohatassal bir !!!!!!!Tudom,hogy jo helyen vagyok koztetek

Optimista non-profit √úgyn√∂ks√©g
2015.08.06., Gyere Magyarországra és kaccsints ránk.
tov√°bb

15. ARC ki√°ll√≠t√°sra k√©sz√ľlt √≥ri√°splak√°t √∂tlet√ľnk, javaslatunk, de az elsŇĎ rost√°n nem siker√ľlt t√ļl jutnia. Rem√©lem a k√∂vetkezŇĎ jobb, ill. bal lesz. :)

H√≠res emberek - Optimista riportok
2014.10.29., Hogy a m√°sodik 33 tartalmasabb lehessen
tov√°bb

Kedves Adamecz L√°szl√≥, b√°r r√©g√≥ta ismerj√ľk egym√°st, de azt nem tudom hogy √∂n mi√©rt optimista? Szerencs√©s vagyok, hogy hossz√ļ f√©lelmekkel teli √©vek ut√°n ki√°llhatok √∂n√∂k el√© √©s megvallhatom r√∂g√∂s utamat csak a seg√≠tŇĎ sz√°nd√©kkal, sajn√°latmentes ig√©nnyel. Hogy t√∂rt√©nt?¬† 1980. ŇĎsz√©n balesetbŇĎl ad√≥d√≥an teljesen megv√°ltozott √©letem. A b√ľszke erŇĎs b√°ny√°sz √∂nmagamat vesztve rem√©nytelen√ľl √©ltem k√≠nz√≥ f√°jdalmaimmal. A sok√≠z√ľleti gyullad√°st√≥l lemerevedett tagokkal az √∂nv√°dak el√©gedetlens√©gek mocsar√°ban ragadva √©vek ut√°n sz√°momra csoda t√∂rt√©nt. Sok√°ig √©rthetetlen volt sz√°momra s m√©gis rem√©nyem, boldogs√°gom alapja az lett, hogy a fogyat√©koss√°ggal √©lŇĎket kezdtem seg√≠teni. A minden l√©p√©sek k√≠njai mellett m√°sk√©nt kezdtem √©lni, √∂szt√∂n√∂s sz√°nd√©kkal igyekeztem hasznos lenni sz√°mukra.

Optimista √öjs√°g√≠r√≥i D√≠j
2006.09.06., √öJS√ĀG√ćR√ďI P√ĀLY√ĀZAT
tov√°bb

-------------------------------------------------------------------
---------------------- BEFEJEZ√ĖDŇźTT!!!!!!! ---------------------
-------------------------------------------------------------------

√öJS√ĀG√ćR√ďI P√ĀLY√ĀZAT - In Memoriam Cronio - Az Egy Optimista Magyarorsz√°g√©rt Alap√≠tv√°ny hivat√°sos, √©s amatŇĎr √ļjs√°g√≠r√≥k r√©sz√©re p√°ly√°zatot hirdet, nevezni b√°rmely sajt√≥org√°numban megjelent, optimista hangv√©telŇĪ cikkel lehet.

P√°ly√°zat(OK)
2008.11.05., Szeged, Becsei u. 1.
tov√°bb

A cikkem egy sportol√≥ kisl√°nnyal val√≥ riport kapcs√°n vil√°g√≠t r√° arra, hogy mind√≠g van mi√©rt elŇĎbbrejutni  a legkisebb c√©lt√≥l a legnagyobbakig.... tov√°bb√° az optimista, pozit√≠v hozz√°√°ll√°s "h√©tk√∂znapi" eszk√∂zeire is f√©ny der√ľl az √≠r√°sban, miszerint a hozz√°√°ll√°sunk egy √©letet tehet jobb√°....rendk√≠v√ľli p√°rhuzam vonhat√≥ Blanka gondolkod√°sa, eredm√©nyei √©s √©let√©rz√©se k√∂z√∂tt!

Kívánok mindenkinek hasonló optimizmust!

Szépirodalom
2017.11.13., Nehézségek
tov√°bb

√Ārp√°s M√°rk D√°niel : "Neh√©zs√©gek" - Lement a nap m√°r itt van az √©jjel, gondolataim meg szertesz√©jjel, nem v√°r itt semmi, √≠gy tov√°bb √°llok, az √©jszak√°val most eggy√© v√°lok.

Tudom√°nyos kutat√°s(OK)
2018.01.26., Apa pozitív hatása
tov√°bb

Egy pszichol√≥giai kutat√°s arra a k√∂vetkeztet√©sre jutott, hogy az ap√°k olyan m√≥don tudnak hatni a gyerekeik kort√°rs kapcsolataira, iskolai elŇĎmenetel√©re, ahogy az any√°k nem. Term√©szetesen az any√°k szerepe is √≥ri√°si a gyerekek nevel√©s√©ben, de egy apa pozit√≠v jelenl√©te, fejleszti hat√°sa sokkal erŇĎteljesebb, mint azt kor√°bban gondoltuk.

Mosoly(NAP)hadj√°rat
2016.05.26., XVI. Mosoly Napja
tov√°bb

1990 √≥ta mŇĪk√∂dŇĎ Optimista Klub, 2001. m√°jus 25-√≥ta √ľnnepli a mosoly napja -t. Hagyom√°nyainkhoz h√≠ven m√°jus utols√≥ p√©ntek√©n imm√°r 16 alkalommal √ľnnepelj√ľk a mosolyunkat. :) Tarts az optimist√°kkal √©s tudatos√≠tsd, mennyire fontos a mosolyod. Keresd a Facebook k√∂z√∂ss√©gi oldalon a "Mosoly Napja" esem√©nyt. Ha √ļgy √©rzed, annyi a mosolyod, hogy kicsordul belŇĎled igy m√°snak is adn√°l akkor ezt az "Oszd meg a mosolyod" csoportba is megteheted, ahol lassan 800 fŇĎ tŇĪnik ki a t√∂megbŇĎl, a sz√©les mosoly√°val.

TE mit v√°rn√°l el egy optimista partner,- bar√°t t√°rskeresŇĎ oldalt√≥l?

Hogy lehessen benne √ľzleti partnereket is keresni.
Nem várok el semmit, mert boldog párkapcsolatban élek.
Legyen videos bemutatkoz√°si lehetŇĎs√©g.
Ingyenes legyen.
Csak t√°rskeresŇĎ nem √©rdekel, de bar√°t, ismerkedŇĎs kv√°zi k√∂z√∂ss√©gi oldal, az igen.
kor√°bbi szavaz√°sok